Kako namestiti Quasar Kodi Addon v manj kot 3 minutah

Posodobitev: ta dodatek je v času pisanja pred približno 10 meseci deloval v redu, vendar je pred kratkim začel pozivati ​​notranja napaka strežnika.


Zdi se, kot da dodatek ne prejema več podpore.  Obiščite naš najboljši vodič za kodi addons za alternative. Preberite si, zakaj je kodi vpn potreben za vse uporabnike.

Še vedno lahko pretakate svoje najljubše športe s pomočjo teh alternativnih Kodijevih dodatkov:

 1. Izhod
 2. Zaveza
 3. Vzpon Neptuna
 4. Gurzil
 5. Maslo filmskega gledališča

Kodi NewsObvestila DMCA in vprašanja o avtorskih pravicah se z vsakim dnem povečujejo. Kodi VPN je najboljša rešitev zaščitite se pred obvestili, Zaviranje in odblokiranje dodatkov Kodi. VPN bo ohranil vašo identiteto zasebno in varno, medtem ko uporabljate neuradne dodatke, kot so SportsDevil, Exodus in drugi.kodi cta

Quasar je neverjeten in priljubljen dodatek za hudournike za Kodijeve uporabnike. Uporabnikom omogoča pretakanje filmov, podobnih načinu nalaganja v hudournikih. Omogoča rezultate iskanja prek nekaterih najbolj priljubljenih torrent iskalnikov. Upoštevajte naš vodnik, saj smo vam podrobno predstavili, kako namestiti Quasar Kodi addon.

Quasar Kodi Repozitorij

Quasar Kodi repo je mogoče namestiti preko Kodil Repozitorija. Čeprav je na voljo pri Githubu, se pri njegovem nalaganju morda srečujete s številnimi težavami. Kodil je najbolj posodobljen in med najboljšimi skladišči kodi.
notranja napaka strežnika quasar kodi addon

Kako namestiti Quasar Kodi Addon na Krypton različice 17.6 ali novejšo

Sledite tem korakom in si oglejte, kako namestiti Quasar Kodi 17.

 1. Odprto Kodi > Kliknite na Nastavitve ikono > Odprto mapa Manager.
 2. Dvojni klik Dodaj Vir > Kliknite na ‘Noben > Vnesite to URL natančno http://kdil.co/repo/ > Kliknite v redu > Poimenujte ta vir ‘Kodil Repo” > Kliknite v redu.
 3. Pojdi nazaj k Kodi Glavno Meni > Odprto Dodajons > Kliknite na V obliki škatle ikono.
 4. Kliknite Namestite iz Zip mapa > Odprto Kodil Repo > Izberite vklopljeno Kodil.zip > Zdaj počakajte na obvestilo, nameščeno v skladišču.
 5. Izberite Namestite iz Repozitorij > Odprto Kodil Repozitorij > Odprto Video Dodajons > Izberite Kvazar > Kliknite na Namestite > Počakajte na obvestilo.
 6. Dostop do dodatka, Pojdi na Glavni meni Kodi > Kliknite na Dodajons > Video Dodajons > Kvazar > Uživajte!

Kako namestiti Quasar Kodi Addon na Jarvis različice 16 ali višje

Sledite tem korakom, če želite izvedeti, kako namestiti Quasar Kodi 16.1 ali novejšo.

 1. Kosilo Kodi > Odprto Sistem > Kliknite mapa Manager > Dvojni klik Dodaj Vir > Kliknite na Noben > Vnesite to URL http://kdil.co/repo/ > Kliknite na Končano > Ime tega vira navediteKodil Repo ‘ > Kliknite na Končano > Kliknite v redu.
 2. Pojdi v Kodi Domov Zaslon > Sistem > Dodajons > Namestite iz Zip mapa.
 3. Poiščite in kliknite »Kodil Repo ‘ > Kliknite Kodil.zadrgo
 4. Namestite iz Repozitorij > Kodil Repozitorij > Video Dodajons > Kvazar > Namestite > Počakajte, da se dodatek namesti.

Kako namestiti Quasar Kodi Addon na Fire Stick

 1. Namestite Kodi na Fire Stick z uporabo našega vodnika.
 2. Odprto Razvijalec Opcije > Vklopite ADB Debugging in Aplikacije iz Neznani viri.
 3. Zdaj kosilo Kodi in sledite zgornjim korakom, da namestite Quasar Kodi 2017.

