Cum se instalează IPVanish pe Kodi – 3 metode diferite [2020]

IPVanish este un alt nume popular din industrie și a început să facă titluri când a intrat pe piață. Cu toate acestea, întrebarea pe care o au mulți utilizatori este dacă este cel mai bun VPN pentru Kodi?


Pentru a rezolva astfel de întrebări, am discutat toate aspectele importante ale IPVanish legate de Kodi și am descris cum se instalează IPVanish pe Kodi.

IPVanish este cel mai bun VPN pentru Kodi?

IPVanish-pentru-Kodi

Având în vedere faptul că IPVanish are o rețea excelentă de servere și protocoale de securitate puternice, putem considera că este unul dintre cele mai bune VPN pentru Kodi.

Pro-uri

 1. 1300+ Servers în 70 de țări.
 2. Criptare AES-256 biți de grad militar.
 3. Aplicații pentru mai mult de 8 platforme și dispozitive diferite.
 4. Funcția Kill Switch este inclusă.
 5. Servere bune de viteză cu conexiune VPN instantanee.

Contra

 1. Prea scump
 2. Under14 Ochi Jurisdicție
 3. Polemică în ceea ce privește jurnalele de date
 4. Nu reușește să ocolească restricțiile Netflix
 5. Oferă doar o garanție de returnare de 7 zile.

Ori de câte ori discutăm un VPN pentru Kodi, avem în vedere trei factori de bază:

 1. Securitate
 2. Viteza și numărul de servere
 3. Compatibilitatea dispozitivului

Judecând după toți acești trei factori, sunt sigur că IPVanish și-a câștigat locul în lista celor mai buni furnizori VPN Kodi. Cu toate acestea, prețul este un factor important mai presus de toate și nu cred că vreun utilizator va fi dispus să plătească 6,49 USD pe lună pentru astfel de funcții.

Este compatibil IPVanish cu Kodi?

Da, IPVanish este compatibil cu Kodi, deoarece nu are propriul său addon IPVanish Kodi dedicat, dar este disponibil în depozitul Zombodied.

În afară de asta, puteți instala și aplicația IPVanish pe sistemul dvs. și puteți utiliza în fundal în timp ce utilizați Kodi. Motivul de bază al utilizatorilor Kodi, folosind un serviciu VPN, este să se asigure și să ocolească restricțiile geografice.

Acesta este motivul pentru care nu ar fi o problemă dacă au IPVanish VPN instalat pe dispozitivul lor, atât timp cât sunt conectate la un server securizat și adresa lor IP este criptată..

IPVanish VPN are un client prietenos, care funcționează destul de bine și nu deranjează deloc în timp ce face streaming pe Kodi după stabilirea conexiunii VPN.

Utilizatorii Addons Kodi pot accesa cu IPVanish

Mulți utilizatori sunt conștienți de faptul că este necesară o VPN pe Kodi în timp ce face streaming cu un supliment Kodi de la o terță parte, mai ales dacă utilizați un supliment IPTV. În astfel de cazuri, un software VPN devine necesar pentru streaming.

Cu IPVanish, utilizatorii pot transmite conținut prin diferite adaosuri Kodi cu restricții oficiale și neoficiale. Câteva dintre exemple sunt:

1. BBC iPlayer

iPlayer www este un addon Kodi care oferă conținut de la serviciul TV online britanic; BBC iPlayer. Prin acest addon Kodi, puteți transmite în direct canale TV BBC, sporturi în direct și alte emisiuni populare precum Peaky Blinders, Bodyguard, Killing Eve, Our Girl, Emisiunea Graham Norton etc..

Cu toate acestea, acesta este un addon Kodi cu restricții geo-restricționate, iar conținutul său este disponibil numai în Marea Britanie. Aici este utilă utilizarea IPVanish, deoarece veți avea nevoie de o conexiune VPN pentru a transmite acest serviciu pe Kodi din afara Regatului Unit..

2. HBO Go

HBO este o rețea americană de cablu care este populară în întreaga lume datorită conținutului și serviciului premium. Cu toate acestea, HBO Go este serviciul lor online premium, care le permite utilizatorilor să își transmită emisiunile preferate, în prezent în aer sau din trecut.

Utilizatorii Kodi pot apela la acest serviciu destul de ușor, numai dacă sunt rezidenți în SUA, deoarece nu poate fi accesat din altă parte. Serverele IPVanish din SUA vă vor ajuta să accesați acest conținut atât pe Kodi, cât și online, fără nicio problemă.

3. SoundCloud

SoundCloud este un serviciu de muzică online foarte popular la nivel mondial datorită bibliotecii sale vaste. Cu toate acestea, multe melodii disponibile pe această platformă sunt geo-restricționate și nu pot fi accesate în multe regiuni, altele decât cele gazdă.

IPVanish on Kodi va ajuta utilizatorii să acceseze tot conținutul disponibil pe SoundCloud și să se bucure de muzică fără bariere.

