Hvordan installere Afdah på Kodi – Stream gratis filmer live online på Leia, Krypton, Jarvis, Firestick

Afdah-Kodi-addon


Afdah Kodi-tillegget lar brukere streame favorittfilmene sine ved å skrape koblinger gjennom Afdah.TV-strømmen på Kodi i HD-kvalitet. Det beste er at du kan ha Afdah sperret av på Kodi ved å bruke en Kodi VPN og bruke den så mye du vil.

Hva er Afdah.TV ?

Afdah.TV var en global online strømmetjeneste som ble foretrukket av binge-seere, ettersom de kunne se HD-filmer på Afdah.

Den gratis filmen-appen til Afdah ble lansert for noen år siden, men på grunn av piratkopieringsspørsmålene til Afdah-filmnettstedet; Afdah.TV og Afdah gratis filmer-app ble straffet, og Afdah TV-app og Afdah Movie-nettsted ble derfor blokkert.

Imidlertid spratt Afdah.TV tilbake og endret sitt domene til Afdah.to, og nok en gang hadde brukerne tilgang til Afdah gratis filmer-app.

Hvorfor og hvor er Afdah TV-app blokkert?

Afdah.TV ble hovedsakelig blokkert i Storbritannia da mange brukere mottok varsler da de prøvde å få tilgang til nettstedet. Her er et skjermbilde fra den offisielle Afdah-kontoen for sosiale medier, som stiller spørsmål ved om Afdah Movies-nettstedet ble blokkert i Storbritannia eller ikke:

Hvorfor og hvor er Afdah TV-app blokkert?

Hvordan fjerne blokkering av Afdah App ?

Hvis du vil ha Afdah fjernet fra blokkering, trenger du en god VPN-tjeneste for å omgå geo-begrensningen implisitt på den. Internett-leverandører i Storbritannia har blokkert tilgangen til Afdah, og det er mange proxy-servere tilgjengelig på nettet som vil hjelpe deg med å få tilgang til Afdah TV-appen, men det er alltid en risiko for å bruke slike online-servere, ettersom en enkelt DNS-lekkasje kan sette deg i alvorlige problemer.

Afdah Kodi Repository

Afdah Kodi var tidligere tilgjengelig i Mucky Ducks depot, men Mucky Ducks depot er ikke lenger funksjonelt. Imidlertid er den nå tilgjengelig i Kodi Israel-depotet. Vi har gitt den komplette installasjonsprosedyren til Afdah Kodi-tillegget i denne guiden, og du kan henvise til den for å glede deg over HD-filmer på Afdah Kodi-tillegget og ha den samme gode opplevelsen av Afdah TV-app på Kodi.

Hvordan installere Afdah på Kodi Leia og Krypton versjoner

 1. Start Kodi på enheten din > Klikk på innstillinger ikon.hvordan du installerer afdah på kodi
 2. Klikk på Filbehandler > Dobbeltklikk Legg til kilde.hvordan du installerer afdah på kodi krypton versjon 17.6 eller lavere
 3. Klikk ‘Ingen’ og skriv http://lazykodi.com/ > Klikk OK.hvordan legge til afdah på kodi firestick
 4. Gi denne URL-en et navn: ‘Lazy Kodi’ og Klikk OK > Klikk OK igjen og dialogboksen lukkes.afdah.tv addon på kodi jarvis
 5. Gå tilbake til Kodi hovedmeny > Klikk Add-ons > Klikk på Box-ikonet.setup afdah på kodi
 6. Klikk på Installer fra zip-fil alternativ.afdah addon fungerer ikke
 7. Velg nå Lat Kodi de tilgjengelige alternativene.last ned afdah kodi addon
 8. Klikk på repositories > Klikk på ANDROIDABA > Åpen oppbevaringssted > Plukke ut repository.kodil-104.zip.afdah depot
 9. Klikk nå på Install from Repository-alternativet.afdah.to for gratis filmer på nettet
 10. Åpne Kodil-arkivet > Gå til videotillegg > Velg Afdah > Klikk på Installer

installer afdah lat depot 2018

Slik installerer du Afdah på Kodi Jarvis v16 og nyere

 1. Last ned Kodil-arkiv zip-fil.
 2. Åpen Kodi Jarvis V16.
 3. Klikk på Installer fra zip-fil > Bla gjennom system og åpne nedlastet fil > Vent på varselet.
 4. Klikk nå på Installer fra depot > Åpen Kodil Repository.
 5. Åpen Video-tillegg.
 6. Klikk på Afdah > Klikk Installere > Vent på varselet.

Slik konfigurerer du Afdah på Fire Stick ?

 1. Åpen KodiBrannstokk. Hvis du ikke har installert Kodi på Fire Stick, installer den først.
 2. Gå til Utviklermuligheter > Slå på ADB-feilsøking og apper fra ukjente kilder.

Følg nå installasjonsmetoden som er utdypet tidligere for Kodi Leia og Krypton versjoner, da det ikke vil være noen forskjell.

For å oppheve blokkeringen av innholdet, kan du bruke en betalt gratis VPN for Firestick Kodi 2020.

Afdah feil / problemer / fikser

Afdah Addon fungerer ikke

Denne feilen kan dukke opp på Kodi-enheten din når du prøver å få tilgang til Afdah Kodi-tillegget for å filme. Årsaken bak denne feilen kan være den foreldede kilden til tillegget, eller tillegget kan være utdatert.

Fastsette

Installer Afdah Kodi-tillegget fra Kodil-depotet som nevnt tidligere i denne guiden. Tillegget var tidligere tilgjengelig i Mucky Ducks-depotet, men det depotet fungerer ikke lenger, noe som forårsaker problemer med å få tilgang til dette tillegget.

Mucky Duck Repo fungerer ikke

Mucky Duck repository var et av de mest populære Kodi add-on repository og det vert mange populære Kodi add-ons. Ettersom det var et tredjeparts tilleggslager, var det imidlertid sårbart å bli lagt ned.

Fastsette

Mucky Duck-depotet ble lagt ned, og alle tilleggene som det vert, er nå tilgjengelige i andre depoter. Som om dette Afdah-tillegget var tilgjengelig i Mucky Duck-depotet, men nå er det tilgjengelig i Kodil-depotet.

Afdah Kodi Anmeldelser

Afdah Kodi add-on og Mucky Ducks depot hadde et stort rykte i Kodi-samfunnet, men siden det stengte, løftet mange brukere øyenbrynene over det:

Kommentar fra diskusjon burnt_wicks kommentar fra diskusjon "Er alle Mucky Ducks-tilleggene nede? Jeg har problemer med å få Mucky Ducks-tillegg til å fungere på fersk Kodi 17-installasjon. VPN ingen hjelp, detaljer i tekst nedenfor.".

Avsluttende ord

Afdah.TV er et fantastisk online streaming nettsted som ble gjort bedre da tillegget ble utviklet for Kodi. Imidlertid var dette nettstedet selv involvert i piratkopiering, og det samme var tilleggsprogrammet. Oppbevaringsstedet som vert for tillegget ble lagt ned, men tillegget er nå tilgjengelig i Kodil-oppbevaringsstedet. Prøv dette filmtillegget da det har mye å tilby, men pass på at du bruker en VPN for å beskytte personvernet ditt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map