Slik installerer du ExpressVPN på FireStick innen 3 minutter

Hvis du har problemer med å installere og bruke ExpressVPN på Firestick, er dette det perfekte stedet å fjerne alle forvirringene dine. Men før vi utforsker trinnene med å sette opp VPN, la oss først snakke om noen av funksjonene som gjør ExpressVPN til en av de beste VPN-ene for FireStick i 2020..


Express VPN for FireStick

ExpressVPN er utvilsomt en av de mest populære streaming VPN-tjenestene du kan stole på. VPN er globalt kjent for sin utmerkede funksjonalitet og fantastiske funksjoner som lar brukere streame alle typer innhold i HD, uten å ha behov for buffering.

For Amazon Firestick har ExpressVPN et skreddersydd program som brukes av snørere over hele verden. Det er den mest pålitelige VPN når det gjelder sikkerhets-, personvern- og streamingformål. Når det er sagt, her er en liste over de viktigste funksjonene som skiller ut denne VPN-en fra de andre tilgjengelige på Amazon Appstore.

Flammende raskt

Denne VPN-en er en av de raskeste VPN-ene du noen gang har kommet over, akkurat som navnet antyder. ExpressVPN har et hastighetsoptimalisert nettverk som består av mer enn 3000 servere som er spredt over 160 pluss lokasjoner i 94 land.

Med den gjennomsnittlige VPN-en kan du ikke strømme inn HD og 4K jevnt. denne VPN lar deg begge, noe som gjør det til det perfekte valget for hjemmet og kontoret.

 

Solid sikkerhet og personvern

Den imponerende nullloggspolitikken som tilbys av ExpressVPn kommer med en AES 256-bits kryptering som sørger for at alle internettaktivitetene dine er sikre, private og anonyme. Dette blir viktig hvis du bruker tredjeparts eller Kodi, Android-streaming-applikasjoner som Cinema HD, CatMouse og Titanium.

Tredjeparts Kodi-tillegg og andre slike applikasjoner tilbyr innhold som kan være piratkopiert, og når du tilfeldigvis strømmer dette innholdet, kan du ende opp med juridiske problemer. ExpressVPN beskytter imidlertid ikke bare IDen din, men lar deg også se innholdet så sømløst som mulig.

 

Ikke-blokkerte strømmetjenester

En annen grunn til at du trenger en VPN er når du må fjerne blokkeringen av alt det begrensede innholdet. De mest populære og beryktede av disse tjenestene er Netflix som gir ulikt innhold for forskjellige land over hele verden.

ExpressVPN er en av de svært få VPN-ene som konsekvent kan gi en tilgang til Netflix. Alt du trenger å gjøre er å få en konto og installere denne VPN for å fjerne blokkeringen av Netflix Canada, USA, Nederland, Japan, India og andre biblioteker..

Hvis du vil ha tilgang til andre geobegrensede tjenester som iPlayer BBC, Hulu og HBO, er dette alternativet for deg.

Brukervennlighet

En viktig funksjon i denne VPN som ikke kan ignoreres, er en Network Lock Kill Switch, og VPN Split tunneling som gjør grensesnittet enkelt å bruke.

Det tilbyr ubegrenset båndbredde og er trygt for torrentbruk og P2P. Du kan også få fem samtidige tilkoblinger med 24/7 live chat kundesupport for enkelhets skyld.

Det beste er at det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti i tilfelle du ombestemmer deg, noe jeg er sikker på at aldri vil skje.

Hvordan installere ExpressVPN på Firestick

Denne VPN-en har en dedikert applikasjon som er kompatibel med Amazon Firestick, Fire TC Cube og Fire TV. Den er lett tilgjengelig i Amazon-butikken og tar knapt noen sekunder å bli installert.

Forsikre deg om at du kjøper ExpressVPN-abonnementet før vi går inn i installasjonsprosessen. Det beste er å få årsabonnementet, da du kan benytte deg av en rabatt på 49%. Enten du trenger hjelp til å laste den eller ønsker at applikasjonen er installert, kan vi hjelpe deg med begge deler.

 

1.      Installere applikasjonen

 1. Åpne startskjermen til Firestick, og skriv ExpressVPN i søkealternativet. Hvis du ser ExpressVPN, klikker du på den for å fortsette
 2. ExpressVPN vises som det første forslaget, klikk på det, og trykk deretter på alternativet: “få”
 3. Last ned ExpressVPN, når du er ferdig, gå til “åpent” alternativet og begynn å bruke det

2.      Sideloading ExpressVPN APK på FireStick

Hvis du ikke er i stand til å få ExpressVPN på Amazon-butikken uansett grunn,

du har alltid muligheten til å laste ned APK-filen og få den installert. For det kan det imidlertid være lurt å forsikre deg om at Firestick kan installere applikasjoner fra en ukjent kilde.

For enkelhets skyld er du hvordan du aktiverer dette alternativet:

 1. Gå til startskjermen og klikk på “innstillinger.” Du vil se alternativet “My Fire TV / Device”, trykk på det
 2. Neste er å klikke på “Utviklingsalternativer” fra listen rett etter Om
 3. Nå skal du slå på “Apper fra ukjente kilder”, og du er ferdig

Den neste tingen å gjøre er å få ned APK-filen for å installere ExpressVPN.

 1. Skriv inn https://www.firesticktricks.com/expresson URL-feltet til nedlasteren
 2. Last ned den for å fortsette
 3. Når nedlastingen er ferdig, klikker du på “installer”
 4. Klikk på “gjort” og velg “slett” for å spare plass

Og med det burde appen blitt lagt til i applisten din.

Nå som du har installert ExpressVPN APK på din Fire TV-enhet vellykket, kan du få tilgang til denne nylig nedlastede VPN ved å navigere til applisten din.

 1. For det første oppsettet, klikk på “åpent” -alternativet og velg alternativet “pålogging”
 2. Skriv inn legitimasjonsbeskrivelsen. Hvis du fremdeles ikke har en konto, kan du få påloggingsinformasjon fra det offisielle nettstedet til ExpressVPN
 3. Hvis du er ferdig med å logge på, klikker du på “OK” for å konfigurere konfigurasjonen
 4. ExpressVPN skal nå vises på appens hjem
 5. Klikk på den røde sirkelknappen for å koble ExpressVPN til din Fire TV
 6. Gratulerer! Du er nå god å gå

Konklusjon

ExpressVPN er et allsidig produkt som vil sortere ut alt ditt privatliv og fjerne blokkering av innholdsproblemer, i motsetning til de andre VPN-ene. Denne guiden vil hjelpe deg med å installere den, men hvis du har spørsmål eller forslag, legg igjen en kommentar i kommentarfeltene nedenfor.t

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map