Disse VPN-ene gir sømløs strømming for Netflix | Topp 5 Netflix VPN

Netflix er for tiden det største navnet i underholdningsindustrien. Millioner av brukere er avhengige av denne tjenesten for å oppfylle underholdningsbehovene deres. Mange brukere gjør det ved hjelp av beste VPN for Netflix som en løsning for å få amerikanske Netflix i sitt land. Mens mange seere rett og slett ikke klarer å bruke gratis VPN-er som fungerer med Netflix, fordi det ikke er noe.


Netflix har spredt sitt nettverk over mer enn 190 land over hele verden, og dette har hjulpet det å fange en stor markedsandel. Til tross for at til tross for at alle disse landene er en del av Netflix nettverk, deler de ikke det samme innholdsbiblioteket.

Dette betyr at innholdstitlene som er tilgjengelige og tilgjengelige på Netflix fra USA, kanskje ikke er tilgjengelige i andre regioner som India, UAE eller Japan. Årsaken er at hver innholds distributør har noen begrensninger og noen lisensproblemer hindrer Netflix i å tilby alt innhold til alle regioner.

Hver region har sitt eget Netflix-bibliotek, og har nesten de samme innholdstitlene som andre biblioteker, bortsett fra de som er begrenset av innholdsdistributører på grunn av lisensproblemer..

Med andre ord vil du ha Netflix-originaler tilgjengelig over hele verden i Netflix-biblioteket i hver region, men noen show er begrenset til bestemte regioner. Denne geobegrensningen kan bare omgås gjennom en pålitelig VPN-tjeneste som tilbyr fullstendig anonymitet, ellers fungerer ikke VPN for Netflix.

Per i dag er Netflix den mest benyttede online streamingtjenesten over hele verden, og det er det ingen tvil om at det er det forutgående valget av alle binge-observatører. Hovedårsaken bak denne populariteten til Netflix er at den tilbyr et stort utvalg av innhold for alle regioner og streamingkvaliteten er enestående.

Her er en liste over få kjente land av mer enn 190 land som har tilgang til Netflix:

Storbritannia (Storbritannia)BangladeshIsraelSri Lanka
forente staterBelgiaItaliaSverige
AustraliaBrasilMalaysiaSveits
TysklandBulgariaMexicoTyrkia
AfghanistanCanadaNederlandDe forente arabiske emirater
IndiaDanmarkRomaniaSri Lanka
FrankrikeEgyptSaudi-ArabiaSverige
PakistanHellasSingaporeSveits
JapanHong KongSør-Korea (Korea)Tyrkia
ArgentinaIndonesiaSpaniaDe forente arabiske emirater

Dette er fordelen som Netflix har over sine andre konkurrenter!

Hva er Netflix Sreaming Error?

Netflix geo-restriksjon er det eneste som en binge watcher hater om det fordi annet enn det, er det ingenting å klage på!

I begynnelsen prøvde mange brukere å omgå geo-begrensningene for å få tilgang til det amerikanske Netflix-biblioteket (som har det beste og flest antall innholdstitler) gjennom proxy-servere, Private Internet Access Netflix og gratis VPN-tjenester.

Til å begynne med lyktes de med å prøve denne løsningen, men dette skadet omdømmet til Netflix og inntektene og integriteten til distributører av innhold..

Da bruk av fullmektiger og VPN-er ble en fremtredende praksis, ble Netflix tvunget til å ta alvorlige tiltak mot det. Derfor kom Netflix opp med VPN-blokkeringen som kunne oppdage og begrense proxyer og VPN-servere fra å få tilgang til Netflix.

VPN-blokkering har vist seg positivt for Netflix ettersom ikke flere proxy-servere og gratis VPN-er kan brukes til å omgå begrensningene.

