Cum se instalează Supremacy Kodi Repository pe Krypton, Jarvis și FireStick

Supremacy Repository este un pachet complet pentru toți geek-urile de streaming care doresc să dispună de un singur depozit pentru filme, emisiuni TV și sport etc. multi utilizatori.


Parcurgeți acest ghid de KodiVPN și aflați mai multe despre depozit și cele mai bune suplimente Kodi.

Supremacy Repo Review

Depozitul Supremacy este printre cele mai populare depozite din comunitatea Kodi. Motivul din spatele popularității sale este faptul că găzduiește suplimente proprii, precum și alte suplimente terțe. Nu multe depozite au propriul lor supliment Kodi, iar cea mai bună parte a Supremacy este că are propriile trei suplimente diferite:

 1. Supremaţie; principalul supliment care permite utilizatorilor să vizioneze filme, documentare, emisiuni TV, filme 4K, filme pentru copii și TV live.
 2. Supremacy Sports; un add-on axat pe sport care oferă fluxuri pentru sporturi live.
 3. Suprematie iptv; un add-on pentru toți iubitorii de IPTV.

Depozitul Supremacy este actualizat în mod regulat de dezvoltatorii săi și acesta este motivul pentru care oricine preferă să folosească acest depozit și suplimentele sale. Complementele Krem Supremacy au câștigat, în mod independent, o mare reputație pentru aceștia oferind experiență de streaming de calitate.

Cum se instalează depozitul Supremacy pe Kodi krypton 17.6 și versiuni ulterioare

Urmați acești pași pentru a instala Supremacy Repository pe versiunea dvs. 17.6 Kodi Krypton:

 1. Deschis Kodi > Click pe Pictograma Setări (angrenaj) > Deschis Manager de fișiere.cum se instalează depozitul supremacy kodi pe krypton 17.6
 2. Faceți dublu clic pe Adaugă sursa > Va apărea o casetă de dialog > Faceți clic pe unde spune > Introduceți această adresă URL în bara de adrese „http://2supremacy.uk/repo/” > Clic O.K > Dați acestei surse media un nume ca „Supremaţie> Clic O.K > Clic O.K din nou pentru a închide caseta de dialog.cum se instalează repositoryul de kodi supremație pe jarvis
 3. Intoarce-te la Meniu principal > Clic Add-on-uri > Faceți clic pe butonul Pictograma casetei din colțul din stânga sus.cum să instalați repositoryul de kodi supremație pe firestick
 4. Selectați Instalați din fișierul zip > Click pe Supremaţie > Selectați supremacy-2.6.zip > așteptați notificarea.descărcați depozitul de supremație
 5. Faceți clic pe butonul Instalați din Repositoriu opțiune > Acum puteți instala cu ușurință orice supliment din acest depozit.

instalați supremacy kodi repo din fișierul zip

Cum se instalează Supremacy Repo pe Kodi Jarvis 16 și mai jos

 1. Deschis Kodi Jarvis.
 2. Clic Sistem > Mergi la Manager de fișiere.
 3. Clic Adaugă sursa.
 4. Clic <Nici unul> și tastați acest lucru URL- http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Clic Terminat > Dați un nume acestui link sursă media ca Supremaţie > Clic Terminat > Clic
 5. Capul înapoi la Kodi Acasă Ecran > Clic Sistem > Deschis Add-on-uri.
 6. Selectați Instalați din fișierul zip > Clic Supremaţie > Click pe supremacy-2.6.zip.

Cum se instalează depozitul Supremacy pe FireStick Kodi

 1. Instalare Kodi pe dispozitivul Fire Stick.
 2. Mergi la Opțiuni pentru dezvoltatori > Activează depanarea și aplicațiile ADB din surse necunoscute.

După ce ați finalizat pașii menționați mai sus, consultați procedura de instalare pentru Kodi Krypton versiunea 17.6.

Descărcarea Depozitarului Supremacy

 1. Descărcați fișierul suplimentar Supremacy Kodi zip din (http://2supremacy.uk/repo/)
 2. Mergi la Meniu principal Kodi.
 3. Click pe Add-on-uri.
 4. Clic Cutie
 5. Clic Instalați din fișierul zip.
 6. Răsfoiți sistemul și deschideți fișierul zip descărcat.
 7. Acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu opțiune.
 8. Click pe
 9. Deschis Componente video folderul și instalează oricare dintre suplimentele preferate Kodi prezente în depozit și începe streamingul.

Supremacy Kodi Addons

Depozitul Supremacy este încărcat cu numeroase suplimente populare Kodi precum:

 1. Aspis
 2. Yoda
 3. BBC iPlayer
 4. Vault Elektra
 5. Terorii de noapte
 6. Planeta MMA
 7. Suprematie iptv
 8. Supremacy Sports
 9. INTRU TOTUL
 10. Joyride

Toate aceste suplimente sunt actualizate și funcționează perfect. Am încercat personal să instalez toate aceste suplimente unul câte unul și nu am întâmpinat nicio problemă.

Întrebări frecvente despre supremație

Mulți oameni din întreaga lume au folosit depozitele de supremație. În mod similar, utilizatorii săi au postat multe întrebări pe diferite forumuri. Iată cele mai frecvente două preocupări ridicate de mulți utilizatori:

Supremacy repo nu funcționează

În anumite momente, este posibil să nu puteți accesa depozitul Supremacy și acest lucru poate fi din două motive principale. Fie depozitul este supus unei actualizări, fie URL-ul sursă adăugat în Kodi este incorect.

Asigurați-vă întotdeauna că introduceți adresa URL corectă a sursei media și înainte de a adăuga adresa URL, verificați întotdeauna dacă URL-ul sursă este online sau nu.

Adăugarea la Supremacy nu funcționează

Acest lucru nu se întâmplă în mod normal, deoarece suplimentul Supremacy Kodi este actualizat din când în când, iar suplimentul nu a scăzut niciodată. Cu toate acestea, dacă suplimentul nu funcționează în sistemul dvs., încercați să reinstalați suplimentul din depozit.

Asigurați-vă că utilizați un depozit Supremacy actualizat, deoarece, dacă încercați să instalați acest add-on din orice alt depozit, șansele sunt că puteți cădea pentru o versiune depășită.

Concluzie

Supremacy este un depozit excelent, care are toate suplimentele necesare pentru vizionarea binge. Depozitul este de încredere, întrucât este actualizat de ceva vreme și utilizatorii care îl privesc nu au raportat nicio eroare sau probleme.

Faptul că găzduiește propriile componente complementare îl face un depozit credibil, iar calitatea suplimentelor sale este remarcabilă. Aș recomanda utilizatorilor să încerce acest depozit, dar nu fără un VPN gratuit sau plătit pentru Kodi, deoarece utilizarea unor suplimente terțe vă face vulnerabil la problemele legale.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map