Kodi på iPad – Hvordan installere uten datamaskin / med fengsel ødelagt i fire trinn

Den mest dominerende og anbefalte streamingprogramvaren globalt er Kodi. Det beste er at Kodi iPad er bare noen få skritt unna. Det er noen av de beste Kodi-tilleggene som tilbyr ubegrenset streamingopplevelse av det nyeste medieinnholdet. Lær mer om Kodi fra nettstedet vårt, da det gir deg alt du trenger å vite om Kodi.


Apropos dominans og anbefalinger, har Apple vært et dominerende navn i mobile dingsindustrien de siste årene nå. Apple Inc. har utvidet sine forskjellige produktlinjer som mobiltelefoner, nettbrett og PC-er, som er sterkt anbefalt. Men hvis vi tenker på å bruke Apple iPad til Kodi; som vil kombinere den beste enheten med den beste streamingprogramvaren, vil resultatene være fantastiske.

Det er ingen tvil om at kvaliteten, funksjonaliteten og brukeropplevelsen levert av Apple er uten sidestykke. Følg denne guiden grundig for å se hvordan du bruker Kodi på iPad.

Hva er iPad?

IPad er en serie tavle-PCer utviklet av Apple Inc. akkurat som andre produsenter av mobile enheter. Imidlertid er den største forskjellen operativsystemet sitt fordi iPad kjører på iOS mens andre enheter kjører på Windows og Android. Akkurat som alle andre tavle-PCer, kan iPad brukes til å sende e-post, se på filmer og videoer, spille videospill og surfe på nettet.

Apple Inc. lanserte den første iPad for nøyaktig 8 år siden i april 2010, og siden har 8 generasjoner iPad blitt introdusert år etter år. Hver nye generasjon har noen endringer i brukergrensesnittet, programvare bug fixes, nye funksjoner ble introdusert og noen få endringer med designen ble også gjort. Alle forbedringene av systemet og funksjonaliteten var oppgraderingene som inkluderer nye prosessorer og funksjoner som biometriske skannere, kameraoppgraderinger og berørings-IDer.

Så langt er over 250 millioner enheter iPad solgt over hele verden. Gjennom disse generasjonene ble iPad delt inn i to serier, iPad Pro og iPad Mini. En serie iPad med navnet iPad Air ble også utgitt som var slankere i design og hadde noen få forbedringer i systemet og funksjonaliteten. Siden introduksjonen er to generasjoner iPad Pro og fire generasjoner iPad mini introdusert i markedet.

Kan jeg installere Kodi på iPad ?

Ja! Du kan installere Kodi på iPad, men ikke uten en tredjepartsapp fordi Kodi ikke er tilgjengelig i App-butikken. Derfor må du bruke TweakBox-appen eller Cydia-applikasjonen når du installerer Kodi iPad. Kodi versjon 16 fungerer ikke veldig bra med iPad, men Kodi Krypton versjon 17 kjører bra på nesten hver iPad.

Apple iPad for Kodi er et godt valg fordi når du kombinerer verdens beste nettbrett og den beste streamingprogramvaren, ville resultatene være enorme. Tidligere hadde vi gitt guiden om å sette opp kodi på apple TV, som uten tvil er den beste metoden for å laste Kodi på Apple TV.

Kan jeg sette opp Kodi på fengsel ødelagt iPad ?

Ja, Kodi kan installeres på en ødelagt iPad fordi Kodi ikke er offisielt tilgjengelig i app store, og derfor må vi bruke et tredjepartsapplikasjon for å installere det.

Hva må du ha før du installerer Kodi på iPad

1) Xcode

xcode for kodi på ipad

Xcode er en IDE-pakke utviklet av Apple Inc. for å utvikle applikasjoner for Mac og iOS. Det hjelper brukere å installere eller utvikle de ønskede plattformene deres for å kjøre på iOS og Mac.

2) Cydia Impactor

hvordan du installerer kodi på ipad med cydia impactor

Cydia Impactor på iPad er et installasjonsverktøybruk for å installere IPA-filer på iPhones og iPads. Det hjelper brukere å installere eksterne applikasjoner og programvare på iOS-plattformen. Cydia Impactor krever Mac-integrasjon mens du installerer Kodi fordi det er Jailbreak-metoden.

Last ned Cydia Impactor File.

3) Kodi deb-fil

kan jeg installere kodi på ipad

deb file er en programvarepakkefil utviklet på UNIX-plattformen eller iOS-plattformen. En Kodi deb-fil er en debian-fil som kan installeres på en fengsel ødelagt iPad.

Last ned Kodi Deb-fil.

4) iOS App Signer

Kan jeg sette opp Kodi på fengsel ødelagt iPad?

iOS App Signer hjelper brukere med å endre filene sine til iPad-støttede IPA-formatfiler for å forberede dem til installasjon.

5) Tweakbox-app

Hva må du ha før du installerer Kodi på iPad

Det er et tredjeparts applikasjonsinstallasjonsverktøy som brukes mye til å installere uoffisielle apper på iOS-enheter. Det har mer enn 2000 apper i biblioteket med et stort utvalg av apper fordelt på mange forskjellige kategorier. Tweak Box-appen brukes til å installere Kodi på iPad uten Jailbreak-metode, fordi den ikke krever Macintegrasjon og kan gjøres direkte på enheten.

Last ned Tweakbox-appfil.

