7 grunner til at du trenger en VPN med Kodi

gjør-i-nød-vpn-for-KODI

Mange ganger har jeg blitt stilt et spørsmål: “Trenger jeg VPN for Kodi”? Og svaret mitt er alltid ‘Ja’, du bør bruke en VPN når du streamer på Kodi.


Det betyr rett og slett ikke at Kodi ikke kjører uten VPN. Det betyr bare at mye avhenger av hva du streamer.

For eksempel, 70% av Kodi-brukere streamer gratis innhold som ellers er tilgjengelige for mye penger.

Men siden det å se gratis innhold kan få deg i problemer, er bruk av den beste VPN-en for Kodi en velprøvd måte å skjule din online aktivitet for Internett-leverandører og myndigheter.

For å huske det, har jeg diskutert 7 gode grunner til at du trenger en VPN med Kodi.

Hva er en VPN?

En VPN (Virtual Private Network) er et online personvernverktøy eller programvare som holder alle dine data kryptert i en tunnel som strømmer gjennom internett.

Når du er koblet til et VPN, forblir alle dataene dine anonyme for ISP-er, hackere, regjeringen og alle utenforstående.

Alt starter med IP-adressen din. En VPN skjuler IP-adressen din fullstendig og tildeler deg en IP-adresse fra en av serverne.

Om gangen er det tusenvis av brukere som bruker den samme IP-en. Så det er umulig å spore hva du gjør på nettet, noe som teknisk sett gjør det umulig å hacke.

7 grunner til at du trenger en VPN for Kodi

Årsak nr. 1 holder din streaming privat

anonym-streamingSom jeg sa tidligere, hjelper Kodi deg med å streame gratis filmer, TV-show, Live TV og Live Sports med tredjeparts addons som er opprettet av uavhengige utviklere.

Hvis du ser noe gratis innhold, hva tror du at Internett-leverandøren din vil gjøre? Det vil selvfølgelig sende deg advarselsbrev.

For å holde Kodi-strømmen privat, trenger du en VPN. Når du installerer en VPN og deretter bruker Kodi, vil den strømme akkurat som den ble strømmet før, men bare privat denne gangen.

Årsak nr. 2 Vær anonym når det gjelder hva du gjør online

anonym-onlineHvis du strømmer gratis på Kodi, gjør du det med fullstendig anonymitet. Hvis du surfer på Internett, kan du gjøre det med fullstendig privatliv.

Kort sagt, hvorfor skulle noen vite hva du gjør over internett? Det er riktig! Ta kontroll over ditt personvern på nettet og forbli helt anonym over internett.

Enten det er mobil-, datamaskin- eller spillkonsoller, har VPN deg dekket. Surfshark VPN har apper for alle enheter og plattformer.

Årsak nr. 3 Fjern blokkering av Kodi Addons for Live TV

oppheve blokkering-addonsDet er Kodi-tillegg som streamer filmer og TV-serier, og så er det Live TV-tillegg som streamer Live TV-kanaler fra hele verden.

Selv om disse kanalene er gratis å se på, er de geobegrensede. For eksempel, hvis du vil ha tilgang til kanaler fra Spania og du befinner deg i USA, vil du ikke kunne streame.

Du trenger en VPN for det. Ved å koble til en spansk server vil du da få tilgang til å se den kanalen. Det samme gjelder for alle landskanaler du ønsker å streame.

Årsak 4 Gled deg over bedre strømningshastighet

rask hastighetDet er vanlig kunnskap nå at VPN-er bremser internetthastigheten din. Men hvorfor sier jeg at det hjelper i rask strømming?

Vel, faktum er at når du streamer gratis innhold, smeller ISP-en din hastighet, slik at du kan få problemer med bufring.

Men hvis du bruker en VPN, kan du skjule internettaktiviteten din fra Internett-leverandøren. De ville ikke vite om du ser på noe innhold, om det er gratis eller ikke.

Hvis de ikke vet hva du ser på, vil de ikke være i stand til å gassle hastigheten din.

Årsak 5 Beskyttelse mot skadelig programvare

beskyttelse-fra-malwareSiden du er så dypt i å installere tredjeparts add-on, glemmer du nesten at det er en sannsynlig malware eller virus du kan installere med disse tilleggene.

Når denne skadelige programvaren kommer inn i systemet ditt, vil all informasjonen din bli kompromittert.

Den beste måten å beskytte mot malware er å få et VPN. En VPN tillater ikke at skadelig programvare kommer inn i systemet ditt, enten det er i form av et tillegg.

Årsak # 6 Beskyttelse mot hackere

beskyttelse-fra-hackereHver gang du installerer en tredjepartsapp, blir systemet ditt sårbart for hacking. Det første våpenet for en hacker er å komme inn i systemet eller enheten din ved å lure deg til å klikke eller laste ned mistenkelige ting.

Når det har fått tak i systemet ditt, blir dataene dine kompromittert, og det samme er din personlige informasjon, bankinformasjon og mer.

For å forhindre hackere, trenger du en VPN igjen. En VPN vil opprette en brannmur som vil være umulig å trenge gjennom selv for en dyktig hacker.

Årsak 7 Unngå juridiske merknader

Unngå-rettslige-meldingerHvis du bruker Kodi med de offisielle Kodi-tilleggene, bør du ikke bekymre deg om de juridiske problemene. Imidlertid kan Kodi-brukere som bruker tredjeparts Kodi-tillegg, få juridiske problemer.

De fleste av tredjeparts-Kodi-tilleggene tilbyr gratis innhold som ellers er tilgjengelig for en kostnad, og det er grunnen til at bruk av dem er en betydelig risiko.

Tallrike Kodi-brukere i USA er blitt arrestert mens noen har mottatt juridiske merknader. For å unngå noe av det, bare få en VPN og være ferdig med det.

Er det trygt å bruke en gratis VPN med Kodi?

Gratis VPN-er er overalt. Alle hevder å ha den beste sikkerheten og hevder å oppheve blokkeringen av hvert tillegg, men det er ikke sant.

Problemet med gratis VPN er, de fører logger og selger dataene dine til tredjeparter for utveksling av penger.

Når du bruker Kodi og prøver å fjerne blokkering av begrenset innhold, trenger du en gratis VPN for Kodi som har avanserte sikkerhetsfunksjoner og ikke lagrer loggene dine..

Det anbefales at du bruker en VPN som dekker alle dine sikkerhets- og streamingbehov. Selv noen av de gratis VPN-leverandørene som er tilgjengelige, er faktisk betalte VPN-leverandører, som har en gratis plan med begrensede funksjoner.

Andre gratis VPN-leverandører er ikke pålitelige for enhver pris. De fører logger, har IP-adresse og DNS-lekkasjeproblemer, og de har ikke tilgang til det begrensede innholdet.

De kan også senke mediaspilleren eller TV-boksen, slik at du blir frustrert. Du kan heller ikke bruke Kodi med et gratis VPN-tillegg installert på det, og du vil alltid måtte kjøre det i bakgrunnen.

Det kan også hende at du har problemer med mediespilleren din, da det kan begynne å henge eller krasje.

Viktige takeaways

Det er et økende behov for et VPN som det aldri har vært før. Cybersecurity-forbrytelser har økt i ekstraordinær grad, og det er derfor å ha din online identitet blitt viktig.

Å bruke Kodi eller streame innholdet krever vanligvis ikke VPN, men hvis du vil være beskyttet online og for å holde IP-adressen din skjult, trenger du en VPN.

En VPN holder Internett-trafikken skjult i en kryptert tunnel, og den forblir beskyttet mot øynene til Internett-leverandører, hackere og regjeringen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map