Hvordan se UFC 225 på Kodi Live gratis online

Merk: UFC 225 er avsluttet, men Mcgregor vs. Khabib vinner mye hype i år. Du kan se Khabib Nurmagomedov vs Conor Mcgregor live online.


UFC Midtvekt-mesterskapet er på linjen da The Reaper alias Whittaker forsvarer tittelen sin mot rivalen som han beseiret etter en tå til tå slående kamp; Yoel Romero. Octagon vil være i brann, og vi forsikrer deg om at du ikke har råd til å gå glipp av live-aksjonen med kodi sport.

Du kan se dette spillet live hvor enn du er, bare følg denne guiden for å se hvem som kjemper og hvordan du ser UFC 225 live.

hvordan se ufc 225

UFC 225 Kampens beliggenhet og dato

Den ultimate kjempeaksjonen blir vitne til i åttekanten lørdag 9. juni, og arrangementet vil finne sted i United Center i Chicago, Illinois. Arrangementet starter kl 22:00 ETPT.

UFC 225 billetter

Billettene til UFC 225 er til salgs akkurat nå online; ta tak i deg før det er for sent. Du kan besøke følgende nettsteder for å kjøpe billetter, eller du kan også besøke det offisielle UFC-nettstedet for billetter:

 1. SeatGeek
 2. United Center
 3. Ticket Master
 4. viagogo

UFC 225 Fight Cards

UFC 225-arrangementet vil bli tent da noen av de mest populære og omtalte krigere i bransjen vil gå mot hodet. Hovedbegivenheten til UFC 225 vil være mellom Robert Wittaker alias “The Reaper” og “the Soldier of God”; Yoel Romero. Siste gang disse to mellomvektige tyranene gikk ansikt til ansikt med hverandre var på UFC 213 og vinneren av den kampen var Whittaker.

ufc 225 hovedkampkamp

Det var en episk kamp da begge krigerne banket hverandre med all sin kraft og spratt hverandres hode mot lerretet og åttekanten. Imidlertid endte kampen uten at noe KO og Whittaker vant med enstemmig avgjørelse fra juryen. Denne gangen vil begge disse jagerflyene være mer fokuserte og klare til å rive hverandre fra hverandre, fordi de begge har en ide om hverandres styrke og dyktighet. Her er noen høydepunkter fra forrige gang de begge møtte hverandre:

Andre kamper på kampkortet kommer også til å være underholdende fordi jagerflyene i disse kampene har noen fantastiske ferdigheter, som du ikke har råd til å gå glipp av. En av kampen på kampkortet som det er blitt snakket veldig om er av den tidligere World Wrestling Heavy Weight Champion; CM Punk.

ufc 225 kampkortPunk har hatt et tap i begynnelsen av sin karriere her på UFC, og nå er alle blikk på ham, og lurer på om det fremdeles er noe action igjen i pipebomben. Her er det komplette kampkortet for å feste blikket:

ufc 225 på kodi

UFC 225 kanaler / offisielle kringkastere rettighetsliste

UFC 225-arrangementet vil bli sendt direkte via kabel / satellitt via disse kanalene:

Land / Regionkringkastere
AustraliaFox Sports 3
RusslandVGTRK
JapanWOWOW Satellite Network
CanadaFight Network
BrasilGlobo

Hvordan se UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2 Live online uten kabel

I lys av UFCs kunngjøring om at de hadde lagt ned en annen strømmetjeneste og ville tiltale inf-ringere. Det anbefales sterkt å bruke en VPN for UFC 225

CTA

Det hender veldig ofte at du må se et spill, men du har ikke noen kabel-TV rundt deg, i slike tilfeller kan du enkelt gå til disse strømningsnettstedene og se UFC 225 live:

1. PlayStation Vue

Hvordan se UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2 Live online uten kabel

PlayStation Vue er en online TV-tjeneste som ble startet for 3 år siden av Sony. Akkurat som alle andre TV-tjenester på nettet, lar det brukere se direktesendte TV-sendinger av forskjellige globale kanaler. PlayStation Vue er en av de mest foretrukne video on demand-tjenestene, og hvorfor ville det ikke være det? Utviklet av Sony selv, kan vi forvente den beste kvaliteten ut av det.

2. UFC.TV

ufc 225 på ufc.tv

UFC.TV er en offisiell UFC-tjeneste for å streame live Pay-per-view-arrangementer online på en rimelig pris i HD-kvalitet. Dette er faktisk den mest problemfrie måten å se UFC 225-arrangementet live på nettet. En av de viktigste fordelene med dette er at brukere ikke trenger å møte problemet med å søke etter strømmer av arrangementet eller strømmen med mange annonser og strømmer av lav kvalitet.

