Slik installerer du ikke sikker på Kodi Addon på mindre enn 3 minutter

Alle de menneskene som ønsker å ha alt under ett tak, ‘Not Sure’ Kodi er noe for dem. Brukere kan følge denne guiden for å laste ned Not Sure Kodi Repo og se hvordan du installerer Not Sure Kodi addon.


“Ikke sikker” er ikke et uttrykk, er et helt nytt tilskudd blant mange kodi-tillegg for brukere som er full av alt. Når vi sier alt, mener vi filmer, sport, TV-show, barneshow osv. Ikke sikker på at Kodi tar Kodi-samfunnet med storm.

Det er flere Not Sure Kodi nedlastings- og installasjonsprosedyrer. Denne guiden fra Kodi VPN vil gi deg en tur gjennom.

Ikke sikker på at Kodi Last ned URL-arkiv med zip-fil

Not Sure Kodi repo kan lastes ned direkte fra denne lenken.

Hvis du ønsker å installere Not Sure Kodi addon direkte, kan du laste ned Not Sure Zip-filen på enheten din. Etter å ha lastet ned filen, følg disse trinnene:

 1. Klikk Legge tilons > Klikk på Eske ikon.
 2. Klikk Installer fra zip-fil > SEDUNDNES > repository.sedundnes-x.x.x.zip > Vent på varsling som er aktivert for tillegg.
 3. Installer fra depot > Klikk seduNdnes Repo >Gå til Video-tillegg > Plukke ut Ikke sikker > Truffet Installere > Vent på varsling som er aktivert for tillegg.

Ikke sikker på at Kodi-nedlasting er så enkelt! Nyt.

Slik installerer du ikke sikker Kodi Addon på Krypton versjon 17.6 eller lavere

 1. Åpne Kodi > Klikk på innstillinger ikon > Åpen File sjef > Dobbeltklikk Legge til Kilde.hvordan du installerer ikke sikker kodi addon
 2. Tast inn http://firetvguru.net/fire/ > Klikk OK > Navngi denne kilden SEDUNDNES > Klikk OK> Klikk OK.hvordan du installerer ikke sikker på kodi krypton versjon 17.6 eller lavere
 3. Gå tilbake til Hjem skjerm > Gå til Legge tilons > Klikk på Pakkeinstallatør ikon.ikke sikker kodi
 4. Plukke ut Installer fra zip-fil > Klikk SEDUNDNES > Klikk repository.sedundnes-x.x.x.zip > Vent på varsling som er aktivert for tillegg.ikke sikker på kodi addon
 5. Installer fra depot > Klikk seduNdnes Repo >Gå til Video-tillegg > Plukke ut Ikke sikker > Truffet Installere > Vent på varsling som er aktivert for tillegg.ikke sikker på kodi repo
 6. Not Sure add-on er installert og klar til bruk > For å få tilgang til Ikke sikker på Kodi, gå til Add-Ons > Klikk Ikke sikker.

ikke sikker kodi nedlasting

Hvordan installere ikke sikker Kodi Addon på Jarvis versjon 16 eller høyere

 1. Åpen Kodi > Klikk på System > Åpen Fil sjef > Legge til Kilde > Skriv inn dette URL http://firetvguru.net/fire/  > Klikk på Ferdig.
 2. Gi kilden navn SEDUNDNES > Klikk Ferdig > Klikk OK > Gå tilbake til startskjermen.
 3. Klikk på System > Klikk Legge tilons > Klikk Installere fra zip-fil > Plukke ut SEDUNDNESrepository.sedundnes-x.x.x.zip > Vent til varselet vises.
 4. Klikk Installere fra Oppbevaringssted > Klikk seduNdnes Repo > Åpen video Legge tilons > Klikk på Ikke sikker > Klikk Installere > Vent på varselet > Nyt!

Ikke sikker på at Kodi ikke fungerer / feil / rettelser

Fungerer ikke sikker på at Kodi ikke fungerer? Eller er det installasjonsproblemer, bla nedenfor for å fikse dem!

Ikke sikker Kodi Ingen strømmer tilgjengelig

Denne feilen betyr at strømmen du leter etter er enten ny eller for gammel til å hente for Not Sure Kodi.

Løsning

Følg trinnene nedenfor for å løse denne feilen:

 1. Gå til Hoved Meny> Verktøy.
 2. Klikk på Klar leverandører> Ja> Et varsel ‘Prosess fullstendig’ vil dukke opp.
 3. Klar cache> Ja > Et varsel “Prosess fullført” vises.
 4. Klikk Generell > leverandører Pause> Senk den til 20> Klikk OK.
 5. Generell> avspilling > Sving av kroen med captchas> OK.
 6. Verktøy-menyen > teksting > Muliggjøre teksting > OK.

Ikke sikker på at Kodi mislyktes i installert avhengighet

Denne feilen oppstår når det er problemer med versjonen av Not Sure Kodi. Det er flere vertsdomener som tilbyr et enkelt depot. Mange av dem er utdaterte, og dermed klarer de ikke å installere. Ikke sikker på at Kodi ikke jobber er ikke noe å være redd for.

Løsning

For å fikse denne feilen, bruk en pålitelig kilde, helst det offisielle nettstedet fordi du finner den oppdaterte versjonen der.

Ikke sikker på Kodi Addon-anmeldelser

Ikke sikkert Kodi-tillegg er virkelig en fantastisk ting. Du kan streame hva du måtte ønske deg. Imidlertid er det alltid brukere som har blandet respons på enhver tilleggsopplevelse. La oss ta en titt:

Denne brukeren blir sarkastisk angående navnet på denne tillegget, og det er så åpenbart. Navnet er i seg selv et uttrykk som kan forvirre oss.

ikke sikker på addon anmeldelse

To ting er uunngåelige, fornøyde kunder og fornøyde tilleggsbrukere. Du kan ikke bare tilfredsstille alle brukere. Det vil alltid være folk klare til å klage. Denne brukeren er bekymret for plassen som dette tillegget dekker, og også det fantastiske kodi-tillegget.

ikke sikker på kodi anmeldelse

Her har du det; slik feil fortsetter å dukke opp. Nå har vi fortalt deg grunnen til det.

ikke sikker på addon reddit anmeldelse

Ikke sikker Kodi Addon Passord Logg inn

Ikke sikker på at Kodi-passordpålogging er påkrevd for å få tilgang til innhold fra voksne (18+).

Konklusjon

Not Sure Kodi-tillegget er en pakke for alle. Utstyrt med mangfoldet av innhold, har dette tillegget sikkert potensial til å stjele søkelyset fra alle andre kodi-tillegg.

Fire TV-guruer har kommet på noe ekstra vanlig denne gangen, og som vi ser har den begynt å tjene en viss seriøs anerkjennelse i markedet. Vi må imidlertid vente og se om den holder seg oppdatert eller går ut av spillet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map