Jailbreak Firestick: En 100% arbeidsløsning for FireStick-enheter i 2020

FireStick er den mest foretrukne strømmenheten over hele verden, og den er så åpenbar på grunn av kvaliteten på strømmen den gir. Prisen som brukerne må betale er imidlertid ganske tung, og det er grunnen til at mange brukere velger å velge Jailbreak FireStick eller bare få en gratis VPN for firestick Kodi. Ikke gå glipp av vår ultimate guide for kodi-addons.


Hva betyr det for Jailbreak a FireStick?

Amazon FireStick er et banebrytende underholdningsapparat som har revolusjonert online streamingindustrien på et øyeblikk. Helt siden FireStick kom ut, byttet et stort antall mennesker som pleide å se på TV, til det, og hvorfor ville de ikke det? Å kunne streame alle favorittprogrammer og filmer via en enkelt enhet og med et enkelt klikk er noe alle ønsker.

amazon-firestick-banner

En skremmende ting med FireStick er imidlertid at brukerne må betale abonnementskostnader for tjenestene som FireStick tilbyr. Disse abonnementene koster veldig høyt når de akkumuleres, og dette er noe som devaluerer FireStick.

Dette er grunnen til at brukere har en tendens til å Jailbreak sine FireStick-enheter. Fengsel som bryter en FireStick betyr å installere en gratis programvare for streaming av medier. Fengselsbrudd er ikke ulovlig og kan gjøres veldig enkelt i løpet av få minutter. Vanligvis jailbreak FireStick-brukere sine FireStick-enheter for å installere Kodi, som er en topp-linje med streaming-programvare for åpen kildekode.

Kodi kommer ikke forhåndsinstallert, og den kan ikke installeres direkte på FireStick, derfor kreves det en tredjepartsapplikasjon for å installere Kodi på FireStick. Den komplette installasjonsprosedyren til Kodi på FireStick vil bli diskutert senere i guiden.

Slik Jailbreak Firestick 2020?

Det er to måter å bryte FireStick:

1. Via ES File Explorer

 1. Start din FireStick > Gå til Amazon App Store >Klikk på søk og skriv “ES File Explorer” > Klikk på ES File Explorer fra søkeresultatene.
 2. Klikk nedlasting > Appen vil lastes ned og installeres på enheten din.
 3. Etter installasjonen klikker du på “Åpne” og ES File Explorer-applikasjonen er klar til bruk.

2. Via Downloader-appen

 1. Kjør din FireStick enhet > Gå til innstillinger
 2. Klikk på Enhet > Klikk på Utviklermuligheter.
 3. Klikk på MuliggjøreApper fra ukjente kilder” > Klikk på “Slå på”.
 4. Klikk og “Sving ADB debugging” > Nå “Aktiver ukjente kilder”.
 5. Gå tilbake til hovedvinduet innstillinger
 6. Klikk på Innstillinger > Deaktiver nå Annonser-ID.
 7. Tilbake til FireStick Startskjermen.
 8. Klikk på søkefeltet og søk etter Downloader .
 9. Klikk på “Downloader”Fra søkeresultatene.
 10. Klikk nå på nedlasting ikon og nedlastingen vil starte.
 11. Appen installeres automatisk etter at nedlastingen er fullført.
 12. Åpne applikasjonen etter installasjonen.

Jailbreak FireStick With Computer

FireStick og PC har begge kvinnelige HDMI-porter som betyr at brukere ikke kan utføre jailbreak på FireStick gjennom en datamaskin eller bærbar datamaskin.

Firestick Jailbreak-kanaler og Firestick Jailbreak-apper

Firestick Jailbreak-kanaler

Det beste med FireStick er at det tilbyr deg alle de beste kanalene og applikasjonene fra hele verden, og alt er ett klikk unna. Her er en liste over noen av de beste firestick-appene og -kanalene med hensyn til sjangre og regioner:

Kabelkanaler tilgjengelig på FireStick

ABC NyheterHuluPopulærvitenskap
NetflixDisney JuniorWillow
Slynge-TVCBSBibelvideoer
CrackleFilmer hvor som helstDaglig bevegelse
Knasende rulleWSJ LiveQFQ.Tv
HBO NÅPÅ&T U-versYahoo
Se ESPNCBS NewsCar Show TV
Se HGTVDiscovery ChannelYouTube
CBS All AccessWWE NetworkForsvars-TV
Se Food NetworkVEDDEOm Nom Toons
BBC nyheterCBS Sports

Beste vær-app på FireStick

 1. Prognose, Radar & Varslingsapp

Sportskanaler og apper på FireStick

 1. SETT TV IPTV
 2. Mobdro
 3. Se ESPN

Musikk-apper på FireStick

 1. Rykke
 2. Spotify

Du kan bruke alle disse appene i henhold til dine behov; noen av disse er betalte apper, mens andre er gratis applikasjoner og kanaler.

Jailbreak FireStick Ulovlig eller juridisk?

Jailbreak er bare et navn gitt til prosedyren for å endre FireStick-enheten, som er lovlig. Det er ingen juridiske implikasjoner for brukere å følge i fengsel som bryter FireStick-enheten fordi arten av tilpasninger som kan gjøres ikke er i strid med retningslinjene for personvern.

