Cum se instalează SALTE (Stream toate sursele) pe Kodi în mai puțin de 2 minute

Transmiterea tuturor surselor (SALTS) este cea mai bună opțiune pentru vizionarea de filme HD și emisiuni TV pe Kodi. Concurentă cu exodul popular Kodi, care oferă timpuri, oferă un set complet de divertisment pentru familia ta. Doar câteva cele mai bune suplimente kodi ar oferi calitatea video HD cu puține legături întrerupte, SALTS este unul dintre ele.


Kodi NewsAți auzit vreodată de Kodi Crackdown? Da, sunt adevărate & blocarea milioanelor de a viziona conținut gratuit. Un VPN vă poate păstra identitatea anonimă și sigură. PureVPN este cea mai bună soluție pentru a vă proteja de avizele DMCA, probleme de copyright & deblocarea diferitelor suplimente precum Neptun Rising, Covenant sau GAIA.purvpn cta

Acest ghid informează utilizatorii Kodi despre cum se instalează SALTS pe Kodi. Menționăm pașii pentru instalarea SALTS pe Kodi Krypton și Kodi Jarvis.

Cum se instalează SALTS pe Kodi Jarvis Versiunea 16
Cum se instalează SALTE pe Kodi Fire Stick
Cum se instalează SALTE pe cutii Kodi
SALTURI vs Exod
SALTE Nu funcționează / Erori / Probleme pe Kodi
SALTEAZĂ Forum și bibliotecă Kodi

Cum se instalează SALTS pe Kodi Krypton versiunea 17 sau superioară

 1. Deschis Kodi Krypton pe sistem > Faceți clic pe pictograma roată din partea de sus, de asemenea, apelată Setări icoană > Atunci trebuie să selectați Manager de fișiere opțiune > Acum derulați în jos și faceți dublu clic pe Adaugă sursa în partea stângă a ecranului.Cum se instalează săruri pe Kodi
 2. Clic ‘Nici unul’ opțiune atunci când apare o casetă > Aici vă va cere să tastați Adresa URL a depozitului, deci tip http://kdil.co/repo/ > Apoi apasa O.K > Chiar mai jos, cere numele Depozitorului sau sursa media, deci tastați Kodil > Acum faceți clic pe O.K a închide cutia.cum se instalează săruri pe kodi krypton versiunea 17 sau mai mare
 3. Acum revino la Kodi Acasă prin apăsarea „Backspace“ tastați tastatura de mai multe ori pentru a continua cu pași suplimentari > Apoi faceți clic pe Add-on-uri > Acum selectați Instalator de pachete icoană.cum se adaugă săruri pe kodi
 4. Veți vedea câteva opțiuni pe ecranul dvs. unde trebuie să faceți clic pe Instalați din fișierul zip > Apoi va apărea o căsuță, găsiți și faceți clic pe Kodil > Apoi kodil.zip > Așteptați câteva minute pentru ca instalarea să aibă loc.saruri kodi download url zip
 5. După terminarea instalării, accesați Instalați din Repositoriu opțiune > Acum derulați în jos pe listă și faceți clic pe Kodil > Acum selectați Componente video din opțiuni > Apoi găsește SARURI și faceți clic pe Instalare.săruri la setarea kodi
 6. Intoarce-te la Kodi Acasă dacă trebuie să vizualizați ce se află în interiorul acestui supliment > Acum selectați Add-on-uri > Componente video > SARURI > Filme > se bucura!

setări kodi săruri

Cum se instalează SALTS pe Kodi Jarvis Versiunea 16 sau mai jos

 1. Deschideți-vă Kodi software-ul > Se va deschide la o listă de meniu plasată orizontal pe ecranul dvs., apoi faceți clic pe Sistem meniul > Acum Manager de fișiere > Apoi faceți dublu clic Adaugă sursa.
 2. Click pe ‘Nici unul’ opțiune odată ce caseta apare pe ecran > Acum tastați URL-ul Depozitorului Kodil kodivpn.co/repo/kodil.zip și faceți clic pe Terminat > Introduceți acum numele sursei media „Kodil“ și faceți clic pe Terminat > Acum pentru a închide caseta, faceți clic O.K.
 3. Trebuie să te întorci Meniu principal Kodi pentru a continua cu pași suplimentari > Apoi faceți clic pe Add-on-uri > Box-icon > Apoi Instalați din fișierul zip opțiune.
 4. Derulați în jos și faceți clic pe Kodil > Apoi kodil.zip > Acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Depozitul Kodil > Componente video > Acum selectați SARURI > Clic Instalare > se bucura!

