11 jul-VPN-tilbud som tilbyr den beste studentrabatt-VPN

Jingle-bjeller ringer og julen er rett rundt hjørnet, og den beste jule VPN-salgsavtalen er live!


Det er på tide at du starter forberedelsene dine til denne høytiden, siden de beste rabattene er tilgjengelig på nesten alle typer produkter over hele verden.

Hvis du er en binge watcher eller en streaming geek, vil du elske de rabatterte Christmas VPN-tilbudene som tilbys av nesten hver leverandør.

Jeg har diskutert noen av de beste tilgjengelige julerabattene, slik at du kan streame hva du måtte ønske deg, i stedet for å kaste bort tiden din på å se snøfall denne jula!

Hvorfor få julens VPN-tilbud

Det beste med tider som Thanksgiving, Black Friday, Cyber ​​Monday etc. er at folk får nytte av fantastiske rabatter på forskjellige ting.

I online streamingbransjen pleier folk å se opp for rabatter som tilbys av VPN-leverandører. Det er ingen tvil om at VPN er et viktig verktøy for alle streamere fordi det gir dem ubegrenset tilgang til innhold over nettet.

Christmas VPN-tilbud er bedre enn andre rabatterte tilbud som tilbys i andre sesonger, fordi det virkelig er årets største og viktigste sesong. Både forbrukerne og selgerne får stor utbytte av denne sesongen. Selgere senker prisene for å skaffe flere kunder, og disse lavere prisene tiltrekker folk.

VPN-er blir nå et nødvendig verktøy for alle netizens som tar deres beskyttelse på alvor. Det er ikke bare for å omgå geo-begrensninger eller for å surfe på nettet anonymt, men det beskytter også dataene dine mot å bli hacket og beskytter deg mot å spionere øyne på nettet.

Mange VPN-leverandører har kunngjort deres VPN-tilbud for jul, men du kan ikke bare falle for tilbud fra noen leverandør uten å vite troverdigheten og påliteligheten til deres tjenester. Følgende er topp 11 VPN-leverandører du kan velge denne julen.

11 beste Christmas VPN-tilbud

PureVPN

PureVPN er blant de viktigste VPN-leverandørene i bransjen, og det beste med PureVPN er at den ikke går på akkord med kvaliteten til tross for at den tilbyr så stor rabatt.purevpn juleavtale

Denne julen, nytte en fantastisk 85% rabatt på PureVPN 5-årsplan ved å abonnere på USA$ 1.65 per måned, noe som betyr at du må betale USA$ 99 bare for hele pakken.

PureVPN tilbyr mer enn 2000 supersnelle servere over hele kloden i over 140 land som lar deg surfe på nettet fra ønsket sted. Dessuten kan du glede deg over fem samtidige pålogginger, ubegrenset båndbredde og dedikerte mobil- og stasjonære apper for enkel tilgang.

PureVPN har en egen nettleserutvidelse som gjør det mulig for brukere å sikre forbindelsen sin gjennom et enkelt klikk uten en gang å starte klienten. I tilfeller av problemer, kan brukerne kontakte support 24-timers live chat.

CTA

Surfshark

SurfShark er virkelig en flott tjenesteleverandør, og får en stor økning i popularitet dag for dag. SURFSHARK julestudentrabattDet er fordi det gir en avansert tjeneste for en veldig rimelig pris. SurfShark tilbyr 83% rabatt på sin 2-årsplan. Ved å benytte denne pakken, vil du bli belastet USD 1,99 per måned.

SurfShark har mer enn 500 servere i 50 land, slik at du får tilgang til ethvert nettsted du ønsker uten båndbreddebegrensninger. SurfShark er populært, hovedsakelig på grunn av den store tilkoblingen og de raske serverne som gir god båndbredde. Det beste jeg liker med SurfShark er at det ikke har noen begrensning av samtidige tilkoblinger i motsetning til andre VPN-leverandører som bare tillater 5 til 7 enheter.

CTA

NordVPN

NordVPN er en av de markedsledende VPN-leverandørene som aldri har senket standardene og kvaliteten ved noen anledning. NORDVPN studentrabatt vpnDet tilbyr en god juleavtale med 75% som har en pris på $ 2,99 per måned i 3-år. Dette er et spesialtilbud på jula, så benytt deg av før det avsluttes og start en trygg online reise med NordVPN.

NordVPN har et bredt nettverk på 5000+ servere over hele kloden, og det beste er at alle serverne er raske, sikre og pålitelige. NordVPN har en streng ingen loggføringspolicy, og den tillater 6 samtidige forbindelser.

Benytt deg av NordVPN-rabatt, vær sikret med sin krypteringsprotokoll for militær karakter, og strøm opp favorittprogrammene dine ved å bryte alle barrierer.

CTA

CyberGhost

CyberGhost er som en underdog som har mottatt gode tilbakemeldinger fra brukere over hele verden. CYBERGHOST spesial xmas-rabattDen klatrer raskt i bransjekonkurransetilværelsen, og mange brukere velger nå CyberGhost på grunn av smarte tjenester. CyberGhost tilbyr en fantastisk 18 måneders avtale for USD 3,5 per måned med en 45 dagers pengene tilbake-garanti.

CyberGhost har noen om de mest distinkte og fantastiske funksjonene for online streamere og binge-klokker. Den har en spesiell innebygd funksjon som lar streamere å fjerne blokkering av geobegrensede nettsteder som Netflix gjennom et enkelt klikk.

CyberGhost har rundt 3000 servere i 60 land som tilbyr god båndbredde og beskyttelse. CyberGhost er et optimalt valg for alle som leter etter en streaming dedikert VPN på grunn av sine dedikerte funksjoner.

