Hvordan installere Mucky Duck Repo på Kodi Krypton / Jarvis – enkle trinn

Mucky Duck Repository-oppdatering: Mucky Duck Repository er lagt ned på grunn av copyright-krav og er ikke lenger tilgjengelig.


Advarsel! Du bør bruke en VPN for å forbli anonym når du bruker Mucky Duck Repo, da det vil ivareta personvernet ditt. Benytt 85% avslag på PureVPN og stream ubegrenset innhold på Mucky Duck.

Å installere Mucky Duck Repo på Kodi er et populært valg blant filmer, TV-serier og sportsinteresserte. Den eneste grunnen til at hvem som helst kan komme på er Repo sitt utvalg av tilleggsvalg som tilbys brukerne. Vi foreslår at Kodi-brukere installerer Mucky Duck Repo på sine Kodi-enheter eller programvare for å få tilgang til et bredt utvalg av filmer, TV-serier og sportstillegg. I denne guiden gir vi en trinn-for-trinn-guide for hvordan du installerer Mucky Duck Repo på Kodi.

Noen av de fantastiske tilleggene som finnes i Mucky Duck Repo, vises nedenfor:

 1. 123Movies
 2. U.B.A.R
 3. GenVideos
 4. Afdah
 5. HD-boks

Trinn for hvordan du installerer Mucky Duck Repo på Kodi er beskrevet nedenfor:

Slik installerer du Mucky Duck Repo på Kodi Krypton versjon 17

 1. Åpen Kodi på enheten din > Gå til innstillinger > Klikk nå på Filbehandler.hvordan du installerer møkkete and repo
 2. Dobbeltklikk nå Legg til kilde tilstede på venstre side > Skriv inn URL-adressen http://muckys.mediaportal4kodi.ml der den står ‘Ingen’ > Skriv inn navnet på mediekilde som ‘Mucky Duck’ > og klikk OK.hvordan du installerer møkkete and repo på kodi krypton versjon 17
 3. Du må gå tilbake til Kodi Hjem-skjerm ved å trykke ‘Esc’ -knappen på tastaturet > Plukke ut Add-ons > Klikk øverst til venstre ‘Pakkeinstallatør’ ikon.dukkete repository addons
 4. Plukke ut Installer fra zip-fil > Bla nedover for å klikke Mucky Duck > og velg repository.mdrepo-1.0.2.zip > Vent nå en stund på at det fulle andetillegget skal lastes.mucky duck installere fra zip-fil
 5. Klikk på Installer fra depot > Plukke ut Mucky Ducks Repo > Video-tillegg > Her kan du se en liste over populære Kodi-add-ons for dukket and.myke anda video addons
 6. Klikk på et av tilleggene > Klikk Installere for å starte installasjonsprosessen.dukkete strømming
 7. Når installasjonen er fullført, gå til Kodi hovedmeny > Add-ons > Video-tillegg> Velg det fulle duck-tillegget du nettopp har installert.innstillinger for møkkete
 8. voila! Du er god til å se filmer, TV-serier og mye mer!

møkkete anda FUBAR

Slik installerer du Mucky Duck Repo på Kodi Jarvis versjon 16

Å installere Mucky Duck Repo på Kodi Jarvis versjon 16 er en lignende prosess som Kodi Krypton versjon 17 som er beskrevet i guiden ovenfor. Før du installerer Mucky Duck Repo på Kodi, må du imidlertid huske på at disse to versjonene av Kodi har forskjellige forskjeller i layout, taster og plassering av hovedmenyen..

Hvis du har Kodi Jarvis installert på enheten din, bør du ikke trenge bekymring. Trinnene for å installere Mucky Duck Repo forblir de samme. Den eneste forskjellen du trenger for å følge med er hovedmenyen for hver av versjonene. I Kodi Jarvis er hovedmenyen nede i en horisontal stilling, mens hovedmenyen i Kodi Krypton er vertikalt plassert på venstre side.

Bortsett fra dette, vil du finne “Systemer” -tasten erstattet av “Innstillinger” -tasten i Kodi Krypton versjon 17. Hvis du har Kodi Jarvis installert på enheten din, må du følge de samme trinnene som er beskrevet for Kodi Krypton mens du holder husk endringene beskrevet.

Mucky Duck Repo fungerer ikke

Uventet avslutning

Hvis du finner ut at din Kodi ikke klarer å installere Mucky Duck Repo fra depotet som er gitt i guiden, eller blir avbrutt brått uten advarsel, kan du ha et Kodi-problem.

Unnlatelse av å oppdatere Kodi til en nyere versjon kan medføre slike problemer som kan gjenspeile irritasjon blant Kodi-brukere.

Løsning

Kodi-brukere kan overvinne denne feilen ved å installere den nyeste versjonen av Kodi, dvs. Kodi Krypton versjon 17. Når installasjonen er fullført, må du installere Mucky Duck Repo på Kodi igjen. Dette vil sikkert løse problemet.

Streamingproblemer

Streamingproblemer vedvarer med de fleste Kodi-tillegg. Siden Mucky Duck er et depot som inneholder forskjellige antall populære Kucki-dukk-tillegg, kan denne situasjonen sannsynligvis oppstå.

Hvis noen av de uekte Kodi-tilleggene ikke klarer å streame medieinnhold, er det høyst sannsynlig at Kodi-brukere kan klandre tilleggene for å legge ut dårlige lenker. Selv om dette kan være sant, men ikke helt.

Noen streaminginnhold kan ha geo-blokkerte begrensninger, som er en form for beskyttelse som forhindrer brukere å få tilgang til innhold basert på deres geografiske beliggenhet.

Løsning

Kodi-brukere kan enkelt fikse dette problemet med en Kodi VPN som lar Kodi-brukere få tilgang til geo-blokkert innhold uavhengig av deres geografiske beliggenhet. En Kodi VPN vil også skjule sin internettaktivitet for myndigheter og internettjenesteleverandører.

Mucky Duck Repo Zip

Hvis du vil kutte ned antall trinn som vi har gitt, og vil finne en enkel måte for nedlasting av Mucky Duck Repo, må du installere zip-filen til Mucky Duck Repo direkte fra nettstedet. Prosessen er beskrevet nedenfor:

Du må laste ned Mucky Duck Repo Zip-fil.

Klikk på repository.mdrepo-1.0.2.zip > Den vil be om tillatelse til å lagre zip-filen på enheten din > Lagre filen.

Start installasjonsprosessen ved å starte Kodi > Gå til tillegg > Klikk på Package Installer-ikonet > Installer fra zip-fil > Naviger i filen du lastet ned i trinn 2 > Klikk OK.

Fortsett nå installasjonsprosessen fra trinn 5 gitt i guiden ovenfor.

Siste tanker

For å installere Mucky Duck Repo på Kodi, må du følge 8 skisserte trinn som er omtalt i denne guiden. Hvis Mucky Duck Repo ikke fungerer på enheten din, kan det hende du må laste ned den nyeste versjonen av Kodi, dvs. Kodi Krypton versjon 17, eller vurdere å bruke en Kodi VPN. I alle fall vil du kunne streame fantastisk medieinnhold gratis.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map