Cum se instalează depozitul Maverick pe Kodi Krypton, Jarvis și FireStick

Depozitul Maverick este binecunoscut, deoarece găzduiește propriul său supliment Maverick TV Kodi și numeroase suplimente populare Kodi precum Sports Devil, Joker Sports, Cartoon Network, Gen-X etc. Acest depozit poate fi descărcat și instalat cu ușurință pe Kodi fără a avea orice probleme. Urmați ghidul nostru pentru a afla cum să instalați Maverick Repository pe Kodi.


Revizuirea depozitului Maverick Kodi

Depozitul Maverick a câștigat popularitate datorită propriului său additiv Maverick. Cu toate acestea, are multe alte suplimente Kodi ale unor terțe părți. Acest depozit a fost cunoscut anterior ca Joker TV și a fost destul de popular.

Joker și-a schimbat numele pe Maverick, iar Depozitul Maverick a devenit un nume proeminent în comunitatea Kodi. Depozitul Maverick are suplimente pentru a răspunde nevoilor de streaming ale tuturor.

Cum se instalează Maverick repo pe Kodi krypton 17.6 și versiuni ulterioare

Urmați acești pași pentru a instala Maverick Repository pe versiunea 17.6 Kodi Krypton:

 1. Deschis Kodi > Apasă pe Pictograma Setări > Clinge Manager de fișiere.Cum se instalează Maverick repo pe Kodi krypton 17.6
 2. Dublu click Adaugă sursa > Se va deschide o casetă de dialog având o bară de adrese și un câmp de nume > Clic > și introduceți această adresă URL în bara de adrese „http://mavericktv.net/mavrepo > Clic O.K > Numiți această sursă media ca „Nonconformist, hoinar, ratacitor> Clic O.K > Clic O.K din nou pentru a închide caseta de dialog.Cum se configurează Maverick repo pe Kodi krypton 17.6
 3. Intoarce-te Meniu principal > Faceți clic pe butonul Add-on-uri fila > Faceți clic pe butonul Pictograma instalator pachet (casetă) din colțul din stânga sus.cum se instalează depozitul maverick pe kodi jarvis
 4. Selectați Instalați din fișierul zip > Click pe Nonconformist, hoinar, ratacitor > Selectați maverickrepo-3.5.zip > așteptați notificarea.

instalați maverick kodi repo din fișierul zip

Cum se instalează Maverick repo pe kodi jarvis 16 și mai jos

 1. Deschis Kodi Jarvis V16.
 2. Clic Sistem > Clic Manager de fișiere.
 3. Faceți dublu clic pe Adaugă sursa.
 4. Clic <Nici unul> și tastați acest lucru URL- http://mavericktv.net/mavrepo > Clic Terminat > Denumiți această legătură sursă media ca Nonconformist, hoinar, ratacitor > Clic Terminat > Clic
 5. Capul înapoi la Kodi Acasă Ecran > Clic Sistem > Clic Add-on-uri.
 6. Selectați Instalați din fișierul zip opțiune > Selectați Nonconformist, hoinar, ratacitor > Click pe maverickrepo-3.5.zip.

Cum se instalează repertoriul Maverick pe FireStick Kodi

Instalarea Maverick Repository pe FireStick nu diferă de la alt dispozitiv. În primul rând, va trebui să instalați Kodi pe dispozitivul dvs. Fire Stick. După aceea, veți activa instalarea serviciilor terților pe dispozitiv.

Mergi la Opțiuni pentru dezvoltatori din meniu și pornește depanare ADB și aplicații din surse necunoscute.

După aceea, puteți instala cu ușurință depozitul Maverick pe dispozitivul dvs. FireStick și să vă bucurați de toate complementele minunate pe care le oferă acest depozit pe dispozitivul dvs. FireStick.

Complementele Maverick Kodi

Iată o listă a tuturor celor mai bune suplimente Kodi incluse în depozit:

 1. Joker Sports
 2. Maverick TV
 3. SportsDevil
 4. Dragonul magic
 5. Gen-X
 6. ITV
 7. La Flix
 8. Cartoon Network
 9. LiveStreams Pro
 10. YouTube

Întrebări frecvente despre Depozitul Maverick

Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări ale utilizatorilor Kodi cu privire la Depozitul Maverick:

 Maverick Repo nu funcționează

Dacă vă confruntați cu probleme de accesare sau instalare a complementului, atunci ar trebui să verificați imediat dacă adresa URL sursă adăugată în Managerul de fișiere este corectă sau nu.

Dacă adresa URL sursă pe care ați introdus-o este corectă, dar depozitul încă nu funcționează, atunci depozitul ar putea merge sub o actualizare și ar trebui să așteptați câteva ore.

 Maverick TV nu a reușit să instaleze o dependență

Instalarea unei erori de dependență nu a avut loc dacă depozitul este învechit, URL-ul sursă a expirat sau dacă lipsesc unele fișiere în depozit. Dacă întâlniți acest eroor, apoi descărcați din nou depozitul și încercați să-l instalați din nou.

Concluzie

Multe depozite Kodi au câștigat popularitate prin furnizarea de add-on-uri Kodi actualizate, iar Depozitul Maverick este unul dintre acestea. Extremul său supliment Maverick Kodi este, de asemenea, un uimitor suplimentar Kodi pentru streaming de filme și emisiuni TV de înaltă calitate.

Un lucru pe care orice depozit nu reușește să îl supraviețuiască este concurența din industrie. Multe depozite mari vin și pleacă, deoarece multe dintre ele nu au inovații sau unicități în ele. Întrucât, multe dintre ele sunt penalizate de autorități și sunt obligate să își închidă serviciul.

Modul de pariu de a utiliza un supliment sau un depozit Kodi de la terți este cu un VPN plătit sau gratuit pentru Kodi pentru a vă asigura confidențialitatea. Rămâneți în siguranță în timp ce faceți flux și alegeți cel mai bun furnizor VPN de pe piață.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map