Mange populære VPN-tjenester som Private Internet Access som hevdet å være best VPN for Netflix, hadde serverne sine svartelistet. Når brukere prøvde å få tilgang til Netflix-strømmer, ville de omgå bibliotekbegrensningene gjennom svarteliste servere eller til og med med nye servere, men når de prøver å spille av strømmen, viser Netflix en feil som ser slik ut:

netflix vpn fungerer ikke

Denne feilen er det siste enhver VPN-bruker ønsker å se!

VPN-blokkering vakte bekymring for VPN-leverandørene og ga dem et nytt underdomener å dykke inn i. Dette er grunnen til; de ledende VPN-leverandørene begynte å legge til flere servere, og noen leverandører kom til og med med en spesiell Netflix Unblock-funksjon.

Hvordan se Netflix med VPN?

Netflix og chill! Dette pleide å være den populære fangfrasen, men nå er den erstattet til, Netflix og VPN!

VPN for Netflix har blitt et viktig verktøy for overstadige seere over hele verden fordi de uten det ikke har tilgang til det beste fra Netflix. De øverste VPN-leverandørene er veldig fokusert på å tilby de beste serverne for steaming geeks på nettet for å omgå Netflix geo-restriksjoner uten å bli oppdaget, og de har vært ganske vellykket med det.

Følg disse trinnene for å se Netflix med VPN:

Merk: La oss anta at du ønsker å få tilgang til Netflix US-bibliotek fra utenfor USA ved å bruke en VPN.

 1. Registrer deg på VPN-tjenesten ved å opprette en konto på den offisielle hjemmesiden til VPN-leverandøren og kjøpe en abonnementsplan. Det er månedlige, årlige og to-årige planer som tilbys av VPN-leverandører, og se hvilke av disse som passer dine behov.
 2. Last ned VPN-klienten fra leverandørens offisielle nettsted.
 3. Installer VPN-klienten på enheten din.
 4. Åpne det installerte programmet og logg inn på VPN-kontoen din ved å oppgi legitimasjon som du har registrert på leverandørens nettsted.
 5. Nå vil klienten vise deg en meny med funksjoner, velge funksjonen som rettferdiggjør din bruk av VPN. Hvis du bruker for å fjerne blokkering av Netflix-biblioteket, kan du velge blant funksjonene som online streaming, anonym surfing eller anonymitet eller lignende funksjoner. Noen VPN-er har utpekte Netflix Unblocking-funksjoner, hvis VPN-en du bruker har denne funksjonen, så gå til denne funksjonen.
 6. Når du har koblet deg til den amerikanske serveren, åpner du nettleseren og går til Netflix.com.
 7. Logg inn på Netflix-kontoen din, så ser du det komplette amerikanske Netflix-biblioteket foran deg.

Der har du Netflix US-biblioteket blokkert med en VPN. Det er en veldig enkel prosedyre, siden du kan se at det ikke er behov for justeringer av maskinvare eller programvare i denne prosedyren.

Her er et annet eksempel for deg med hensyn til en VPN-tjeneste som blokkerer Netflix gjennom en Chrome-nettleserutvidelse i stedet for den stasjonære klienten.

PureVPN er en av de mest populære VPN-leverandørene, og den har blitt sterkt foretrukket av online streaming geeks på grunn av den gode tjenesten. Det mest interessante med PureVPN er imidlertid at den bare kan omgå Netflix-begrensningene gjennom nettleserutvidelsen.

Følg disse trinnene for å installere og omgå Netflix-begrensninger hvis du er en PureVPN-bruker:

 1. Registrer / abonner på enhver PureVPN-abonnementsplan.
 2. Last ned PureVPN (Chrome eller Firefox) nettleserutvidelse.
 3. Når du har lagt den til nettleseren din, logg inn PureVPN-kontoen og klikk ganske enkelt på koble til. Du vil være koblet til den optimale amerikanske serveren.
 4. Nå åpner Netflix-nettstedet og logg inn på Netflix-kontoen din.
 5. Søk etter film eller TV-program du ville se, men ikke var tilgjengelig i ditt område.

