Slik installerer du Elektra Vault på Kodi på mindre enn 5 minutter

Elektra Vault, et all-round add-on som inneholder live sport, filmer, TV-serier og dokumentarer på ett sted. Selv om du finner de beste Kodi-tilleggene som Covenant eller Exodus, vil du ikke se Sportskategori på listen deres. Et tillegg som inneholder alle disse kategoriene er sjelden i Kodi-verdenen. Dette er grunnen til at alle Kodi-brukere må ha Elektra-tillegg.
I denne guiden viser vi deg hvordan du installerer Elektra Vault på Kodi. Ved å følge trinnene nedenfor for Kodi Krypton og Jarvis, installerer du dette tillegget innen 5 minutter.


 1. Slik installerer du Elektra Vault på Kodi 17
 2. Slik installerer du Elektra Vault på Kodi 16
 3. Elektra Vault Kodi Zip Download
 4. Elektra Vault Feil / Problemer / Fungerer ikke

Advarsel! Du bør bruke en VPN for å forbli anonym når du bruker Elektra Vault, da det vil ivareta personvernet ditt. Benytt 85% avslag på PureVPN og stream ubegrenset innhold på Elektra Vault.

Slik installerer du Elektra Vault på Kodi Krypton versjon 17 eller høyere

 1. For å installere Elektra Vault på Kodi, må du Åpne Kodi Krypton > Gå til Innstillingsikon at du ser toppen > Velg nå et alternativ som heter Filbehandler > Dobbeltklikk Legg til kilde oppført på venstre side.Slik installerer du Elektra Vault på Kodi
 2. En boks dukker opp der du trenger å klikke på ‘Ingen’ og skriv inn URL: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Klikk OK > Skriv inn navnet ‘Supremacy’ > og Klikk OK til boksen lagrer informasjonen og forsvinner.Slik installerer du Elektra Vault på Kodi krypton versjon 17 eller nyere
 3. Gå nå til Kodi Hjem-skjerm ved å trykke ‘Esc’ -knappen på tastaturet flere ganger > Klikk på Add-ons fane som ligger loddrett på venstre side > Trykk nå Pakkeinstallasjonsikon plassert på øverste venstre side.Hvordan legge til Elektra Vault på Kodi
 4. Her vil du se en liten liste over alternativer, klikk på Installer fra zip-fil > Bla nedover for å finne og klikke på Supremacy > Klikk nå på repository.supremacy-1.2 > Klikk deretter på repository.supremacy-1.2.zip > Vent nå til den installerer tillegget.Elektra Vault på Kodi-oppsettet
 5.  Du finner den samme lille listen over alternativer, men klikk nå på Installer fra depot > Supremacy Repository > Video-tillegg > Elektra Vault > Installere.Elektra Vault på Kodi-konfigurasjon
 6. Når du har installert tillegget, går du tilbake til Kodi Hjem-skjerm > Klikk på Add-ons > Video-tillegg > Se til høyre og bla nedover for å finne Elektra Vault > Nyt!

Elektra Vault kodi-innstillinger

Slik installerer du Elektra Vault på Kodi Jarvis versjon 16 eller nedenfor

 1. Åpne Kodi Jarvis > Velg systemmenyen som er horisontalt på skjermen > Klikk nå på File Manager > Dobbeltklikk deretter Legg til kilde.
 2. Klikk på “Ingen”, og den vil be om et nettadresse til depotet http://supremacy.org.uk/zip/repo/ copy lim inn denne lenken og klikk på Ferdig > Skriv nå navnet på depotet, dvs. “Supremacy”, og klikk på Ferdig > Klikk OK.
 3. Klikk på Install from Repository > Nå bla nedover for å finne Supremacy Repository > Gå til videotillegg > Elektra Vault > Installere > Nyt!

Elektra Vault Kodi Zip Download

Elektra Vault kan lastes ned med en zip-fil som du kan laste ned den HER. Etter å ha lastet ned filen kan du følge trinnene nedenfor:

 1. Når du har åpnet Kodi, går du til tillegg > Klikk på boksformet ikon i øverste venstre hjørne > og klikk på Installer fra zip-fil
 2. En boks vises der du trenger å navigere i filen du lastet ned Supremacy Repository Zip File > Vent til den installeres
 3. Når den er installert, klikker du på Install from Repository > Klikk på Supremacy Repository > Video-tillegg > Elektra Vault > Installere > Kos deg med folkens!

Elektra Vault Feil / Problemer / Fungerer ikke

Elektra Vault kunne ikke installere en avhengighet

Hver gang depotet er uegnet til å installere et tillegg, vil det gi “Mislykket å installere en avhengighetsfeil”. Denne feilen refererer normalt ikke til et problem med tilleggsprogrammet, men mest med depotet.

Løsning

Endringen i depotet kan gjøre susen. Foreløpig finnes Elektra Vault i forskjellige depoter, men Supremacy Repository er det foretrukne depotet. Vi har diskutert Elektra Vault installasjonsprosess med Supremacy Repository, som jeg jobber perfekt.

Elektra Vault Buffering Issues

Noen ganger tar koblingene levert av Elektra Vault lang tid å buffere videoene. Buffering er et vanlig problem som finnes hos mange Kodi-tillegg.

Løsning

For å løse problemet med bufferen må du tømme hurtigbufferen på Kodi. Noen ganger kan hurtigbufferen overbelaste Kodi, og det kan hindre mens du buffer videoer. For å tømme hurtigbufferen, prøv å installere Merlin Auto Cleaner.

Innpakningen

Elektra Vault har potensialet til å nå høydene i popularitet hvis den er i stand til å overbevise Kodi-brukere som et allround-tillegg. Med live sport, filmer, TV-serier og dokumentarer på lager, vil det garantert bli et populært tillegg. Denne guiden viste hvordan du installerer Elektra Vault på Kodi, slik at du kan se på hvilket som helst medieinnhold.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map