Hvordan installere Maverick Repository på Kodi Krypton, Jarvis & FireStick

Maverick Repository er godt kjent fordi det er vert for sitt eget Maverick TV Kodi-tillegg og mange populære Kodi-tillegg som Sports Devil, Joker Sports, Cartoon Network, Gen-X osv. Dette repository kan enkelt lastes ned og installeres på Kodi uten å ha eventuelle problemer. Følg guiden vår for å lære hvordan du installerer Maverick Repository på Kodi.


Maverick Kodi Repository Review

Maverick Repository fikk popularitet på grunn av sin egen Maverick-tillegg. Imidlertid har den mange andre mainstream Kodi-tilleggspartnere. Dette depotet var tidligere kjent som Joker TV og var ganske populært.

Joker byttet navn til Maverick og Maverick Repository ble et fremtredende navn i Kodi-samfunnet. Maverick-repository har tillegg for å oppfylle alles streamingbehov.

Slik installerer du Maverick-repo på Kodi krypton 17.6 og nyere

Følg disse trinnene for å installere Maverick Repository på Kodi Krypton versjon 17.6:

 1. Åpen Kodi > Klikk på Innstillingsikon > Cslikke Filbehandler.Hvordan installere Maverick-repo på Kodi krypton 17.6
 2. Dobbeltklikk Legg til kilde > En dialogboks åpnes med en adressefelt og et navnefelt > Klikk > og skriv denne URL-adressen i adressefeltet “http://mavericktv.net/mavrepo > Klikk ok > Navngi denne mediekilden som “Maverick> Klikk OK > Klikk OK igjen for å lukke dialogboksen.Slik konfigurerer du Maverick-repo på Kodi krypton 17.6
 3. Tilbake til Hovedmeny > Klikk på Add-ons tab > Klikk på pakkeinstallasjonsprogram (boks) Ikon fra øverste venstre hjørne.hvordan du installerer maverick-repository på kodi jarvis
 4. Plukke ut Installer fra zip-fil > Klikk på Maverick > Plukke ut maverickrepo-3.5.zip > vent på varselet.

installer maverick kodi repo fra zip-fil

Slik installerer du Maverick-repo på kodi jarvis 16 og nedenfor

 1. Åpen Kodi Jarvis V16.
 2. Klikk System > Klikk Filbehandler.
 3. Dobbeltklikk på Legg til kilde.
 4. Klikk <Ingen> og skriv dette URL http://mavericktv.net/mavrepo > Klikk Ferdig > Gi denne mediekildelinken som Maverick > Klikk Ferdig > Klikk
 5. Gå tilbake til Kodi Hjem Skjerm > Klikk System > Klikk Add-ons.
 6. Plukke ut Installer fra zip-fil alternativ > Plukke ut Maverick > Klikk på maverickrepo-3.5.zip.

Slik installerer du Maverick Repository på FireStick Kodi

Å installere Maverick Repository på FireStick er ikke annerledes som på andre enheter. For det første må du installere Kodi på Fire Stick-enheten din. Etter det vil du aktivere installasjon av tredjeparts tjenester på enheten din.

Gå til Utviklermuligheter fra menyen og slå på ADB-feilsøking og apper fra ukjente kilder.

Etter det kan du enkelt installere Maverick-repository på din FireStick-enhet og glede deg over alle de flotte tilleggene dette repository tilbyr på din FireStick-enhet.

Maverick Kodi-tillegg

Her er en liste over alle de beste Kodi-tilleggene som er inkludert i depotet:

 1. Joker Sports
 2. Maverick TV
 3. SportsDevil
 4. Den magiske dragen
 5. Gen-X
 6. ITV
 7. På Flix
 8. Cartoon Network
 9. LiveStreams Pro
 10. YouTube

Vanlige spørsmål om Maverick Repository

Her er noen av de mest stilte spørsmålene fra Kodi-brukere angående Maverick Repository:

 Maverick Repo fungerer ikke

Hvis du har problemer med å få tilgang til eller installere tilleggsprogrammet, bør du umiddelbart sjekke om kildeadressen du har lagt til i File Manager er riktig eller ikke.

Hvis kildenettadressen du har skrevet inn er riktig, men depotet fremdeles ikke fungerer, kan det hende at lageret er under en oppdatering, og du bør vente et par timer.

 Maverick TV klarte ikke å installere en avhengighet

Kunne ikke installere en avhengighetsfeil oppstår hvis depotet er foreldet, kildeadressen er utløpt eller hvis det mangler noen filer i depotet. Hvis du støter på dette eroor, kan du laste ned depotet på nytt og prøve å installere det igjen.

Konklusjon

Mange Kodi-lagre har vunnet popularitet ved å tilby oppdaterte Kodi-tillegg, og Maverick Repository er et av dem. Dens egen Maverick Kodi-tillegg er også et fantastisk Kodi-tillegg for streaming av filmer og TV-serier i høy kvalitet.

En ting som hvert enkelt arkiv ikke klarer å gjøre er å overleve i bransjekonkurransen. Mange store depoter kommer og går fordi mange av dem ikke har noen nyvinninger eller unikhet i seg. Mens mange av dem blir straffet av myndigheter og blir tvunget til å avslutte tjenesten.

Spillemåten for å bruke et tredjeparts Kodi-tillegg eller -lager er med en betalt eller gratis VPN for Kodi for å sikre ditt personvern. Hold deg trygg mens du streamer og velger den beste VPN-leverandøren i markedet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map