Enkel!

Netflix blokkerer VPN

Netflix har en smart måte å fange opp alle begrensningsinntrengerne gjennom VPN-blokkeringen sin. Når en bruker kobler seg til en VPN-server, maskeres serverens IP-adresse, slik at den kan omgå geo-begrensninger.

Noen VPN-er kan imidlertid endre IP-adressen din, men ikke DNS-adressen din, noe som gjør at Netflix VPN-blokkering kan oppdage at du bruker en proxy eller VPN for å fjerne blokkering. Netflix VPN-blokkering sjekker og sammenligner IP- og DNS-adressen din, og hvis de ikke stemmer, begrenser det din tilgang til strømmer.

Dette problemet blir mest sett av proxy, gratis VPN-er og middelmådige VPN-brukere fordi disse leverandørene kan hevde å tilby fullstendig anonymitet, men i virkeligheten har de feil som forårsaker DNS-lekkasjer og mange andre problemer. Å bruke slike tjenester er alltid risikabelt fordi slike VPN-tjenester gjør deg sårbar for hackeangrep og malwares.

Den beste VPN-en for Netflix vil sikre at det ikke er IP-lekkasjer eller DNS-lekkasjer, slik at du kan glede deg over streaming uten problemer. Derfor anbefaler jeg alltid folk å bruke kjente og pålitelige VPN-leverandører i stedet for slike VPN-tjenester, som kan sette din sikkerhet og personvern i fare.

Hvordan omgå Netflix VPN Ban?

Å omgå Netflix VPN-forbud er ikke en lett oppgave lenger fordi Netflix blokkerer VPN-tilgang øyeblikkelig, og ikke bare det, det lister også den aktuelle serveren i blokklisten. Mange VPN-leverandører sliter fortsatt med å forbedre tjenestene sine, mens de bransjeledende VPN-leverandørene allerede har gjort et sterkt grunnlag for seg selv ved å forbedre tjenestene deres til å bli betegnet som den beste VPN for Netflix.

Hvis du står overfor problemer med å omgå Netflix VPN-forbud, må du virkelig bytte VPN-leverandør!

Velg en VPN som virkelig kan omgå Netflix VPN-forbudet og har en rekke servere å velge mellom fordi når serverne er begrenset, er sjansen for å bli utestengt større.

For å lette bekymringene dine, har vi satt opp de fem VPN-leverandørene du kan bruke uten bekymringer. Vi har også gitt hastighetstestresultatene for å bevise deres troverdighet.

Beste VPN for Netflix som fungerer i 2018

Jeg har stilt opp de 5 VPN-leverandørene etter å ha testet deres Netflix VPN-forbud utenomgåsevne og strømningshastigheten til serverne deres.

Surfshark – VPN-nummer 1 for Netflix

Surfshark er en fantastisk VPN-leverandør som har gode funksjoner og en prisverdig tjeneste. Det går jevnt uten avbrudd, og det kobles øyeblikkelig til hvilken som helst server du ønsker, fra alle regioner. Hastigheten er den viktigste faktoren som jeg vil anbefale den til hvem som helst.

Selv om du bruker Netflix på Kodi, kan du bruke denne VPN-en for Kodi.

netflix cta

Pros

Rask tilkobling

Annonser og trackere-blokkering integrert

500+ servere over 50 land

Chrome og Firefox nettleserutvidelser

Raske servere som sikrer god streamingopplevelse

Ingen DNS eller IP lekkasjer

Streng policy for ingen logger

Ulemper

x No Kill Switch

Netflix US Library Unblocked

Jeg koblet til Surfshark US Server og prøvde å få tilgang til det amerikanske Netflix-biblioteket, showet som jeg søkte etter var “Penny Dreadful”, som bare er begrenset til amerikansk region og ikke kan streames utenfor USA.

surfe hai med netflix

VPN koblet til serveren med et øyeblikk, og jeg ble koblet til Surfshark amerikanske Los Angeles-server (som du kan se på bildet over). Jeg kunne få tilgang til dette showet uten problemer, og streamingkvaliteten var perfekt. Jeg har ikke opplevd noen problemer med bufring eller krasj, og heller ikke Netflix oppdaget VPN-bruken.

