Kako namestiti BBC iPlayer Kodi Addon in Access tokove zunaj Združenega kraljestva

kako namestiti-BBC-iplayer-on-kodi


Ta članek govori o preprostih korakih za namestitev BBC iPlayerja Kodi, vsebuje pa tudi informacije, kako deblokirati dodatek BBC iPlayer zunaj Združenega kraljestva z VPN za Kodi.

Kodi VPN je za vse uporabnike Kodija obvezen, ker je to dodatek za Kodi, ki je geografsko omejen, in ne bo deloval, če ne uporabljate strežnika v Veliki Britaniji.

Če ste ljubitelj britanske televizije, potem mora biti BBC iPlayer pravi servis za pretakanje. Uradni dodatek BBC iPlayer za Kodi omogoča gledanje, priljubljene oddaje, dogodke v živo, novice, radijske oddaje, šport in še veliko več.

BBC iPlayer Kodi repozitorij (IPlayer WWW)

»IPlayer WWW« je skladišče, od koder lahko namestite dodatek BBC IPlayer in uživate v neomejenih britanskih oddajah. Tega repozitorija vam ni treba dodati ročno, saj je že na voljo v Kodi-ju.

Na žalost dodatek deluje le v Veliki Britaniji. Čeprav obstaja način, da s pomočjo Kodi VPN dostopate do tega dodatka in obidete geografske omejitve – na to temo se bomo pozneje seznanili.

Kako namestiti BBC iPlayer Kodi na Kodi Leia in Krypton

Sledijo koraki za namestitev BBC iPlayerja na Kodi Leia različice 18 in Krypton 17.6 ali novejše. Spodaj omenjene slike so posnete iz Kodi 17.6 različice Krypton.

 1. Po namestitvi Kodi različice 17.6 ali novejše zaženite programsko opremo v vašem sistemu in Izberite možnost dodatka iz glavnega menija.kako namestiti bbc iplayer kodi
 2. Kliknite zgoraj paketno oblikovan simbol (brskalnik Addon).kako namestiti bbc iplayer kodi na krypton različice 17.6 ali novejšo
 3. Kliknite »Namestitev iz skladišča« možnost.kako namestiti bbc iplayer kodi na jarvis različice 16 ali novejše
 4. Zdaj Izberite »Video addons« možnost.bbc iplayer kodi prenesi
 5. Najti »IPlayer WWW« odlagališče in Izberite to.kako namestiti bbc iplayer kodi na firestick
 6. Zdaj po izbiri skladišča IPlayer Kliknite the Namestite možnost.Kako gledati Kodi BBC iPlayer zunaj Združenega kraljestva
 7. Zdaj počakajte na obvestilo “Addon omogočen”.

Kako gledati Kodi BBC iPlayer v ZDA

Kako namestiti BBC iPlayer Kodi na različici Jarvis 16 ali višjih korakih

Postopki, kako namestiti BBC IPlayer na Kodi, se ne razlikujejo preveč od zgornjih korakov. Tu je nekaj korakov za namestitev BBC IPlayerja na Kodi Jarvis ali višje:

 1. Ko namestite Kodi različice 16 ali novejšo, odprite Kodi in Izberite Video posnetki možnost.
 2. Kliknite Dodatki možnost.
 3. Pomaknite se do Dobili več možnost s pomikanjem navzdol.
 4. Iskati »IPlayer WWW« odlagališče in nato Izberite to.
 5. Kliknite na namestite možnost.
 6. Počakajte na potrditev z obvestilom »Addon Enabled«.

Dodatek BBC IPlayer je zdaj nameščen, do njega pa lahko dostopate tako, da odprete Video>Dodatki>IPlayer WWW iz glavnega menija.

Prenos BBC iPlayerja Kodi (neposredna metoda)

Po drugi strani pa dodatek lahko prenesete neposredno z uradnega spletnega mesta Kodija. Samo sledite tem korakom:

 1. Najprej prenesite datoteko Zip z uradnega spletnega mesta Kodi.
 2. Odprto Kodi App v vašem sistemu, Izberite “Addon” možnost iz glavnega menija.
 3. Zdaj Kliknite na zgornjem polju oblike paketa (Brskalnik Addon).
 4. Izberite Namestitev iz Zip datoteka, pojdite do mesta, kjer ste prenesli datoteko ZIP, in jo namestite “Vtičnik.video.iPlayerwww-3.0.22.zip”
 5. Počakajte na obvestilo »Addon Enabled«.

Kako gledati Kodi BBC iPlayer zunaj Združenega kraljestva

Eden od načinov gledanja BBC IPlayerja na Kodiju v tujini ali zunaj Združenega kraljestva je prek Kodi VPN. S VPN strežnikom v Veliki Britaniji lahko spremenite svoj IP naslov in dostopate do katere koli vsebine na BBC iPlayerju.

Ne pozabite pa, da vsi VPN-ji ne morejo zagotoviti dostopa do Kodi BBC IPlayerja. Pomembno je izbrati pravi VPN, ki odklene BBC iPlayer zunaj Velike Britanije.

Če iščete VPN, če želite deblokirati BBC-jev IPlayer zunaj Združenega kraljestva, vedno poiščite VPN, ki ponuja strežnik v Veliki Britaniji, zagotavlja hitro delovanje in garancijo za vračilo denarja. Na ta način boste lahko preizkusili VPN in v primeru, da ne odblokira BBC-jevega IPlayerja, lahko dobite denar nazaj.

