Just Sports Kodi 17.6 – Hvordan installere Just Sports Addon på Krypton, Jarvis & Firestick

Just Sports Kodi-tillegget er et helt nytt live-sportsstreamende Kodi-tillegg som er tilgjengelig i UKodi1-depotet. Den har et flott grensesnitt og gir strømming i HD-kvalitet. I tillegg har den en liste over sportskanaler som er mye populære, dvs. BT Sports, beIN Sports, Sky Sports og ESPN. Annet enn det gir det høydepunkter for de siste kampene du har gått glipp av.


Følg denne guiden for å se hvordan du installerer Just Sports addon på dine respektive enheter og nyt streaming av sportsaktiviteter med et enkelt klikk. Ikke glem å sjekke vår oppdaterte kodi-addons-guide.

Just Sports Kodi Repository

Just Sports addon er tilgjengelig i UKodi1 depot. UKodi1 depot har også fått stor pris på grunn av de mange Kodi-byggene det har i biblioteket.

Hvordan installere Just Sports Kodi Addon på Krypton versjon 17.6 og nyere

Hvis du bruker Kodi Krypton versjon 17.6 eller en annen Krypton-versjon som er lavere enn denne, følg deretter disse trinnene for å installere Just sports addon:

 1. Åpen Kodi > Klikk på Utstyr (innstillinger) Ikon > Fra denne menyen, klikk på Fil sjef > Et nytt vindu åpnes, dobbeltklikk på Legge til Kilde alternativet fra venstre kolonne.hvordan du installerer bare sports addon på kodi
 2. En dialogboks vises, klikker du der den står <Ingen> og skriv dette URL http://ukodi1.com/Repo/ og klikk deretter ok > Navngi denne URLen som UKODI1 og klikk OK > Dobbeltsjekk URL og Navn og klikk deretter OK for å lukke dialogboksen.hvordan du installerer bare sport på kodi krypton versjon 17.6 eller lavere
 3. Tilbake til Kodi Startskjermen > Klikk på Add-ons fra menyen til venstre. hvordan du installerer bare sport på kodi jarvis versjon 16 eller høyere
 4. Klikk på Boksikon fra øverste venstre hjørne > Klikk på Installer fra zip-fil alternativet fra listen.hvordan du installerer bare sport på kodi firestick
 5. Nå bla og velg UKODI1 fra de tilgjengelige alternativene > Klikk på repository.ukodi1-0.0.5.zip > Vent på varselet.bare sportslagringssted
 6. Etter at varselet vises, velger du Installer fra depot alternativ > Åpen UKodi1bare sports ikke problemer med arbeidsfeil
 7. Gå til Video-tillegg mappe > Plukke ut Bare sport fra listen > Klikk Installere.bare sports fifa verdensmesterskap

Hvordan installere Just sports Kodi Addon på Jarvis versjon 16 og over

Følg disse trinnene for å installere Just Sports addon på Kodi Jarvis versjon 16:

 1. Åpen Kodi Jarvis versjon 16.
 2. Klikk på System > Åpen Filbehandler.
 3. Dobbeltklikk på Legg til kilde > Klikk nå ‘Ingen’ og skriv inn dette URL, som det er http://ukodi1.com/Repo/ > Klikk Ferdig.
 4. Navngi denne URLen som UKODI1 > Klikk Ferdig > Klikk OK for å lukke dialogboksen.
 5. Gå tilbake til Kodi Hjem > Klikk på System > Klikk på Add-ons tab.
 6. Klikk Installer fra zip-fil > Klikk på UKODI1 > Plukke ut repository.ukodi1-0.0.5.zip.
 7. Klikk Installer fra depot > Gå til UKodi1.
 8. Åpen Video-tillegg.
 9. Plukke ut Bare sport > Klikk Installere > Vent til tillegget blir installert, en varsling vises.

Hvordan installere Just Sports Kodi Addon på Fire Stick

 1. Åpen Kodi på Fire Stick. Hvis du ikke har installert Kodi på Fire Stick, installer den først.
 2. Drar mot Utviklermuligheter > Slå på ADB-feilsøking og apper fra ukjente kilder.

Følg nå den nøyaktige prosedyren illustrert ovenfor for installasjon av Kodi Krypton versjon 17.6. Det anbefales sterkt å bruke en vpn til ildsted med Just Sports Kodi addon. Ettersom dette tillegget leverer direktesendinger gratis, noe som kan føre til varsler om copyright.

Last ned bare Sports Kodi

 1. nedlasting UKodi1 Zip-fil på enheten din
 2. Klikk på Add-ons > Klikk på Boksikon > Klikk Installer fra zip-fil > Bla gjennom systemet og åpne den nedlastede zip-filen, dvs.. repository.ukodi1-0.0.5.zip > Vent på varselet.
 3. Klikk på Installer fra depot > Åpen UKodi1 > Gå til Video-tillegg > Plukke ut Bare sport > Klikk Installere.

Just Sports Kodi Addon anmeldelser

Just Sports addon på kodi har blitt hyllet høyt av brukerne på forskjellige sosiale medieplattformer. Vi kunne ikke finne noen negative kommentarer fremsatt av noen brukere. Her er noen bevis på at brukere deler sine erfaringer:

bare sportsanmeldelser

Denne fyren berømte ikke bare tilleggsprogrammet, men sammenlignet og vurderte det over en av de mest populære Kodi-tilleggene; Sports djevelen.

bare sports reddit anmeldelser

Imidlertid delte denne brukeren sin opplevelse av å bruke Just sports addon på en Fire Stick, og han ser ut til å bli kjempet med opplevelsen. Det er en fin ting å vite.

Bare Sports Kodi-alternativer

Det er mange sportstillegg for Kodi, og noen av dem kan konkurrere med Just Sports. Disse spennende sportstilleggene kan tilby live-kamper så vel som høydepunkter av sportsbegivenheter.

 1. SportsDevil Sports Addon 
 2. Fotball i dag Sports Addon
 3. Skynet Sports Addon
 4. cCloud Sports Addon

Bare Sports Kodi fungerer ikke / feil / problemer

Kunne ikke koble til depot

Dette er en veldig grunnleggende feil som ikke har noe med depot å gjøre. Det oppstår hvis kildeadressen ikke er skrevet riktig, eller hvis det er et problem med internett.

Fastsette

Kontroller kilden til URLen igjen, og kontroller at du har skrevet den riktig. For det andre, sørg for at du har plassert et fremover skråstrek (“/”) på slutten uten plass etter det. Prøv å gjøre dette, og feilen vil ikke oppstå igjen.

Avsluttende ord

Just Sports addon er et fantastisk tilskudd til Kodi-samfunnet siden det har et stort potensial på grunn av sin ytelse og pålitelighet. Det er en stor ting å la brukere ikke bare streame spillene live, men også se høydepunktene i spillet. Slike ting som gir brukerne bekvemmelighet er hva de foretrekker å ha i et tillegg.

Just Sports Kodi-tillegget har mottatt noen positive tilbakemeldinger fra brukerne, og du vil ikke finne noen som kritiserer dette tillegget. Dette er grunnen til at vi anbefaler deg å prøve dette Kodi-tillegget for streamingbehovene dine, men samtidig anbefaler vi deg å bruke en pålitelig VPN-tjeneste, slik at du kan beskytte din innebygde frihet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map