Jeg likte hele episoden i HD-kvalitet, og ja, jeg brukte en internettforbindelse på 20 Mbps. Jeg kjørte en hastighetstest mens jeg strømmet showet på Netflix med SurfShark, og jeg ble sjokkert over å se resultatene:

streaminghastighet for surfshark med netflix

ExpressVPN – nr. 2 Beste Netflix VPN

ExpressVPN Netflix blir alltid sett på som den beste, men likevel noe dyre VPN-leverandøren, blant alle andre leverandører. ExpressVPN-funksjonene er enestående, og ytelsen er ganske enkelt fantastisk. Her er noen fakta som kvalifiserer det som en optimal Netflix VPN:

Pros

Den har mer enn 2000 servere i rundt 94 land

Streng policy for ingen logger

Rask tilkobling

3 samtidig tilkobling

Ingen båndbreddebegrensning

Kill switch-funksjonen er inkludert

Ulemper

Prisgunstige planer

ExpressVPN hevder å være en topp VPN-tjeneste, og jeg har aldri kommet over noe slikt problem, mens jeg brukte ExpressVPN, at jeg kunne tro noe annet. Mens du prøvde å få tilgang til det amerikanske Netflix-biblioteket med ExpressVPN, skjedde imidlertid noe uventet:

ExpressVPN chicago-server for netflix

ExpressVPN Chicago Server

Ja, du gjettet det riktig!

ExpressVPN newyork-server for netflix

ExpressVPN NewYork-server

Jeg prøvde å få tilgang til Netflix med to forskjellige ExpressVPN-servere; New York og Chicago. Begge forbigikk geo-begrensningene, og jeg var i stand til å søke etter showet “Law and order” (geo-restricted show). Imidlertid klarte de ikke å strømme showet da de ikke klarte å omgå Netflix VPN-forbudet.

Dette er noe jeg aldri forventet å skje, men da jeg prøvde å få tilgang til strømmen via ExpressVPN Washington DC-server, fungerte det!

Strømmen kjørte ganske bra, og jeg møtte ingen problemer med hastigheten eller begrensningene gjennom denne serveren. Jeg så hele episoden, og jeg møtte ingen problemer med buffer eller avbrudd i det hele tatt.

ExpressVPN Netflix blokkeres med Washington DC-server

ExpressVPN Washington DC-server

Mens jeg strømmet showet testet jeg hastigheten ExpressVPN-server (Washington DC), og resultatene var ganske imponerende.

Expressvpn-strømningshastighet

Denne hastighetstesten viser at ExpressVPN-servere er ganske raske som du selv kan se. En ting som jeg skjønte etter å ha prøvd ExpressVPN med Netflix, er at hvis du bruker en god Netflix VPN og du møter et VPN-forbud, skal du ikke gi opp og fortsette å blande gjennom serverne..

PureVPN – nr. 3 VPN som fungerer med Netflix

PureVPN er blant de beste VPN-leverandørene, og den er svært populær på grunn av sine fantastiske funksjoner og topp kvalitet. PureVPN har vært et topp utvalg av binge watchers og online streamere på grunn av det store utvalget av servere og deres servere ytelse.

Pros

Mer enn 2000 servere over 180 regioner

Kill switch-funksjonen

Opptil 5 tillatelser samtidig

Split Tunneling-funksjonen

24-timers chat-støtte

Ingen logger politikk

Ulemper

x Langsom tilkobling

x Møtte Pings

For å teste om PureVPN fungerer med Netflix eller ikke, testet jeg PureVPN-tjenesten og prøvde å få tilgang til showet Criminal Minds fra det amerikanske Netflix-biblioteket fordi dette showet ikke er tilgjengelig i andre Netflix-biblioteker..

