Just Sports Kodi 17.6 – Kako namestiti Just Sports Addon na Krypton, Jarvis in Firestick

Dodatek Just Sports Kodi je popolnoma nov dodatek za Kodi v živo, ki je na voljo v skladišču UKodi1. Ima odličen vmesnik in omogoča pretakanje v HD kakovosti. Poleg tega ima seznam športnih kanalov, ki so zelo priljubljeni, tj. BT Sports, beIN Sports, Sky Sports in ESPN. Razen tega ponuja osvetlitve za zadnje tekme, ki ste jih zgrešili.


Sledite tem vodilom in si oglejte, kako namestiti dodatek Just Sports na svoje naprave in v enem samem kliku uživati ​​v pretočnem športnem dogajanju v živo. Ne pozabite preveriti tudi našega posodobljenega vodnika za kodi addons.

Samo športni Kodi repozitorij

Just Sports addon je na voljo v skladišču UKodi1. Repozitorij UKodi1 je bil zelo cenjen tudi zaradi številnih gradnikov Kodi, ki jih ima v svoji knjižnici.

Kako namestiti Just Sports Kodi Addon na Krypton različice 17.6 in novejše

Če uporabljate Kodi Krypton različice 17.6 ali katero koli drugo različico Kryptona, ki je nižja od te, sledite tem korakom, da namestite Just sports addon:

 1. Odprto Kodi > Kliknite na Gear (Nastavitve) Ikona > V tem meniju kliknite na mapa Manager > Odpre se novo okno in dvokliknite na Dodaj Vir možnost iz levega stolpca.kako namestiti samo športni dodatek na kodi
 2. Pojavi se pogovorno okno in kliknite, kjer piše <Noben> in vnesite to URL http://ukodi1.com/Repo/ in nato kliknite V redu > Sedaj poimenujte ta URL kot UKODI1 in kliknite v redu > Dvakrat preverite URL in ime in nato kliknite v redu zaprete pogovorno okno.kako namestiti samo šport na kodi krypton različice 17.6 ali novejše
 3. Vrnitev na Kodi Domači zaslon > Kliknite na Dodatki v meniju stolpca na levi strani. kako namestiti samo šport na kodi jarvis različice 16 ali novejše
 4. Kliknite na Ikona polja z zgornjega levega kota > Kliknite na Namestitev iz datoteke Zip možnost s seznama.kako namestiti samo šport na kodi firestick
 5. Zdaj se pomaknite in izberite UKODI1 od razpoložljivih možnosti > Kliknite na repozitorij.ukodi1-0.0.5.zip > Počakajte na obvestilo.samo športno odlagališče
 6. Ko se prikaže obvestilo, izberite Namestitev iz skladišča možnost > Odprto UKodi1samo šport ne dela napak napak
 7. Pojdi do Video dodatki mapo > Izberite Samo šport s seznama > Kliknite Namestite.samo svetovni pokal športne fife

Kako namestiti samo športni Kodi Addon na Jarvis različici 16 in zgoraj

Sledite tem korakom, da namestite dodatek Just Sports na Kodi Jarvis različice 16:

 1. Odprto Kodi Jarvis različica 16.
 2. Kliknite na Sistem > Odprto Upravitelj datotek.
 3. Dvakrat kliknite na Dodaj vir > Zdaj kliknite »Noben in vnesite to URL, kot je http://ukodi1.com/Repo/ > Kliknite Končano.
 4. Poimenujte ta URL kot UKODI1 > Kliknite Končano > Kliknite v redu zaprete pogovorno okno.
 5. Pojdi nazaj k Kodi Domov > Kliknite na Sistem > Kliknite na Dodatki zavihek.
 6. Kliknite Namestitev iz datoteke Zip > Kliknite na UKODI1 > Izberite repozitorij.ukodi1-0.0.5.zip.
 7. Kliknite Namestitev iz skladišča > Pojdi do UKodi1.
 8. Odprto Video dodatki.
 9. Izberite Samo šport > Kliknite Namestite > Počakajte, da se dodatek namesti, prikaže se obvestilo.