CTA

ExpressVPN

ExpressVPN er en annen tyrann i VPN-bransjen som har tjent et stort rykte gjennom tidene. EXPRESSvpn julestudentrabattMange brukere stoler på ExpressVPN fordi den har topp funksjoner, og den går aldri på akkord med kvaliteten.

Benytt sin Christmas VPN-avtale som tilbyr 35% rabatt på sin 1-årige plan med en pris på 8,32 dollar per måned. Noen brukere har kritisert ExpressVPN for prisene som er litt høyere sammenlignet med andre VPN-leverandører. Faktum er imidlertid at servicekvaliteten og funksjonene til ExpressVPN er uovertruffen, noe som rettferdiggjør høyere prisfastsettelse.

ExpressVPN har mer enn 2000 sikre og raske servere over hele verden, slik at brukere kan få tilgang til ethvert begrenset nettsted og beskytte dem mot trusler på nettet. ExpressVPN sikrer no-logs og den har en Kill-switch-funksjon integrert, for å beskytte brukernes personvern i tilfelle avkobling.

CTA

Tunnelbjørn

TunnelBear er en undervurdert tjenesteleverandør, men den har fremdeles et godt omdømme blant brukerne.TUNELBEAR jul vpn avtale TunnelBear tilbyr 58% rabatt på sin 12 måneders pakke på grunn av jul. Benytt denne avtalen, betal 4,17 dollar, og fortsett å strømme uredd som en grizzlybjørn.

Det har et ekspanderende nettverk, som for tiden har servere i rundt 20+ land. Tunnel bear har sine egne nettleserutvidelser også.

CTA

ZenMate

ZenMate er en annen pålitelig leverandør som har et godt omdømme i bransjen som tilbyr en stor 83% rabatt på sin 2-årige plan, og som har en månedlig pris på bare 2,05 US $.ZENMATE vpn-avtale

Denne Tyskland-baserte VPN-leverandøren blir gradvis et topp valg blant alle online streamere som ønsker tilgang til geobegrenset innhold. Spesielt hvis du ønsker å få tilgang til det amerikanske Netflix-biblioteket fra en hvilken som helst annen region og du leter etter et gratisVPN, er ZenMate det beste valget for deg.

ZenMate fungerer utmerket med Netflix og Hulu, og det beste er at serverne ikke avbryter streaming og gir god båndbreddehastighet.

CTA

Tillitssone

Trust Zone er ikke et stort navn i bransjen fordi den kun har 164 servere og den har ikke en 24-timers chat-støtte.TRUSTZONE vpn-avtale 2019 Imidlertid er servicekvaliteten på Trust Zone stor, og alle brukerne som ønsker et OpenVPN kan velge det.

Benytt deg av 53% rabatt på en årsplan med en pris på USD 3,33 per måned. Dette er bare en juleavtale, benytt den før den varer.

CTA

Privat internettilgang (PIA)

PIA er en av de eldste og etablerte aktørene i VPN-bransjen. Det har fått et stort rykte i samfunnet gjennom årene. PIAPrivat internettilgang tilbyr sin 2-årsplan for 2,91 dollar per måned, som er en flat 58% rabatt.

PIA har mer enn 3000 servere over hele verden, og tilbyr utrolig rask hastighet. Mange brukere reiser bekymring for PIAs Netflix-forbud. Til tross for det forbudet, er PIA en avansert tjenesteleverandør og det er ingen tvil om at det er blant toppvalget av streamere.

CTA

Windscribe

Nyt 55% rabatt på Windscribe 1-årsplan ved å betale 4,08 dollar per måned.VINDSKRIBE 2018 vpn-avtale Windscribe er virkelig en fantastisk tjenesteleverandør fordi den har noen av de mest spennende funksjonene som alle VPN-brukere gjerne vil ha.

Hvis du ikke liker å sende penger på abonnement, men fortsatt ønsker å bruke en sikker og pålitelig VPN-tjeneste, er Windscribe det beste tilgjengelige alternativet for deg. Du kan glede deg over 10 GB månedsdata med servere fra 10 forskjellige land.

Annet enn dette har Windscribe en spesiell funksjon for blokkering av skadelig programvare og annonser som tillater uforstyrret og sikker surfing og streaming. Den har klienter for stasjonære og mobile enheter, og grensesnittet til disse klientene er ganske attraktivt og brukervennlig.

CTA

TorGuard

Hvis du vil kjenne en VPN-leverandør som tilbyr mange sikkerhetsprotokoller, er det Tor Guard.torguard vpn Det er en av de mest populære VPN-leverandørene på grunn av allsidigheten til sine tjenester og selvfølgelig på grunn av Tor Browser.

TorGuard har kunngjort en spesiell juleavtale på 19,99 dollar per kvartal som betyr 6,66 dollar per måned. Den har 3000+ servere i mer enn 50 land, og tilbyr en rekke SSL- og andre sikkerhetsprotokoller for å sikre brukernes personvern. Brukere kan glede seg over connective 5-enheter samtidig og oppleve sømløs strømming.

CTA

Konklusjon

Vi vet alle hvor viktige VPN-er er for netizens, og vi vet at slike rabatter ikke kommer ofte. Benytt deg derfor av rabattene som passer ditt behov best, og nyt denne sesongen til det fulle.

Noen av dere har kanskje ikke benyttet seg av rabattene som nylig ble tilbudt på Black Friday og Cyber ​​Monday, hvis det er tilfelle, ta tak i denne muligheten nå og avslutt året på en spennende lapp.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map