En ting å trekke frem her er at PureVPN omgår Netflix VPN-forbud og geo-restriksjoner, men ikke gjennom skrivebordsklienten. Du må installere PureVPN nettleserutvidelse for å få tilgang til Netflix.

Derfor installerte jeg PureVPN krom-nettleserutvidelse og koblet til en amerikansk server. Det tok omtrent 20 til 30 sekunder å koble seg til, noe som ikke er så raskt i forhold til SurfShark VPN. Uansett, etter å ha koblet til serveren, prøvde jeg å få tilgang til Netflix, og jeg lyktes med første Go!

Jeg søkte på showet, fant det og begynte å streame det. Strømmen var uavbrutt og for å være ærlig sto jeg ikke over noen problemer med bufring. Selv kvaliteten på strømmen var stor da bildekvaliteten ikke pixlerte, noe som gjorde det klart at PureVPN har raske servere.

PureVPN Netflix blokkerte

Jeg tok en hastighetstest mens jeg fortsatte streaming, og resultatene var som følger:

pureVPN strømningshastighet for netflix

Som du kan se, var nedlastingshastigheten på serveren veldig bra, forutsatt at jeg brukte en 20 Mbps tilkobling. Jeg ble imidlertid overrasket over å se det høye antallet pings som ble oppdaget av testverktøyet, og jeg ble overrasket samtidig fordi jeg ikke møtte noen bufferingsproblemer.

NordVPN – nr. 4 VPN som fungerer med Netflix

NordVPN er en tyrann i VPN-bransjen og en av få VPN-leverandører som aldri har sviktet brukerne sine på grunn av det faktum at de fortsetter å forbedre tjenestene sine innimellom.

Pros

Avansert kryptering

Opptil 6 samtidige tilkoblinger

Øyeblikkelig tilkobling

5000+ servere i 62 land

Nettleserutvidelse

Ingen logger policy

Ulemper

x Abonnementsplanene er litt overpriced

x Langsom serverhastighet for streaming

Resultatene til NordVPN Netflix har alltid blitt hyllet høyt av brukere fra hele verden, og det er ingen tvil om at det er en av de mest pålitelige VPN-leverandørene. Imidlertid måtte jeg sørge for at det fungerer med Netflix før jeg anbefalte det til brukere. Derfor testet jeg NordVPN med Netflix for å få tilgang til det amerikanske Netflix-biblioteket..

Bingo! Det fungerer.

NordVPN har bestått anonymitetstesten ved å gå inn på det amerikanske Netflix-biblioteket og ikke bli oppdaget av Netflix VPN-blokkering. Så, neste ting var å streame et geobegrenset show, så jeg valgte å streame den fantastiske Ex-Machina-filmen. Det er en geobegrenset film, og den er ikke tilgjengelig i andre Netflix-biblioteker.

Nordvpn med Netflix

Strømmen startet bra, men jeg hadde litt latens på serveren da den fortsatte å buffere og av. Enkelt sagt likte jeg ikke å streame Netflix med NordVPN på grunn av etterslep i strømmer. Hastigheten varierte imidlertid, og strømmen ble forstyrret tre ganger.

netflix nordvpn

Hastighetstesten under streaming av Netflix med NordVPN-server viser at hastigheten som serveren tilbyr, var veldig lav.

nord vpn strømningshastighet

Denne serverhastigheten er grunnen til at streaming med NordVPN ikke viste seg å være en stor opplevelse. Likevel er dette ikke tilfelle for hver server, noen servere viser seg å være treg, mens andre kan gi stor fart. Serveren jeg prøvde natt kunne ikke tilby god båndbredde, men det vil sikkert være servere som kan tilby bedre hastighet.

