Kako namestiti Spinz TV – Vodnik za začetnike

Nadgradnja: Repozitorij, ki vsebuje televizijo Spinz, je trenutno propadel, zato dodatek ne bo deloval z danim URL-jem.


Spinz TV je rešitev na enem mestu za vse vaše potrebe po predvajanju medijev. Naj gre za šport, filme, TV oddaje ali medijske kanale, s Spinz TV lahko vse te funkcije in več najdete pod eno streho. V tej objavi vam bomo pokazali, kako namestiti Spinz TV na Kodi in uživali v vseh teh neverjetnih funkcijah. Ne pozabite preveriti najboljšega vodiča kodi čarovnikov.

Kaj je SpinzTV?

SpinzTV je televizija za internetni protokol (IPTV), ki uporablja logični internetni protokol (IP) za pretakanje različnih medijskih virov, ki vključujejo televizijske oddaje, filme, šport in druge zabavne programe. V nekaterih zemljepisih se to šteje za nezakonito, zato je uporaba Kodi-ja najboljša VPN zelo priporočljiva. Kadarkoli vam je dolgčas ali nimate ničesar, lahko s televizijo Spinz pretaknete medije po svoji izbiri in v trenutku ubijete dolgčas..

Kako namestiti Spinz TV Build na Kodi Krypton različice 17

Spodaj opisani koraki vam bodo pomagali prenesti televizor Spinz na najnovejši različici Kodi Krypton različice 17:

 1. Prenesite in zaženite Kodi.kako namestiti spinz tv
 2. Pojdi na svoje Domači zaslon> kliknite na krog Nastavitve gumb >Upravitelj datotek> Dvakrat kliknite na Dodaj vir.kako namestiti spinz tv build na kodi kripton različice 17
 3. Vnesite povezavo http://repo.stvmc.net/v polju, kjer je prikazano “Brez” >Vnesite ime programa “Spinz” ali katero koli drugo ime po vaši meri in kliknite v redu.spinz tv medijski vir
 4. Vrni se na svoje Domači zaslon s pritiskom na ‘Esc’ gumb na tipkovnici >Dodatki>kliknite na ikona v obliki škatle na vrhu.brskalnik spinz tv kodi addon
 5. Kliknite Namestitev iz zip datoteke >SpinzTV > Repository.SpinzTV-0.0.1.zip.zip datoteka spinz tv repozitorija
 6. Počakajte, da se namestitev zaključi.
 7. Izberite Namestitev iz skladišča >Spinz TV > Programski dodatki >Spinz TV Čarovnik > Namestite.čarovnik za spinz tv
 8. Pojdi do Dodatki> Programski dodatki >Spinz TV Čarovnik > in izbirate med različnimi gradi.čarovnik za spinz tv
 9. Namestite katero koli gradnjo, ki vam je všeč in uživajte!

Kako namestiti Spinz TV Build na Kodi Jarvis različice 16

Namestitev Spinz TV Build-a na Kodi Jarvis različice 16 je podobna kot pri prenosu v Krypton različice 17 namesto dejstva, da je v postavitvi rahlo spremenjena, a podoben postopek za nadaljevanje.

Ko namestite čarovnika za TV Spinz, boste naleteli na Spinz TV Builds za Jarvis, kot je prikazano na spodnji sliki:

kako namestiti spinz tv kodi jarvis različica 16

Kako namestiti dodatke Spinz TV na Kodi Krypton različice 17

Za prenos dodatka za TV Spinz bo prvih 6 korakov pri prenosu programske opreme Spinz TV ostalo enakih. Ko namestite skladišče, sledite ostalim korakom, opisanim spodaj:

 1. Izberite Namestitev iz skladišča >Spinz TV > Programski dodatki >Spinz TV Pro > Namestite.kako namestiti spinz tv addons na Kodi Krypton različice 17
 2. Po kliku na Spinz TV pro, bo potreboval a Facebook ID in geslo.spinz tv pro prijava
 3. Ko kliknete na Seznam tokov si lahko ogledate različne kanale za pretakanje medijev.

spinz tv pro video posnetki

Kako namestiti Spinz TV Addons na Kodi Jarvis različice 16

Namestitev dodatka za televizor Spinz na Kodi Jarvis različice 16 bo ostala enaka kot pri nalaganju različice 17, vendar je mogoče opaziti spremembo programske postavitve.

Priporočamo, da na svoj sistem namestite najnovejšo različico Kodi, tj. Kodi Krypton različice 17, da se izognete pogostim težavam in napakam..

Spinz TV ne deluje – kako popraviti

Večina težav, ki se lahko pojavijo med nameščanjem televizije Spinz, je posledica prejšnjih različic programa Kodi. Nova različica Kodija, tj. Kodi Krypton, različica 17 bo odpravila večino težav.

Nekateri uporabniki lahko imajo težave pri prenosu televizije Spinz iz skladišča. To težavo je mogoče odpraviti tako, da omogočite ‘Neznani vir’. To lahko odpravite tako, da se vrnete na začetni zaslon> Dodatki> Nastavitve > Omogoči neznani vir.

Kako namestiti Hardnox Build na Kodi Krypton različice 17

Ko nalagate napravo Hard Nox v različici 17 Kodi Krypton, morate slediti 8 korakom natanko tako, kot je bilo potrebno za prenos gradnje Spinz TV-ja (zgoraj omenjeno). Nato morate izbrati vse, kar morate storiti, s seznama različnih serij Krypton Spinz TV Hard Nox. To naj bi omogočilo Hard Nox na Kodi.

Kako namestiti Hardnox Build na Kodi Krypton različice 17

Najboljši čarovnik Spinz TV za Kodi

Ko namestite čarovnika Spinz TV čarovnika na Kodi, boste našli seznam različnih različic za namestitev. Če naštejemo nekaj najboljših modelov čarovnikov Spinz, je tukaj naš najboljši izbor:

 1. Spinz TV Premium Lite
 2. Spinz TV zavist Krypton
 3. Spinz TV Hard Nox

To so najmočnejše različice za Kodi, zato lahko pod eno streho pretakate različne medijske kanale in zabavni paket.

Da ga ovijemo

Namestitev televizorja Spinz bo popolno mešanico za vašo različico Kodi Krypton 17, kjer lahko v enem paketu pretakate tisoče medijskih kanalov, filmov in športne zabave. Na voljo je navodilo za namestitev televizije Spinz na Kodi različici 16 in 17, ki sledi podobnim korakom, vendar z drugačno postavitvijo. Spinz TV na Kodi je najboljša izbira za ljudi, ki želijo vse okuse filmov, športa in TV oddaj v eni merilnici..

Če želite vprašati kakršna koli vprašanja, pustite komentar.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map