Cum se instalează SALTS pe Kodi Fire Stick

 1. Deschis Stick de foc > Mergi la Setări > Click pe Optiunea dezvoltatorului > Atunci trebuie să Porniți Aplicații de la Necunoscut surse și Debugging ADB.
 2. Selectați O.K când va apărea o casetă care vă va avertiza.
 3. Mă întorc la Fire Stick Acasă > Acum selectați butonul Căutare opțiune și tip „Kodi“ și faceți clic pe ea.
 4. Odată ce deschideți Kodi, trebuie să urmați aceiași pași descriși pentru Kodi Krypton și Kodi Jarvis.
 5. Citiți ghidul nostru ușor de instalare pentru firestick / firetv kodi.

Cum se instalează SALTS pe cutii Kodi

Cele mai bune cutii Kodi complet încărcate sunt ilegale în multe țări, deci dacă aveți oricare dintre aceste cutii, atunci aveți deja SALTE instalate. Dar în cazul în care aveți o casetă Kodi care nu este complet încărcată, atunci trebuie să urmați niște pași de bază.

Dacă aveți o casetă Android Kodi, puteți găsi cu ușurință Kodi din Google Play Store pe care îl puteți instala direct. Odată instalat, puteți urma pașii evidențiați pentru Kodi Krypton sau Jarvis. Pașii rămân aceiași pentru toate casetele Kodi.

SALTURI vs Exod

SALTURI vs Exod

SALTS și suplimentul Exodus Kodi au fost introduse una după alta, când Kodi a intrat pe piață. Cu toate acestea, exodul, câștigă popularitate în rândul fanilor Kodi și a lovit în curând lumina reflectoarelor. SALTS a devenit, de asemenea, un add-on popular, dar a fost considerat egal cu Exodus.

La fel, atunci când forțele de ordine și-au început represiunea împotriva suplimentelor de kodi ale unei terțe părți, SALTS s-a prăbușit destul de curând, dar Exodus a menținut terenul. De-a lungul anilor, Exodus a fost înalt, în ciuda greutăților întâmpinate și aceasta este diferența majoră dintre cele două suplimente.

SALTE Nu funcționează / Erori / Probleme pe Kodi

SALTS nu a fost niciodată aceeași când s-a produs o represiune de către forțele de ordine împotriva suplimentelor terțe. Restricțiile au fost impuse pentru afișarea conținutului de drepturi de autor, ceea ce a dus la închiderea suplimentelor populare. De atunci, SALTS s-a confruntat cu multe probleme și printre care unele sunt prezentate mai jos:

SALTS a eșuat la instalarea unei dependențe

Când încercați să instalați fișierul zip pentru a finaliza procesul de instalare suplimentar, acesta afișează „Eroare la instalarea unei erori de dependență”. Aceasta poate fi cauzată din mai multe motive. Un motiv pentru această eroare să apară atunci când depozitul nu funcționează. Un alt motiv pentru care apare această eroare este din cauza oricărei actualizări efectuate în depozit.

Soluţie

Avem două soluții pentru cele două motive pentru care apare această eroare. Dacă se datorează unui depozit eșuat, atunci vă recomandăm să utilizați depozitul Kodil așa cum este discutat în acest ghid tutorial. Cu toate acestea, dacă această eroare apare din cauza oricărei actualizări efectuate în depozit, trebuie să așteptați o oră sau mai mult și să încercați să instalați din nou.

SALTĂ Nu s-au găsit surse

S-ar putea să vă simțiți nemulțumit când vedeți eroarea „Nu a fost găsită sursa” care apare frecvent în suplimentul SALTS Kodi. Ori de câte ori atingeți orice film pentru streaming, acesta se încarcă timp de câteva minute și apoi vă aruncă în ultimul moment.

Dacă se întâmplă ceva asemănător, acesta se datorează faptului că fluxul nu mai este disponibil și ar trebui să încercați alte filme sau emisiuni TV.

Soluţie

S-ar putea să doriți să ștergeți toată memoria cache înainte de a începe să transmiteți surse furnizate de SALTS. Aflați totul despre ștergerea memoriei cache de pe Kodi.

SALTS Forum Kodi

Întrucât SALTS este un supliment terț și este considerat ilegal în multe țări, prin urmare nu există forumuri oficiale disponibile. Cu toate acestea, dacă doriți să vă implicați în discuțiile legate de SALTS, trebuie să luați în considerare mesajul Reddit.

SALTS Biblioteca Kodi

SALTS oferă o gamă variată de conținut media de divertisment pentru utilizatorii Kodi, lista pentru biblioteca SALTS Kodi este prezentată mai jos:

 1. Filme
 2. Seriale TV

Împachetându-l

SALTĂ Componența Kodi este renumită pentru conținutul său complet de divertisment pe care îl oferă utilizatorilor Kodi. SALTS oferă, de asemenea, vizualizarea HD a conținutului său, ceea ce îl face un supliment Kodi util. În acest ghid am discutat despre cum să instalați SALTS pe Kodi, așadar instalați acest add-on și bucurați-vă de filme și emisiuni TV în HD.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map