Prenesi Quasar Kodi

 1. Prenesite datoteko Zip
 2. Pojdi do Kodi Glavno Meni > Odprto Dodajons > Kliknite na V obliki škatle ikono.
 3. Izberite Namestite iz Zip mapa > Kliknite Kodil Repo > Izberite vklopljeno Kodil.zip > Zdaj počakajte, da se skladišče namesti.
 4. Kliknite Namestite iz Repozitorij > Kliknite na Kodil Repozitorij > Odprto Video Dodajons > Kliknite Kvazar > Kliknite na Namestite > Počakajte na obvestilo z omogočenim dodatkom.

Quasar Kodi ne deluje / Napake / težave

Napaka notranjega strežnika Quasar Kodi

Quasar Kodi prikaže to napako, ko poskušate dostopati do kategorij in odsekov. Razlog za to napako ni znan, verjamemo pa, da je za dodatek potrebna posodobitev.

Popravi

Preverite posodobitev Quasar addon, tako da z desnim klikom na dodatek Quasar Kodi > Izberite Informacije > Na dnu kliknite na Nadgradnja.

Quasar Burst Kodi

Quasar Burst Quasar Kodi omogoča iskanje hudournikov. Pomembna je stvar in sam Quasar si ga naloži med namestitvijo dodatka.

Popravi

Če naletite na napako glede Quasar Burst, nato znova namestite Quasar Kodi addon in napaka se ne bo več pojavljala.

Ocene Quasar Kodi

Uporabnike tega dodatka bolj skrbijo pravna vprašanja in ne njegova uspešnost, tako je videti iz te teme Reddit:
pregled kvazar kodi addon

Tukaj je tvit uporabnika, ki hvali Quasar in trdi, da je brez tveganja:

Tvit je v španščini, tukaj je njegov prevod:

»Torrenci se prenesejo na vaš računalnik in ko jih imate dovolj, začnete predvajati, medtem ko nadaljujete s prenosom. Za Kodi je neskončno dodatkov, uporabljam Quasar, uporabljam dobro znane vire Torrents, ne vidim tveganja. “

Los Torrents so bajan a tu compu, y cuando tiene suficiente empieza a reproducir mientras sigue bajando. Hay infinitos dodatki za Kodi, še vedno Quasar, ZDA Fuentes de Torrents muy conocidas, no veo riesgo

– Sebastián (@batwke) 4. decembra 2017

Po drugi strani pa imamo uporabnika, ki s tokovi sploh ni zadovoljen:

Yo usaba Kodi + Quasar, pero últimamente me daba un poco de problemas. Los que tiran de potoki y tal no me molan mucho

– Feto Viejo? (@FetoViejo) 16. oktobra 2017

[Prevod: »Uporabljal sem Kodi + Quasar, vendar mi je v zadnjem času malo delal težav. Tisti, ki vlečejo potoke in podobni, me ne marajo preveč.]]

Ponudniki Kodi Quasar

Trenutno ne moremo najti ponudnikov za skladišče Quasar Kodi. Zdi se, kot da so ponudniki ustavili njegovo podporo.

Uradna stran Quasar Kodi

Za obisk uradne strani Quasar Kodi 17 kliknite tukaj.

Quasar Kodi VPN

Skupna raba med osebnimi osebami se ne šteje za nezakonito, dokler jih zadevni organi ne odobrijo ali pa se ne uporabljajo za piratstvo vsebine..

Skupna raba vsebine brez dovoljenja, če se lastnika šteje za nezakonitega in to počnejo dodatki za torrenting drugih proizvajalcev P2P.

Obstajajo določene smernice avtorskih pravic DMCA, ki v primeru kršitve lahko uporabnikom predstavljajo veliko grožnjo. Zato je vedno večje tveganje za ulov. Zato uporabnikom priporočamo, da uporabljajo Quasar Kodi VPN, preden prejmete kakršna koli obvestila o DMCA.

Zaključek

Quasar je odličen dodatek za Kodi, vendar je pred kratkim začel pojavljati številne napake. Quasar Kodi addon ima nekaj najboljših strgalo hudournikov, zato je v svetu zelo priljubljen. Vendar pa smo pripravili podrobno vadbo, kako namestiti dodatek Quasar Kodi. Uporabniki so vedno v nevarnosti pri uporabi takšnih dodatkov za hudournike drugih proizvajalcev.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map