4. PopcornFlix

PopcornFlix este un addon oficial Kodi având fluxuri gratuite de filme și emisiuni TV, dar conținutul său este accesibil numai în Marea Britanie și SUA. Acesta este motivul pentru care este necesar să existe o VPN cum ar fi IPVanish, care poate elimina aceste restricții și să le ofere utilizatorilor accesibilitatea pentru a transmite fluxul.

5. Crackle

Crackle este un serviciu de transmisie TV online de către Sony având conținutul original, precum și alte conținuturi găzduite pe site. Acest serviciu poate fi transmis pe Kodi prin suplimentul său, dar va fi limitat numai la regiunea americană.

Pentru a accesa Sony Crackle în afara SUA, veți avea nevoie de serverul IPVanish US. Amănunțit acest lucru, puteți vedea întregul conținut al acestuia printr-un singur clic, deoarece veți avea o adresă IP criptată.

Cum să utilizați Kodi cu IPVanish pe Android

IPVanish VPN este disponibil și pentru Android; îl puteți instala pe dispozitiv urmând acești pași:

 1. Deschideți Google Play Store pe dispozitivul Android.
 2. Faceți clic pe bara de căutare și căutați „IPVanish”.
 3. Faceți clic pe primul rezultat care apare (care va fi) IPVanish VPN: Cel mai rapid VPN.
 4. Acum faceți clic pe Instalare și așteptați descărcarea și instalarea aplicației.
 5. După instalarea aplicației, faceți clic pe Deschide și conectați-vă la contul dvs. IPVanish.
 6. Acum, conectați-vă la serverul pe care doriți să îl deschideți și apoi deschideți Kodi pentru a începe fluxul securizat.

Cum se utilizează Kodi cu IPVanish pe Windows

Urmați acești pași pentru a instala IPVanish pe Kodi pe Windows:

 1. Accesați pagina de înregistrare IPVanish și abonați-vă la oricare dintre planurile de pachete care se potrivesc nevoilor dvs..
  IPVanish-Kodi-1
 2. Descărcați clientul IPVanish desktop pentru Windows și instalați-l.
  IPVanish-Kodi-descărcare
 3. Deschideți aplicația după instalare și conectați-vă folosind datele de acreditare.
  IPVanish-Kodi-instalat
 4. Alegeți acum locația dorită a serverului și conectați-vă la acesta.
  IPVanish-Kodi-2
 5. Acum minimizați aplicația și Open Kodi.
  Kodi-18
 6. Acum veți putea accesa toate fluxurile geo-restricționate și suplimentele Kodi Live TV, în timp ce aplicația rulează în fundal.

Instalați IPVanish pe Kodi prin VPN Manager

Puteți integra IPVanish VPN pe Kodi prin această metodă. Vă permite să economisiți timp și să vă îmbunătățiți experiența de streaming.

 1. Descărcați fișierul Zomboided repositoryzip pe dispozitiv
 2. Deschis Kodi
 3. Du-te la Add-on-uri fila
 4. Faceți clic pe butonul pictograma casetei din colțul din stânga sus
 5. Selectați Instalați din fișierul zip opțiune
 6. Răsfoiți sistemul și deschideți zip descărcat fişier > Așteptați notificarea
 7. Acum faceți clic pe butonul Instalați din depozit opțiune
 8. Parcurgeți lista în jos și deschideți Repositoriu de suplimente Zboboided> Mergi la Servicii > Click pe Manager VPN pentru OpenVPN > Lovit Instalare
 9. După terminarea instalării, accesați Componente de program și deschis Manager VPN.
 10. Acum configurați VPN-ul accesând Setări.

Cum se utilizează Kodi cu IPVanish pe FireStick

FireStick a preluat întreaga industrie de streaming online prin furtună și faptul că puteți transmite Kodi peste aceasta a făcut-o mult mai interesantă.

 1. Conectați-vă FireStick și Turn aceasta pe
 2. Deschis Setări.
 3. Click pe Dispozitiv fila
 4. Click pe Opțiuni pentru dezvoltatori
 5. Permite Aplicații din surse necunoscute
 6. Întoarceți-vă în meniul principal și deschideți magazinul de aplicații Amazon
 7. Accesați opțiunea de căutare și căutați IPVanish
 8. Click pe IPVanish din rezultatele căutării
 9. Clic Instalare > Clic da
 10. După terminarea instalării, deschideți aplicația și semnîn să-l folosească

Concluzie

IPVanish este o opțiune suficient de bună pentru utilizatorii Kodi, deoarece are toate caracteristicile pe care ar trebui să le aibă un VPN bun și suportă o varietate de platforme. Totuși, unul dintre aspecte este că IPVanish nu are un preț rezonabil ca și alți furnizori VPN și că poate fi un punct descurajant pentru mulți utilizatori.

În afară de asta, serviciul și performanța sunt uimitoare și personal nu m-am confruntat cu probleme în timpul streamingului. Un lucru de laudat aici este faptul că interfața sa de utilizator este destul de decentă și ușor de utilizat. Dacă nu ar fi fost prețul, aș fi recomandat cu siguranță IPVanish pentru utilizatorii Kodi, dar faptele vorbesc altfel.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map