Nymeria Build Kodi 17.6 – Hoe te installeren op Leia, Krypton en Jarvis

Onlangs zijn verschillende builds op Kodi gestopt met werken, waardoor gebruikers verwoed op zoek gaan naar andere alternatieven. Als u op zoek bent naar een aantal opvallende en lagvrije builds op Kodi, dan is Nymeria build de beste keuze voor u!


Deze build op Kodi zit vol met huidige video-inhoud en categorieën met een uitzonderlijke interface en add-ons. Gebruik altijd de beste VPN voor Kodi om te genieten van een soepele ervaring. Bovendien biedt deze build ook de mogelijkheid om ook de beste add-ons op Kodi te installeren!

Het is normaal dat verschillende builds en add-ons niet meer werken en een pijnlijke situatie voor gebruikers creëren. Er is geen oplossing voor dit probleem, aangezien de meeste builds illegale inhoud gebruiken, wat leidt tot de ondergang ervan door auteursrechtinbreukautoriteiten.

Er is echter goed nieuws voor Kodi-gebruikers, aangezien Nymeria build nog steeds goed werkt. Om de beste richtlijnen, functies, informatie en oplossingen te bieden, hebben we Nymeria getest op verschillende Kodi-versies.

Nymeria Build Kodi Repository

Als je een grote fan bent van builds op Kodi, dan is Nymeria build de perfecte keuze voor jou omdat het gebaseerd is op het 240mb-bestand. Nymeria build is eenvoudig te gebruiken en u zult merken dat het ook heel gemakkelijk is om video-inhoud op een snelle manier te vinden.

nymeria bouwt kodi-repository

Het is voor mij niet verrassend of het een van je favoriete builds op Kodi wordt. Vanwege zijn lichtgewicht opstelling werkt het prima met lagere apparaten zonder concessies te doen aan streamingervaring van hoge kwaliteit. Deze build bevat ook tal van spannende add-ons. Je kunt deze build vinden op http://miniaturelife67.co.uk/rep

Nymeria Build Kodi Addons List

Nymeria Build Best Movie Add-ons

Als je een grote fan bent van komedie, horror, sci-fi en actiefilms, dan is het volgen van add-ons op Nymeria build Kodi perfect voor jou!

 1. Bij de Flix
 2. Ijzeren man
 3. Atriox
 4. Death Stream

Nymeria Build Kodi Addons List

Nymeria bouwt de beste tv-add-ons

Degenen die op zoek zijn naar de beste add-ons voor tv-programma’s op Nymeria Build Kodi, zullen de volgende add-ons je enorm helpen om de verlangens van je tv-programma’s te bevredigen!

 1. Uranus
 2. Placenta
 3. E.T.V
 4. BOOM! GOUD

Nymeria bouwt de beste tv-add-ons

Nymeria bouwt de beste sport-add-ons

Houd jezelf op de hoogte van je favoriete sporten door de volgende add-ons te gebruiken op Nymeria Build Kodi!

 1. SKYNET
 2. ZUIVERE SPORTEN
 3. ATF Sports
 4. OD worstelen

Nymeria bouwt de beste sport-add-ons

Nymeria bouwt de beste live kanaal-add-ons

Grote fan van live tv-kanalen? Maak je geen zorgen, Nymeria bouwt op Kodi en biedt geweldige add-ons en IPTV Kodi-add-ons voor jou!

 1. IPTV BONANZA
 2. AIRTABLE IPTV
 3. ATROIX LIVE
 4. SKYNET

Nymeria bouwt de beste live kanaal-add-ons

Nymeria Build Best Kids Add-ons

Als je nog steeds graag naar je favoriete tekenfilms en animatieseries kijkt, zal Nymeria Build on Kodi je op de beste manier vermaken. Volgende add-ons worden aanbevolen voor de kinderen.