CyberGhost – # 5 VPN For Netflix US

CyberGhost er en annen VPN-leverandør som har forbedret tjenesten sin dag for dag og skapt et grunnlag for seg selv blant de beste VPN-leverandørene. Her er noen detaljer hvorfor jeg anbefaler CyberGhost til Netflix VPN-brukere.

Pros

Mer enn 3000 servere i 61 land

Dedikert Netflix-blokkeringsfunksjon

Mer enn 500 servere i USA

Kill Switch-funksjonen

45 dager pengene-tilbake-garanti

Opptil 7 samtidige tilkoblinger

Ingen logger politikk

Ulemper

Problemer med live support

Sakte servere

Det beste du vil merke om CyberGhost er at den har en dedikert Netflix-blokkeringsfunksjon i klienten. Da jeg prøvde å få tilgang til Netflix US-biblioteket gjennom den egendefinerte tilkoblingsfunksjonen ved å koble meg til en Dallas-server, oppdaget Netflix VPN-blokkering det.

cyberghost netflix

Så jeg tenkte på å prøve den dedikerte Netflix-funksjonen som er tilgjengelig i delen Fjern blokkering av nettsteder, og den koblet til. Jeg var i stand til å omgå bibliotekets geo-begrensning og prøvde å streame showet “Fosters” (som kun er tilgjengelig i det amerikanske Netflix-biblioteket), og strømmen startet uten problemer.

cyberghost netflix fremmer avblokkering

Tilkoblingshastigheten til CyberGhost er imidlertid noe betraktelig fordi det tar rundt 3 til 4 minutter å koble seg til tjenesten. CyberGhost bør fylle dette gapet så snart som mulig.

Når det gjelder hastigheten på strømmen, var det greit fordi jeg fikk bufrende problemer to ganger. Jeg testet serverhastigheten under streaming, og det rettferdiggjør hvorfor strømmen var så treg.

strømningshastighet for cyberghost

Bortsett fra hastigheten, var ytelsen god, da jeg ikke møtte noen nye problemer med VPN-forbud etter det, og en ting jeg likte mest med, er grensesnittet til klienten, som er veldig enkel.

Totalt sett kvalifiserer den til å være en av de fem beste Netflix VPN-leverandørene, og hvis den forbedrer ytelsen, kan den gå lenger.

Gratis VPN som fungerer med Netflix

Som jeg har diskutert tidligere at fullmektiger og gratis VPN-er ikke er opp til nivået med å omgå Netflix VPN-forbudet, er det bare grunn til å kaste bort tid å prøve gratis tjenester. Du vil finne en rekke artikler på nettet, som diskuterer gratis VPN-er for å få tilgang til Netflix, men ikke alle VPN-leverandørene de nevner er faktisk gratis. De anbefaler brukere å prøve prøveperioder i stedet for å kjøpe dem, og de hevder disse som gratis VPN-er.

Jeg har ikke som mål å villede leserne mine, og det er grunnen til at jeg sier at hvis du virkelig vil prøve gratis VPN for Netflix, så kan du enten prøve prøveperiodene til de ovennevnte V PN-leverandørene, eller du kan prøve disse tre VPN-leverandørene som tilbyr også prøveperioder:

 1. HotSpot Shield
 2. Tunnelbjørn
 3. Keenow

Dette er ikke pålitelig Netflix VPN-leverandør, men de kan brukes sammen med Netflix i noen grad. Jeg garanterer imidlertid ikke at disse VPN-leverandørene vil kunne omgå Netflix geo-restriksjoner og Netflix VPN-blokkering eller ikke.

