Hvordan installere GitHub Browser Kodi på Krypton 17.6, Jarvis og Firestick

Hvordan fungerer GitHub

GitHub-nettleseren er virkelig en banebrytende innovasjon i Kodis verden. En enkelt nettleser lar brukerne søke etter favoritt kodi-tilleggene og kodi-lagringene. GitHub nettlesertillegg skraper hele GitHub-hosting-serveren i henhold til brukernes søk og gir relative resultater til brukeren.


Det gjør hele installasjonen enkel for brukeren og hjelper dem ved å spare tid og systemminne. Følg guiden vår for å se hvordan du installerer GitHub nettleser Kodi og oppleve en helt ny forbedret Kodi-opplevelse.

GitHub Browser Introduksjon

GitHub er ett stopp for nørder og løsningen på problemene deres. Brukere foretrekker GitHub for å laste ned hvilken som helst zip-fil fra nettstedet fordi den har installasjonsfiler for nesten all programvare og applikasjoner. Selv Kodi-brukere foretrekker å bruke GitHub for å laste ned sine favoritt-tilleggslager.

Alle de nyeste tilleggslagerene lastes opp på GitHub av deres respektive utviklere. Selv om kildelinkene til depotet er stengt, kan brukere derfor laste ned depotene via GitHub.

GitHub Browser Kodi-funksjoner

ProsUlemper
Lett å brukeUstabil
Én tillegg for alle andre tilleggUpålitelige zip-filer gitt
Enkel i å finne upopulære tilleggUnder utviklingsprosess
Oppmuntrende nye utviklere

Slik installerer du GitHub-nettleseren på Kodi Krypton versjon 17.6 eller lavere

 1. Launch Kodi > Klikk på innstillinger.hvordan du installerer github nettleser kodi
 2. Åpen Filbehandler > Dobbeltklikk på Legg til kildehvordan du installerer github-nettleserkodi på krypton versjon 17.6 eller nyere
 3. En dialogboks vises, klikk der den står ‘Ingen’ > Skriv dette URL http://fusion.tvaddons.co/ > Klikk OK.nedlasting av github-nettleser
 4. Navngi dette mediekildenavnet som ‘TV Addons Repo ‘ > Klikk OK > Dobbeltsjekk URL og navn og Klikk OK en gang til.hvordan du installerer github-nettleserkodi på firestick
 5. Gå tilbake til Kodi Hjem-skjerm > Nå åpen Add-ons Meny > Klikk på Box-ikonet > Plukke ut Installer fra zip-fil.hvordan du installerer github-nettleserkodi på jarvis versjon 16
 6. Åpen Repo for TV Addons > Plukke ut begynne-her > Åpen plugin.program.indigo-4.0.0.zip.github nettleser kodi fungerer ikke feil og problemer
 7. Det vises en varsling om “Indigo Add-on installert” > Når varselet vises, går du tilbake til Kodi Hjem-skjerm > Åpen Add-ons-menyen> Gå til Video-tillegg > Klikk på indigo.github nettleser kodi-oppsett
 8. Nå, klikk Tilleggsinstallatør > Klikk på GitHub-nettleser.Github nettleser kodi-innstillinger
 9. Lukk instruksjonens dialogboks som vises.
 10. Du vil se tre alternativer på listen, dvs.. GitHub BrukernavnNavn på depot og Tilleggets navn. Velg ønsket søkemåling.