Imidlertid kan programvaren eller applikasjonene du installerer og bruker for streaming etter å ha utført et jailbreak, falle under lovene om brudd på personvern. Jailbreak er en prosedyre som vanligvis blir utført av streamingelskere og FireStick-brukere fordi de vil ha tilgang til og strømme gratis innhold som ikke kan gjøres med fabrikkonfigurert FireStick.

Hvis programvaren du bruker etter jailbreaking av din FireStick-enhet, griper gratis strømmer og er involvert i piratkopiering, er bruk av slike applikasjoner ulovlig. Den vanligste programvaren som brukere utfører et jailbreak for, er Kodi og dets juridiske, som er en åpen kildekode-programvare, og deretter installerer brukere gratis Kodi-tillegg (tredjeparts Kodi-tillegg), som er involvert i Piracy. Dermed blir bruk av slik programvare regnet som ulovlig, men å ha et jailbreak FireStick er ikke ulovlig.

Jailbreak FireStick Kodi

Som nevnt tidligere, er den mest brukte programvaren på jailbreak FireStick Kodi fordi den gir tilgang til det beste og høyeste innholdet gjennom tilleggene og det er gratis. Kodi kan ikke installeres direkte på FireStick, og det er grunnen til at brukere utfører Jailbreak-metoden. Når du har installert Kodi på Firestick, kan du fjerne blokkeringen av strømmer med en gratis VPN for Kodi Fire-pinne.

Det er mer enn 20 millioner Kodi-brukere over hele verden, og du kan forestille deg selv at av disse 20 millionene vil det være et betydelig antall FireStick-brukere også. Folk velger å bruke Kodi på FireStick på grunn av bekvemmeligheten og moroa med å dampe en FireStick-enhet gir. Hvem vil ikke ha Kodi filmstrømming av høy kvalitet gratis på sin HD-smart-TV ved å bare koble en enhet til den.

For å installere Kodi på din FireStick-enhet eller for å søke hjelp i alle tilfeller relatert til Kodi på FireStick, kan du bare se “Hvordan installere Kodi på FireStick” -guiden. Den har omfattende kunnskap om alle feil og fikser.

Jailbreak FireStick Terrarium

jailbreak firestick terrarium tv

Terrarium TV var den revolusjonerende appen, som endret ansiktet til gratis kostnadsstrømming over hele kloden på Android-enheter. Det var en kopi av Popcorn Time på en måte, men den kjører mye bedre enn den til den forsvant for en tid tilbake siden uten grunn.

Terrarium TV gjorde en bedre avkastning og Terrarium TV er fremdeles til stede på nettet og kan enkelt installeres på forskjellige enheter som Android, iOS, FireStick, Windows PC osv. Terrarium TV tilbyr brukerne alt de kan ønske seg, og det er gratis.

Terrarium TV er imidlertid under den lovlige radaren fordi det antas å være involvert i piratkopiering og brudd på copyright. Derfor kan bruk av Terrarium TV sette dine juridiske situasjoner i fare og sette deg i dype problemer.

Følg disse trinnene for å installere Terrarium TV på FireStick

 1. Åpne din FireStick > Klikk på innstillinger > Klikk System > Gå til Utviklermuligheter > Aktiver apper fra ukjente kilder.
 2. Gå tilbake til din FireStick-hjemmeskri > Klikk på søk og skriv inn “ES File Explorer” > Klikk på ES File Explorer form søkeresultatet og last det ned.
 3. Etter at du har installert appen, åpner du den > Klikk Verktøy > Klikk på Nedlastingsbehandler > Klikk “+ Ny”.

Skriv inn følgende detaljer i dialogboksen

Sti: http://bit.ly/TTV1910

Navn: ttv198

 1. Klikk Last ned nå.
 2. Etter å ha lastet ned den, klikker du på Åpen fil.
 3. Klikk “Installere.

Der har du Terrarium TV installert på FireStick, nå kan du glede deg over sømløs strømming og den er gratis.

FAQ for Jailbreaking Firestick

 Hva kan du gjøre med en Jailbroken Amazon FireStick?

En jailbroken FireStick kan brukes til å streame innhold av høy kvalitet uten å betale noe gjennom forskjellige kanaler og applikasjoner som er tilgjengelige online.

 Hvilke kanaler kan du få gratis med FireStick?

Du kan få følgende gratis kanaler på FireStick for å nyte underholdningen du ønsker:

 1. Terrarium TV
 2. Pluto TV
 3. FreeFlix HQ
 4. Mobdro
 5. YouTube
 6. Spotify

 Er det en månedlig avgift for FireStick?

Nei, det er ikke en slik månedlig avgift for selve FireStick, men det er et abonnementsgebyr for kanalene og applikasjonene som er tilgjengelige FireStick.

 Hva gjør en FireStick?

FireStick er en plug and play-streaming-enhet som kan kobles til smart-TV-en din, slik at du kan streame filmer og annet underholdningsmedium gjennom appene og kanalene sine ved å betale et visst abonnementsgebyr.

Avsluttende ord

FireStick er uten tvil en fantastisk ting å ha hvis du er en underholdningsfreak og en strømningsfull nerd. Det lar deg ha hele verden av underholdning i håndflaten. Appene som er tilgjengelige på FireStick gir innhold av HD-kvalitet og sømløs strømningsopplevelse.

En annen flott ting med FireStick er at i motsetning til andre strømmenheter, krever det ingen tweaks av og til. Det at brukerne må betale for alt og alt som er tilgjengelig med det, er imidlertid noe som gjør at streamingelskere kvier seg for å kjøpe det.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map