Kako namestiti Just Sports Kodi Addon na Fire Stick

 1. Odprto Kodi na Fire Stick. Če Kodi na Fire Stick še niste namestili, jo najprej namestite.
 2. Namenjen Možnosti razvijalca > Vklopite ADB Debugging in Apps iz neznanih virov.

Zdaj sledite natančno opisanemu postopku za namestitev Kodi Krypton različice 17.6. Zelo priporočljivo je, da uporabite vpn za firestick z Just Sports Kodi addonom. Ker ta dodatek ponuja brezplačne prenose v živo, kar lahko povzroči obvestila o avtorskih pravicah.

Samo športni prenos Kodi

 1. Prenesi UKodi1 Zip datoteko v napravi
 2. Kliknite na Dodatki > Kliknite na Ikona polja > Kliknite Namestitev iz datoteke Zip > Prebrskajte sistem in odprite preneseno zip datoteko, tj. repozitorij.ukodi1-0.0.5.zip > Počakajte na obvestilo.
 3. Kliknite na Namestitev iz skladišča > Odprto UKodi1 > Pojdi do Video dodatki > Izberite Samo šport > Kliknite Namestite.

Samo Sports Kodi Addon Ocene

Uporabniki so na različnih platformah družbenih medijev zelo pohvalili Just Sports addon na kodi. Nismo našli nobenih negativnih komentarjev, ki jih je posredoval noben uporabnik. Tu je nekaj dokazov, ki jih uporabniki delijo s svojo izkušnjo:

samo športni pregledi

Ta fant ni le pohvalil dodatka, ampak ga je tudi primerjal in ocenil nad enim najbolj priljubljenih športnih dodatkov Kodi; Športni hudič.

samo športni reddit pregledi

Vendar je ta uporabnik delil svojo izkušnjo z uporabo Just sports addon-a na Fire Stick-u in zdi se mu, da je izkušnja z njim. To je čudovita stvar.

Samo športne alternative Kodi

Kodi je veliko športnih dodatkov in nekateri med njimi lahko tekmujejo s Just Sportsom. Ti navdušujoči športni dodatki lahko nudijo tekme v živo, pa tudi poudarke športnih dogodkov.

 1. SportsDevil Sports Addon 
 2. Nogomet danes šport Addon
 3. Skynet Sports Addon
 4. cCloud Sports Addon

Samo šport Kodi ne deluje / Napake / težave

Ni bilo mogoče povezati s skladiščem

To je zelo osnovna napaka, ki nima nič skupnega s skladiščem. Pojavi se, če vhodni naslov ni pravilno vnesen ali če obstaja težava z internetom.

Popravi

Ponovno preverite URL vira in se prepričajte, da ste ga pravilno vnesli. Drugič, preverite, ali ste na koncu postavili prednjo poševno črto (“/”) in po njej ni prostora. Poskusite to storiti in napaka se ne bo ponovila.

Zaključne besede

Just Sports addon je neverjeten dodatek skupnosti Kodi, saj ima zaradi svojih zmogljivosti in zanesljivosti velik potencial. Dovoljenje uporabnikom, da ne samo prenašajo igre v živo, ampak tudi spremljajo vrhunce igre, je odlična stvar. Takšne stvari, ki uporabnikom zagotavljajo udobje, so tisto, kar imajo najraje v katerem koli dodatku.

Samo Sports Kodi addon je od uporabnikov prejel nekaj pozitivnih povratnih informacij in ne boste našli nikogar, ki bi kritiziral ta dodatek. Zato priporočamo, da preizkusite ta dodatek Kodi za potrebe pretakanja, hkrati pa vam priporočamo, da uporabite zanesljivo storitev VPN, da boste lahko zaščitili vgrajeno svobodo.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map