 1. BOOM! KIDS
 2. POKEMON
 3. ANIMANIA
 4. M-E-T-V Kids

Nymeria Build Best Kids Add-ons

Nymeria installeren Build on Kodi Leia Version 18 or Higher

Aangezien Kodi Leia versie 18 officieel werd gelanceerd en sindsdien behoorlijk goed presteert, schakelen de meeste gebruikers nu over naar deze bijgewerkte versie van Kodi Krypton versie 17.6 of lager. Hieronder volgen de stappen om Nymeria build op Kodi Leia te installeren:

 1. Open eerst de Kodi-app en Selecteer “Systeeminstellingenpictogram”.hoe nymeria build kodi te installeren
 2. Nu Selecteer “Systeeminstelling” optie.hoe nymeria te installeren build kodi op krypton versie 17.6 of lager
 3. Ga naar Add-ons optie en Schakel de onbekende bronnen in (merk op dat er een waarschuwing verschijnt, klik op Ja)hoe nymeria te installeren build kodi op jarvis versie 16 of hoger
 4. Ga nu terug naar het hoofdmenu en Selecteer “Setting” optie, Ga naar “Bestandsbeheer” optie.hoe nymeria build kodi op firestick te installeren
 5. Selecteer “Add-Source” optie en type http://miniaturelife67.co.uk/repo en Selecteer “Ok”nymeria build kodi download
 6. Typ nu de naam van de bron “Ezzerman”.hoe nymeria build kodi toe te voegen
 7. Ga terug naar het hoofdmenu en Selecteer “Add-ons” optie.nymeria build kodi-fouten / werkt niet / fixes / down
 8. Selecteer de Doosvormig (add-on browser) icoon.nymeria build kodi setup
 9. Ga naar “Installeren vanuit zipbestand” optie en Klik op Ezzerman.nymeria bouwt kodi-configuratie
 10. Ga naar het hoofdmenu, Selecteer Add-ons optie en dan Klik op Vakvormig pictogram > Selecteer “Install from Repository” > Selecteer “M.E.T.V Repository” > Klik op “Programma-add-on” > Klik op “Ezzerman Wizard”.nymeria bouwt kodi-instellingen
 11. Wacht nu op de melding “Add-on geïnstalleerd”.hoe nymeria te installeren build kodi op leia versie 18
 12. Ga naar het hoofdmenu > Selecteer “Add-on” optie > Selecteer “Programma-add-ons” > Selecteer Ezzerman Wizard > Selecteer “(Ez Wizard) Builds” > Zoeken naar “Nymeria Build (v.15)” > Selecteer “(Ez Wizard) Fresh Install” (er verschijnt een venster om Nymeria te installeren, klik op de knop Doorgaan).nymeria bouwt kodi-recensies
 13. Sluit nu de Kodi-app en open deze opnieuw om te genieten van Nymeria-build.

Nymeria Build on Kodi Krypton Version 17.6 of lager installeren

Er is niet veel verschil tussen de versie van Krypton en Leia. De Leia-versie-interface lijkt veel op de Krypton-versie. Daarom zijn de stappen bijna hetzelfde:

 1. Open de Kodi Leia-applicatie in uw systeem.
 2. Klik “Systeem” optie.
 3. Klik nu “Toevoegen” en zet aan ‘Schakel onbekende bronnen in’ knop.
 4. Nu terug naar het hoofdmenu en Klik op “Instelling” en Selecteer “Bestandsbeheer”.
 5. Voeg nu bron en type toe http://miniaturelife67.co.uk/repo> noem de bron “Ezzermans”.
 6. Nu vanuit het hoofdmenu Klik op “Addon”>Selecteer “Box-vormig (Add-on Browser)”>Selecteer “Installeren vanuit zip”.
 7. Ga naar het hoofdmenu>Selecteer een doosvormig symbool>Klik op Installeren vanuit repository> Klik op “M.E.T.V Repository”>Klik op “Programma-add-on”>Klik op “Ezzerman Wizard” en wacht nu op de melding.
 8. Ga naar het hoofdmenu>Selecteer “Add-on” optie> Selecteer “Programma-add-ons”>Selecteer Ezzerman Wizard>Selecteer “(Ez Wizard) Builds”>Zoeken naar “Nymeria Build (v.15)”>Selecteer “(Ez Wizard) Fresh Install”.
 9. Sluit Kodi nu en heropen het om te genieten van Nymeria-build.