4 Manuelle måter å installere Kodi på iPad

Følgende er måtene å installere Kodi på iPad ved hjelp av Jailbreak-metoder:

 1. Cydia Impactor
 2. iOS App Signer

Følgende er imidlertid måtene du kan installere uten Jailbreaking eller bruke en datamaskin:

 1. Tweak box App
 2. Xcode

Slik installerer du Kodi på iPad ved hjelp av Jailbreak-metoden

Slik installerer du Kodi på iPad ved hjelp av Jailbreak-metoden

Som nevnt over, er det to metoder for å installere Kodi på iPad. Følg disse trinnene for å installere Kodi ved hjelp av Jailbreak-metodene:

1) Cydia Impactor

Før du installerer Kodi, laster du ned Kodi.IPA-filen og Cydia Impactor.

 1. Koble til iPad til din Mac. (Forsikre deg om at du avslutter din iTunes).
 2. Launch Cydia impactor.
 3. Åpne IPA fil inn Cydia Impactor ved å dra og slippe den.
 4. Velge iPad fra listen.
 5. Klikk på Start.
 6. Tast inn ditt eple ID når forespørselen ber.
 7. Nå åpen innstillinger > Gå til profiler & Enhetshåndtering.
 8. Fortsett ved å velge det angitte eple ID > Klikk på Tillit og Fortsette.

Det er det, nå kan du enkelt bruke Kodi.

2) Xcode

 1. Koble deg til Mac og iPad
 2. Start Xcode
 3. Starte på nytt Xcode prosjekt > Plukke ut Enkeltvisning-applikasjon > Klikk neste.
 4. Skriv inn produktnavn som Kodi.
 5. Skriv inn resten av detaljene > Plukke ut Universell > Klikk neste. (Hvis det blir en feilmelding, oppgir du eple ID å fikse det.)
 6. Åpen iOS App Signer
 7. Åpne den nedlastede Kodi-filen.
 8. Velg profilen du brukte før > Klikk Start.
 9. Drar mot Xcode hjem > Velg Enheter fra menyen øverst.
 10. Velg din iPad > Klikk på +
 11. Bla gjennom og åpne .ipa fil opprettet tidligere.
 12. Koble nå iPad > Gå til hovedmenyen og åpne Kodi.
 13. Åpen innstillinger > Enhet Ledelse > Utviklerapp > Klikk Tillit.

2 beste måter å installere Kodi på iPad uten fengselsbrudd / uten datamaskin

1) Tweakbox-app

 1. Åpen iPad > Åpen Safari nettleser > Skriv inn denne URL-en “https://www.tweakboxapp.com/”Og åpne den.
 2. Last ned app > Klikk Tillate.
 3. Klikk Installere.
 4. Åpne applikasjonen.
 5. Klikk på Apps.
 6. Klikk på Tweakbox-apper.
 7. Rull ned for å søke Kodi og klikk på den.
 8. Når installasjonen er fullført, gå til innstillinger.
 9. Åpen profiler & Enhetshåndtering.
 10. Klikk på alternativet nedenfor Enterprise Apps-delen
 11. Klikk Tillit > Klikk Tillit

Kodi på iPad Last ned

Kodi kan ikke lastes ned direkte på iPad, ettersom den ikke offisielt støttes av Apple, og dens offisielle applikasjon ikke er tilgjengelig i App store. Likevel kan en Debian-fil lastes ned fra det offisielle nettstedet til Kodi, som brukere kan laste ned. Imidlertid kan den bare installeres på iPad gjennom en tredjeparts installasjonsklient for app.

Slik installerer du Exodus and Covenant Addon på Apple iPad

Exodus og Covenant kan installeres på Kodi iPad på samme måte som de er installert på Kodi Windows. Installasjonsprosedyren til Exodus på Kodi og Covenant på Kodi er lik, når Kodi først er installert.

Beste fjernkontroller for Kodi på Apple iPad

Beste fjernkontroller for Kodi på Apple iPad

Følgende er noen få Kodi-fjernkontroller som er tilgjengelige i App-butikken som brukere kan laste ned for å bruke Kodi på iPad:

 1. Offisiell Kodi-fjernkontroll av JoetheFox
 2. XBMC Constellation
 3. XBMC Commander Free
 4. XBMCs eget WebUI

Slik spiller du iTunes-biblioteket i Kodi

For det første må du koble stasjonen din med iTunes til Kodi, fordi den må kartlegges. Hvis det ikke er kartlagt, kan du følge disse trinnene:

 1. Gå til innstillinger fra Kodi-hovedmenyen > Åpen Fil sjef > Dobbeltklikk på Legg til kilde > Bla > Plukke ut iTunes-stasjon.
 2. Konfigurer iTunes-mappen på enheten din.
 3. Klikk OK > Klikk Ferdig > Gi et navn til det.

Der har du iTunes-biblioteket ditt konfigurert på Kodi, og nå er det klart til å spilles av.

Alternative iPad-enheter for Kodi

 1. Kodi på Windows
 2. Kodi på bringebær Pi 
 3. Kodi på Firestick
 4. Kodi på Roku
 5. Kodi på Apple TV
 6. Kodi på Xbox One
 7. Kodi på Nvidia Shield

Avsluttende ord

Til tross for at han hadde tjent et stort rykte over hele verden, har Kodi blitt kritisert av mange mennesker. Hele kritikken den har mottatt skyldes dens piratkopieringsspørsmål som er knyttet til tilleggene. Tredjeparts Kodi-tillegg blir ansett som ulovlige når de tar tak i strømmer, som er piratkopiert, og viser gratis copyright-materiale.

Tilsvarende virker det som om Apple Inc er veldig imot Kodi, da ingen offisiell Kodi-app er tilgjengelig i App-butikken. Derfor må brukere som vil bruke Kodi følge fengselsbruddprosedyrene og prosedyren for å installere Kodi på iPad, ingen jailbreak kreves. Vi har forklart hele hvordan du installerer og hvordan du bruker Kodi på iPad-prosedyren grundig. Forsikre deg om at du sjekker ut alt før du installerer Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map