Slik installerer du GitHub Browser Kodi på Jarvis versjon 16 eller høyere

 1. Åpen Kodi Jarvis V16 > Klikk System.
 2. Åpen Filbehandler > Dobbeltklikk Legg til kilde.
 3. Klikk <Ingen> og skriv dette URL http://fusion.tvaddons.co/ > Klikk Ferdig.
 4. Navngi denne kilden ‘TV Addons’ > Klikk Ferdig > Klikk OK.
 5. Tilbake til Kodi Hjem-skjerm > Klikk System.
 6. Klikk Add-ons > Velge Installer fra zip-fil > Plukke ut TV Addons > Plukke ut begynne-her > Plukke ut plugin.program.indigo-4.0.0.zip.
 7. Tilbake til Kodi Hjem-skjerm > Klikk på indigo.
 8. Åpen Tilleggsinstallatør > Åpen GitHub-nettleser > Lukk dialogboksen som vises.
 9. Nå kan du søke etter ønsket tillegg ved å bruke navnet på utvikleren, tilleggsnavnet eller navnet på depotet.

Slik installerer du GitHub Browser på Kodi Fire Stick

Installer Kodi på Fire Stick før du installerer GitHub-nettleseren. Følg deretter disse trinnene:

 1. Åpen Kodi på Fire Stick
 2. Gå til Utviklermuligheter > Slå på ADB-feilsøking og apper fra ukjente kilder.

Nå henvises til prosedyren som er nevnt tidligere for å installere GitHub-nettlesertillegg for Kodi Krypton V.17. Den resterende prosedyren vil være den samme herfra og utover.

GitHub Browser Kodi Last ned

 1. Last ned zip-filen > Gå til Kodi Hjem-skjerm > Åpen Add-ons > Klikk på Box-ikonet > Plukke ut Installer fra zip-fil.
 2. Bla gjennom systemet ditt og åpne den nedlastede zip-filen til depotet.
 3. ‘Indigo Add-on installert’ varsling vises > Tilbake til Kodi Hjem-skjerm > Åpen Add-ons-menyen> Åpen Video-tillegg > Klikk på indigo.
 4. Klikk Tilleggsinstallatør > Klikk på GitHub-nettleser.
 5. Lukk instruksjonens dialogboks.
 6. Søk nå etter tillegget med navnet på utvikleren, depotet eller selve tillegget.

GitHub nettleserfeil / fungerer ikke / problemer

Kan ikke finne det ønskede tillegget / depotet

Når du søker etter tilleggsprogrammer eller depoter, får du kanskje ikke de ønskede resultatene, eller nettleseren kan gi noen irrelevante eller feil depoter. Det er mange tilleggsprogrammer på GitHub-serverne, og derfor er det ikke så lett å søke etter dem. Nettleseren vil gi søkeresultatene etter hva den finner respektive eller relativt til søket ditt.

Fastsette

Forsikre deg om at søket ditt er riktig, og at du bruker utviklernavnet eller depotnavnet riktig. Beste praksis er å søke etter utviklerens navn. Den viser noe nøyaktige resultater sammenlignet med andre spørreskjema.

Tilleggsinstallasjon mislyktes

Siden tillegget i seg selv er i utviklingsfase, kan installasjonen av tillegget mislykkes. I noen tilfeller installerte tillegget seg perfekt, men de andre tilleggene som ble prøvd å installere gjennom GitHub-nettleseren, klarte ikke å installere.

Fastsette

Når det gjelder problemene om installasjonsfeil i GitHub-nettleseren, vil det snart bli løst når alle feilene er løst. Mens de andre tilleggene som ikke klarte å installere gjennom nettleseren GitHub, kan ha mislyktes på grunn av feil valg av zip-fil. Forsikre deg om at du velger de riktige zip-filene som denne nettleseren viser.

Avsluttende ord

GitHub-nettleseren er en fantastisk ting utviklet av TV Addons, da den har gjort det mulig for Kodi-brukerne å glede seg over Kodi-opplevelsen uten å søke hit og dit etter tilleggslager. Brukere synes det er vanskelig å finne fungerende kildelink til depotene, mens de alle er tilgjengelige på GitHub. Dette er helt sikkert en fantastisk utvikling, og vi anbefaler at du prøver det. Følg guiden vår for å se hvordan du installerer GitHub Browser Kodi og sørg for at du bruker den beste VPN for Kodi-tjenesten for å holde deg beskyttet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map