Worst VPN for Netflix – VPNs og Smart DNS som ikke fungerer mer med Netflix

Hvis jeg skulle nevne den verste VPN-leverandøren som ikke fungerer med Netflix i det hele tatt, må det være Private Internet Access (PIA) fordi Netflix VPN-blokkering har svartelistet alle serverne sine som kan brukes til å få tilgang til Netflix. Denne VPN-leverandøren kan ikke lenger brukes til å få tilgang til Netflix, og dermed ta PIA ut av Netflix-ligningen. PIA ga Silicon Valley-servere til brukere for tilgang til Netflix, og alle er nå blokkert av Netflix.

Når det gjelder Smart DNS, er det noe upålitelig i følge meg fordi tjenesten kan omgå restriksjonene noen ganger, men ikke hver gang. Til tross for påstandene fra SmartDNS om å gi tilgang til amerikanske Netflix, er tjenesten ikke helt konsistent.

Du kan kanskje få tilgang til amerikanske Netflix-bibliotek i noen dager hvis du er heldig nok, men lykken fortsetter å løpe ut tidvis. Dette er grunnen til at SmartDNS ikke er en anbefalt tjenesteform fra min side.

Slik endrer du Netflix-regionen eller bytter til favorittbiblioteket ditt

Det er ingen slik funksjon tilgjengelig i Netflix-systemet som lar deg endre biblioteket ditt etter ditt valg. For å gjøre det, trenger du en VPN, som har servere i den spesifikke regionen du vil ha tilgang til biblioteket i, og den skal være god nok til å omgå Netflix-begrensningene.

Enkelt sagt kan du endre Netflix-regionen gjennom en VPN!

Jeg har allerede illustrert alle detaljene, referer til dem, så finner du fremgangsmåten for å koble deg til ønsket regionbibliotek.

Netflix VPN Reddit

Kommentar fra diskusjonen til cheeseburgerwaffles "Hvordan få alt på Netflix?…. Ikke bare USAs bibliotek".

Denne gutten har delt sin erfaring om at han prøvde å få tilgang til Netflix med en PVN, men Netflix VPN-blokkering oppdaget det. Vi vet ikke hvilken VPN han har brukt for å omgå Netflix-begrensningene, fordi han ikke har nevnt noe om det. Men vurderer det faktum at VPN-en hans blir oppdaget, må det være en gratis VPN eller en middelmådig VPN-leverandør.

Kommentar fra diskusjon .

Denne brukeren prøver å få tilgang til Netflix gjennom PureVPN, men han har ikke vært heldig. Som jeg har diskutert tidligere, er PureVPN et utmerket valg for å omgå Netflix geo-restriksjoner, men du kan gjøre det med hjelp av nettleserutvidelsen.

Konklusjon

Netflix er en underholdningsgigant i dag, men mange vet ikke det faktum at Netflix ikke er noe som startet for noen år siden. Det har eksistert i de siste 21 årene som det startet i 1997, da det ikke var tegn eller ide om digital underholdning.

Det startet som en online filmleietjeneste da, og nå er det den regjerende kongen for digital underholdningsindustri. Netflix har virkelig omformet underholdningsindustrien gjennom sine høye standarder.

Ikke bare det, Netflix har også tatt dristige skritt for å opprettholde sin integritet som å sperre tilgangen til VPN og proxy, samt å skille innholdsbibliotekene region klokt. På den ene siden er dette noe nedslående for brukerne, men innholdskvaliteten til Netflix har også fått brukerne til å holde seg til det.

Brukere har blitt så besatt av Netflix at de prøver å finne alle mulige løsninger for å omgå Netflix-begrensningene, bare for å få tilgang til det beste fra Netflix. Denne stasjonen hos brukere har gitt et stort press til VPN-bransjen og har skapt en konkurranse innen VPN-bransjen selv.

Bare noen få VPN-leverandører har klart å nå standarden for å omgå Netflix VPN-forbud og gi tilgang til geobegrenset innhold til brukere. Netflix blokkerer VPN-tilgang ikke fordi den har noe mot brukeren, men på grunn av presset, møter den fra innholds distributørene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map