3. BT Sports

ufc 225 på BT Sports

BT Sports er et britisk kringkastingsnettverk som eies av BT-gruppen. BT Sports er kjent for sin sportsbegivenhetsdekning over hele kloden, og det beste med BT-sport er at det gir live online streaming av sportsbegivenheter. Faktisk skrap mange gratis online streaming-nettsteder BT-sportssendingene og gir det videre til brukerne.

Den billigste måten å se UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2

Det er alltid regioner, som billettprisen er lavere enn mange regioner fordi de regionene ikke har mye publikumsdekning. For å dekke flere publikum fra slike regioner, senkes billettprisen. Det beste du kan gjøre for å glede deg over en billigere billett sammenlignet med prisen som tilbys i ditt område, bruk en god VPN-tjeneste og koble deg til serverne i regioner som tilbyr billetter. Her er en forskjell i billettprisen i forskjellige regioner:

UFC PPV prissammenligning
Land

Pris

Billig PPV via VPN 
Filippinene$ 17.52 (920 piso)

PureVPN

$ 2,48 / mo (77% avslag)

knapp (3)

Luxemburg $ 35.40
Pakistan$ 34.99
Singapore$ 24.99

Hvordan se UFC 225 Romero 2 vs. Whittaker Gratis Live Streams online

Ikke alle har råd til å kjøpe et online streaming-pass av en begivenhet eller betale for abonnement på livestreams, men du kan alltid dampe det gratis. Vi har den perfekte løsningen på dine gratis streaming-spørsmål, prøv disse streaming-nettsteder for å se UFC 225-arrangement live:

First Row Only.eu

Hvordan se UFC 225 Romero 2 vs. Whittaker Gratis Live Streams online

First Row Sports er et sports dedikert online streaming nettsted som tilbyr live streaming linker for forskjellige idretter som Fotball, Rugby, Cricket, Combat Sports som UFC og WWE, Motorsports osv. Nettstedets hastighet er veldig rask og det er derfor det er veldig foretrukket av brukere. Streamingkoblingene som den skraper og gir er fra Sky Sports, ESPN, BT Sports etc. Derfor er det en pålitelig kilde for streaming av UFC 225 live action.

MMA Core

romero vs whittaker på mma core

Ingenting er bedre enn et dedikert MMA-actionnettsted som gir et mangfoldig innhold i høy definisjon. MMA Core er et nettsted som tilbyr alle nyheter, statistikk og live-streams fra MMA-verdenen. MMA-kjernen har vært meget kjent over hele verden for sin servicekvalitet og tilgjengelighet av innhold.

Fight-Live.com

ufc 225 på kamp live

Fight Live er et one-stop-nettsted for all kamp-live-streaming fra noen av de beste plattformene i kampsportindustrien. Det gir live-strammer for UFC, WWE, Bellator, MMA og Boxing. Besøkende kan enkelt se kampkortene sammen med tidspunktet på nettstedet før streaming.

Hvordan se UFC 225 på Kodi Krypton 17.6 eller lavere uten kabel

 1. Åpen Kodi > Klikk på innstillinger > Åpen Filbehandler.hvordan se ufc 225 på kodi
 2. Klikk på Legg til kilde > Klikk Ingen > Skriv inn denne URL-en: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Klikk OK > Navngi denne URLen som Supremacy > Klikk OK > Klikk OK en gang til.hvordan du ser ufc 225 på kodi krypton versjon 17.6 eller lavere
 3. Gå tilbake til Kodi Startskjermen > Åpen Add-ons Meny > Klikk på boksikon > Clickt Installer fra zip-fil.ufc 225 kodi
 4. Plukke ut Supremacy > Klikk på repository.supremacy-x.x > Plukke ut repository.supremacy-x.x.zip > Vent på varselet.ufc 225 kodi depot
 5. Klikk Installer fra depot > Klikk på Supremacy > Åpen Video-tillegg mappe.ufc 225 kodi addon
 6. Plukke ut Planet MMA  > Truffet Installere > Vent for Tillegg aktivert melding.

ufc 225 kodi guide

Avsluttende ord

UFC 225 vil helt sikkert bli en natt med underholdning, da alle konkurrentene vil bringe handlingen til Octagon. Hele verden har øynene opp for arrangementet, så du må skynde deg og spenne deg opp for å se hendelsen live. Denne guiden har fullstendige detaljer om all nødvendig informasjon for å gi deg beskjed om hvordan du ser UFC 225.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map