Koraki za deblokiranje BBC IPlayerja v vašem sistemu

 1. Registrirajte se za želenega ponudnika VPN za Kodi.
 2. Prenesite nastavitev in namestite VPN v svoj sistem.
 3. Prijavite se v svoj račun.
 4. Pojdite na možnost strežnika in se povežite s strežnikom Združenega kraljestva.
 5. Zdaj dostopajte do dodatka BBC iPlayer na Kodi in uživajte v neomejenem pretakanju.

Kako gledati Kodi BBC iPlayer v ZDA

Ne skrbite, če živite v ZDA in želite gledati Kodi BBC IPlayer. Postopek gledanja Kodi BBC IPlayerja v ZDA bo ostal enak. S pomočjo storitve VPN lahko dostopate do dodatka Kodi BBC IPlayer v ZDA ali kjer koli po svetu. Čeprav obstajajo drugi načini dostopa do vsebine iz BBC iPlayerja, vendar VPN ostaja najboljša rešitev za deblokiranje Kodi BBC IPlayerja zunaj Združenega kraljestva.

Dodatna prednost uporabe uradnega dodatka je, da so britanski kanali v živo in oddaje neposredno potegnjeni z uradne spletne strani BBC. Zaradi tega je tok nemoten in vam ni treba pogosto soočati težav s pufranjem kodiranja BBC IPlayer Kodi.

BBC iPlayer Kodi ne deluje / Napake / težave

Preverite napako dnevnika

Najpogostejša napaka, s katero se sooča večina uporabnikov, je »Preverite dnevnik za več informacij«. To vprašanje se pojavi, ko poskušate dostopati do vsebine geo-bloka, kot je BBC IPlayer zunaj Združenega kraljestva.

Rešitev

Najučinkovitejša rešitev za omenjeno napako je uporaba VPN. Zaradi geo-omejitve morate imeti dostop do dodatka v Veliki Britaniji. Storitev VPN ponuja možnost spremembe lokacije s povezovanjem na strežnik v Veliki Britaniji. Če nastavite lokacijo IP na UK, boste to napako odpravili v nekaj minutah.

Ni bilo mogoče povezati skladišča

Druga najpogostejša težava ni povezava skladišča. Ta težava se nanaša na manjkajoče datoteke v skladišču ali na napačno namestitev.

Rešitev

Da preprečite to napako, vedno preverite internetno povezavo. Če vaš internet ne deluje pravilno ali med nalaganjem pride do motenj, se možnosti za manjkajoče datoteke z repo povečajo. Če želite rešiti to težavo, izbrišite obstoječe skladišče in pojdite na novo namestitev.

BBC iPlayer Kodi Faqs

Kako dobim BBC iPlayer na svojem Kodi Boxu

 1. Namestite in prenesite Kodi na svoje Kodi škatle.
 2. Odprite aplikacijo Kodi in sledite podobnim korakom, navedenim zgoraj, kako namestiti BBC iPlayer addon za Krypton 17.6 ali novejši in Jarvis 16 ali novejši.
 3. Zdaj uživajte v svojih najljubših britanskih kanalih v živo in oddajah na vašem Kodi Boxu.

Ali lahko dobite BBC iPlayer na Kodi Amazon Firestick

Doplačilo BBC iPlayer lahko dobite tudi na Amazon Firestick! Tu je nekaj korakov za namestitev dodatka BBC iPlayer Kodi:

 1. Najprej naložite in namestite Kodi na Amazon Firestick.
 2. Odprto Amazon Firestick in Izberite “Sistem”.
 3. Zdaj poiščite »Nastavitve« možnosti iz menija in Izberite to.
 4. Izberite »Možnosti za razvijalce«.
 5. Omogoči »Aplikacije iz neznanih virov« in »Odpravljanje napak pri ABD«.
 6. Zdaj pojdite na domači meni in napišite “Kodi” v možnost iskanja.
 7. Zdaj Odprto aplikacijo Kodi in sledite podobnim korakom, kot je navedeno, kako namestiti dodatek BBC IPlayer za Krypton 17.6 ali starejši in Jarvis 16 ali novejši.

Ali je na spletni strani Kodi brezplačen BBC iPlayer

Ja! BBC iPlayer je na Kodi popolnoma brezplačen in lahko uživate v neomejenih britanskih kanalih in oddajah v živo. Za ogled priljubljene oddaje ali filma na BBC iPlayer Kodi vam ni treba plačevati mesečne naročnine.

Če pa živite zunaj Združenega kraljestva, je VPN glavna zahteva za dostop do oddaj BBC iPlayer in kanalov v živo na Kodiju zaradi geo-omejitev.

Zaključek

Dodatek BBC IPlayer na Kodi je eden najboljših dodatkov iptv kodi za uporabnike, ki radi gledajo britanske kanale in oddaje v živo. Upam, da vam bo ta članek pomagal, kako namestiti BBC IPlayer Kodi. Poleg tega ponuja tudi odgovore na vsa vaša vprašanja v zvezi z vprašanji med uporabo BBC iPlayer xbmc.

Če želite izvedeti več o BBC iPlayerju, prosimo, spodaj napišite svoje komentarje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map