Echo Wizard Kodi 17.6 – Hvordan installere på Krypton, Jarvis, Firestick i 7 enkle trinn

Oppdater: Echo Wizard er ikke lenger tilgjengelig på grunn av krav om opphavsrett. Det førte til at mange beste kodi-veivisere ble falt, populære Kodi-tillegg, beste kodi-lagringsplasser inkludert Echo Wizard. Siden FIFA verdensmesterskap 2018 har kommet, anbefales det å installere sportstillegg for å streame FIFA verdensmesterskap på nettet.


Har du ikke alle lurt på å installere separate builds og temaer litt tidkrevende og hektisk på samme tid? Hva om du kan få alle de populære build- og ekko-tilleggene i løpet av en enkelt installasjonsprosess? Her, i denne guiden, gir vi en detaljert trinn-for-trinn-prosess for hvordan du installerer Echo Wizard på Kodi. Så les videre!

Hva er Echo Wizard?

Echo Wizard presenterer en samling av build, temaer og ekko-tillegg, der du kan finne de beste Kodi-tilleggene for å se på filmer, TV-serier, live sport og andre underholdningskanaler. Den har også et stort utvalg av vedlikeholdsverktøy som holder Kodi i en best mulig stand, og forhindrer langsom strømming av videoer.

Her er installasjonsguiden for Echo Wizard:

Hvordan installere Echo Wizard på Kodi Krypton versjon 17.6

 1. Launch Kodi fra systemet ditt > Klikk på innstillinger ikon (plassert på toppen av skjermen) > Plukke ut Filbehandler.Hvordan installere Echo Wizard på Kodi Krypton versjon 17
 2. Dobbeltklikk Legg til kilde > En boks vises der du må klikke ‘Ingen’ > Skriv inn URLen http://echocoder.com/repo/ > Klikk nå OK > Skriv inn Navn for mediekilde ‘Echo Wizard’ > Klikk OK.ekko-veiviseren zip-fil
 3. Nå må du gå tilbake til Kodi Hjem-skjerm ved å slå på ‘Backspace’ tasten på tastaturet flere ganger > Klikk på Add-ons > Klikk nå på Pakkeinstallatør ikonet øverst i venstre hjørne.ekko veiviser addon
 4. Klikk på Installer fra zip-fil > Finn og klikk på Echo Wizard > repository.echo-1.0.4.zip > Vent til depotet blir installert.ekko veiviser oppsett på kodi
 5. Klikk nå på Installer fra depot > Gå til Echo Repository > Programtillegg > Echo Wizard > Klikk Installere.eco wizard kodi-innstillinger
 6. Vent nå til at Echo Wizard-tillegget installeres.
 7. Fra Kodi hovedmeny > Gå til Add-ons > Programtillegg > Echo Wizard > Nyt alle verktøyene som er inkludert i Echo Wizard.

ekko-veiviseren på kodi

Hvordan installere Echo Wizard på Kodi Jarvis versjon 16 eller nedenfor

 1. Start Kodi > Gå til System > Filbehandler > Dobbeltklikk Legg til kilde.
 2. En boks vises klikk ‘Ingen’ > Skriv inn URL http://echocoder.com/repo/ > Klikk OK > Skriv inn navnet ‘Echo Wizard’ > Klikk OK.
 3. Gå til System fra Kodi-startskjerm > Add-ons > Installer fra zip-fil > Echo Wizard > repository.echo-1.0.4.zip.
 4. Gå til Install from Repository > Echo Repository > Programtillegg > Echo Wizard > Installere.
 5. Kodi Hjem-skjerm > Add-ons > Programtillegg > Echo Wizard > Nyt!

Echo Wizard Last ned

For å laste ned Echo Wizard-arkivet direkte til Kodi, må du klikke her og følge trinnene for å installere ekko-veiviseren som er uthevet nedenfor:

 1. Last ned Echo Repository til systemet ditt.Echo Wizard Last ned
 2. Åpne Kodi > Klikk på tillegg > Pakkeinstallasjonsikon > Installer fra zip-fil > Naviger i filen du lastet ned på systemet ditt.
 3. Velg Installer fra depot > Echo Repository > Programtillegg > Echo Wizard > Installere > Nyt!

Hvordan installere Echo Wizard Kodi på Fire Stick

 1. Installer Kodi på Fire Stick.
 2. Åpen Kodi på Fire Stick
 3. Gå til Utviklermuligheter > Slå på ADB-feilsøking og apper fra ukjente kilder.
 4. Resten av prosedyren for ad-on-installasjonen er nøyaktig slik den ble utdypet tidligere for å installere denne ad-on i Kodi Krypton.

Echo Wizard / Echo Coder Repository Fungerer ikke / feil / problemer

Ingen strøm tilgjengelig

Når du prøver å få tilgang til noe innhold etter installasjonen, kan det dukke opp en feil med “No Streams Available”. Brukere av videotillegg møter vanligvis denne feilen. Enten kan årsaken bak denne feilen være hurtigbufferen til tillegget som kan være fullt, eller tillegget må oppdateres slik at det kan hente noen leverandører.

Fastsette

For å løse dette problemet må du først oppdatere tilleggslageret eller prøve å installere tillegget på nytt fra et oppdatert depot. Du kan også prøve å tømme hurtigbufferen; dette kan løse feilen også.

Kunne ikke installere avhengighet

Dette er en veldig sjelden feil, og den oppstår bare hvis det mangler noen filer i depotet, eller hvis depotet er foreldet eller har blitt lagt ned.

Fastsette

Før du installerer et tillegg, må du først sjekke om tilleggskildekilden er aktiv. For det andre, sørg for at depotet du bruker har den oppdaterte versjonen av tillegget.

Echo Wizard Kodi fungerer ikke

Echo Wizard var tidligere tilgjengelig på TDB Repo. Men siden det har laget et eget depot, har det gått over til Echo Wizard Repository. Echo Wizard vil fortsette å jobbe til en ny oppdatering blir gitt ut av Echo Wizard. Når den er utgitt, vil veiviseren slutte å jobbe med det forrige depotet. Derfor klager mange Kodi-brukere ‘Echo Wizard Not Working’.

Fastsette

For å få Echo Wizard til å fungere smidig, må du avinstallere TDB Repository og Echo Wizard. Da må du installere Echo Wizard fra Echo Repository akkurat som trinnene som vi har nevnt i denne guiden. Du vil kunne løse problemet.

Echo Wizard Alternativer

På grunn av stenging av populære lagringssteder og veivisere på grunn av brudd på opphavsretten, er det sannsynlig at Echo Wizard også kan høres under rettshåndhevelse. Dette kan forhindre at Echo Wizard fungerer korrekt.

Derfor har vi listet opp 3 Echo Wizard-erstatninger som har potensial til å lede Kodi-samfunnet etter at det har gått ned:

 1. Ares Wizard
 2. Supreme Builds Wizard
 3. Wookie Wizardie

Å pakke ting opp

Echo Wizard gir deg alle de nyeste byggene, temaene og ekko-tilleggene med ett enkelt stykke installasjon. Deretter kan du se filmer, TV-serier og sport, og alt du trenger, uten problemer. I denne guiden gir vi detaljer om hvordan du installerer Echo Wizard på Kodi. Vi har også listet opp alternativene for Echo Wizard, bare hvis Echo Wizard faller ned til lovhåndhevelse.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map