Nymeria Build op Jarvis versie 16 of hoger installeren

 1. Open eerst de Kodi Jarvis in uw systeem.
 2. Direct en Klik op “Bestandsbeheer” optie.
 3. Nu Klik op “Bron toevoegen”.
 4. Klik de “Geen” om de bron in te voeren.
 5. Typ of plak ‘http://miniaturelife67.co.uk/repo ”.
 6. Noem nu de bron “Ezzerman” in de naam sectie.
 7. Ga naar het hoofdmenu>Selecteer Systeem> Klik op Add-ons> Selecteer “Installeren vanuit zipbestand” optie>Selecteer Ezzerman Wizard.
 8. Ga naar het hoofdmenu, Selecteer Systeem optie >Klik op “Add-ons”> Selecteer “Install from Repository” >Selecteer “M.E.T.V Repository”>Klik op “Programma-add-on”>Klik op “Ezzerman Wizard”.
 9. Ga naar het hoofdmenu>Selecteer “Systeem” optie> Selecteer “Programma-add-ons”>Selecteer Ezzerman Wizard>Selecteer “(Ez Wizard) Builds”>Zoeken naar “Nymeria Build (v.15)”>Selecteer “(Ez Wizard) Fresh Install”.
 10. Geniet nu van Nymeria op Kodi.

Nymeria Build beoordelingen

We hebben verschillende platforms doorlopen om gebruikersrecensies te vinden met betrekking tot Nymeria build Kodi. Een van de gebruikers had bufferproblemen bij het streamen, wat een groot probleem kan zijn voor elke build op Kodi:

@nymeriabuild Ik heb slechte bufferproblemen met deze build. Heb je hier een oplossing voor? Bedankt.

– Pit Lane (@PitLaneRadio) 7 maart 2018

Hoewel veel streamingliefhebbers Nymeria vinden als een van de beste builds op Kodi vanwege de functies en de scherpe kleurrijke interface.

Dank je! hou van de bouw, dus ga zo door met het geweldige werk. Ik waardeer het werk dat je hebt gedaan!

– Dr. Venture (@DrVentureYTube) 9 maart 2018

Nymeria Build Kodi werkt niet / fouten / problemen

Kan afhankelijkheidsfout niet installeren

Deze fout treedt op wanneer u probeert de opslagplaats voor invoegtoepassingen toe te voegen of te installeren terwijl u Nymeria Build Kodi gebruikt. De meeste gebruikers denken dat het te wijten is aan Kodi VPN of dat de build niet meer werkt, maar dit is niet het geval.

Hoe deze fout op te lossen?

Zoals u weet, bouwt Kodi keer op keer bij, wat ook de reden is dat het de repository niet heeft geïnstalleerd en een afhankelijkheidsfout vertoont. De beste manier om deze fout op te lossen, is wachten. Als deze fout optreedt terwijl u probeert een opslagplaats toe te voegen aan Nymeria Build Kodi, probeer het dan na enige tijd te installeren wanneer de updates zijn voltooid.

Verbindingsfout opslagplaats

“Kan de repository niet verbinden” is de meest elementaire fout bij het installeren van verschillende builds. Het gebeurt wanneer u probeert de URL en naam van de bron toe te voegen om Nymeria op Kodi te installeren.

Hoe deze fout op te lossen?

Controleer eerst uw internetverbinding om deze fout op te lossen. Deze fout treedt meestal op wanneer de internetverbinding wordt verbroken. Als de internetverbinding goed werkt en de fout nog steeds niet is opgelost, controleer dan de bron-URL en de bronnaam die u toevoegt. Als de URL en de bronnaam niet juist zijn, zal de verbindingsfout in de repository keer op keer verschijnen.

Afsluiten

We ontdekten dat Nymeria een van de meest opwindende builds bouwde vanwege de add-ons en de opvallende interface. De meest verbazingwekkende functie van deze build op Kodi is dat het verschillende categorieën voor add-ons biedt, waardoor u gemakkelijker de add-ons kunt vinden om uw favoriete films, tv-programma’s, live sport, animatieseries en live tv-kanalen te bekijken.

We hopen dat dit artikel je helpt om de juiste gids en informatie te vinden met betrekking tot Nymeria op Kodi. Maar als u nog steeds problemen heeft met de installatie, kunt u ons dat vragen door uw vragen hieronder te vermelden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map