Slik installerer du IPVanish på FireStick – Enkel installasjon

ipvanish-on-firestick


Ser du etter en guide for hvordan du installerer IPVanish på Firestick? Vel, uten en skygge av tvil, har du kommet deg til rett sted!

I denne trinnvise demonstrasjonen vil jeg lede deg gjennom alt du trenger å vite om en av de mest populære VPN-ene for FireStick– IPVanish!

Bortsett fra installasjonsretningslinjene til IPVanish, kaster denne artikkelen lys overfor stjernefunksjonene og utarbeider også en enkel prosedyre for å teste den ut på Amazon Firestick, når den først er satt opp.

Du vil finne nøyaktig hva du kom og lette etter, uten videre, her er en enkel trinnvis prosess med å installere IPVanish på Firestick for å gå AWOL når du vil!

Slik installerer du IPVanish på Firestick?

Borte er dagene da installering av VPN på Firestick viste seg å være en skremmende prosess. For tiden ligner prosessen på å laste ned Subway Surfer på telefonen din, siden IPVanish er blant de første VPN-leverandørene hvis applikasjon er tilgjengelig (gratis) å installere på Amazon Appstore!

Ved å følge de nedenfor nevnte enkle trinnene, kan du laste ned applikasjonen på et blunk.

 1. Åpne din Firestick og naviger til Søk alternativet på menyen øverst til venstre på hjemmesiden. Skjermen vil se ut som et forstørrelsesglass med bokstavene A til Å vises nedenfor
 2. Finn søkfeltet ved å navigere over bokstavene og skriv inn “IPV”I baren
 3. Når du skriver IPV, vil søkefeltet gi deg en liste over ord. Bla ned og klikk på IPVanish
 4. Den påfølgende skjermen vil inneholde få detaljer om IPVanish og en Installere Klikk på knappen
 5. Ved installasjon vil du bli bedt om å gå inn i Brukernavnog Passord. Logg på for å fortsette
 6. Når du er ferdig med å registrere deg, klikker du påLogg Inn og begynn å bruke IPVanish-appen
 7. Du kan velge Koble-knappen i det nylig nedlastede programmet. Strømmenheten din kan sende en tilkoblingsforespørsel. Denne meldingen vil informere deg om at IPVanish ønsker å overvåke nettverkstrafikken din. Klikk på OK å fortsette. Hvis du vil slå av VPN, trykker du på Koble fra knapp

Hvordan teste om IPVanish fungerer på Amazon Firestick?

Hvis du vil teste om IPVanish VPN-en din jobber med Amazon Firestick eller ikke, følg disse enkle trinnene.

 1. Gå til Amazon app store og last ned Mozilla Firefox eller Chrome. Begge nettleserne er helt gratis å laste ned og bruke
 2. Nå trykker du på tilkoblingsalternativet i IPVanish for å opprette en tilkobling
 3. Start den nedlastede nettleseren ved å angi denne URL-en- https://dnsleaktest.com
 4. Når du kommer til nettstedet, kan du se IP-adressen og plasseringen. Hvis IPVanish fungerer, vil du ikke være lik den du allerede har
 5. Til slutt, velg standardtesten og forsikre deg om at det ikke er noen DNS-lekkasjer når du bruker VPN-en

Er det viktig å bruke en VPN med Firestick?

Selv om det ikke er obligatorisk, anbefales det alltid å bruke en VPN med Firestick. Siden de fleste tror dette er bare en unødvendig kostnad som kan redusere Fire TVs internettforbindelse. Her er en liste over noen få grunner som er tilstrekkelige for å fastslå hvorfor det er nødvendig å aldri bruke Firestick uten VPN.

Enkel å bruke offentlig Wi-Fi

En av hovedattraksjonene i en Firestick er dens bærbarhet, ettersom den lille esken kan bæres hvor som helst. Likevel betyr dette også at du bruker offentlig Wi-Fi på restauranter, hoteller og andre slike steder, noe som er mye usikkert og usikkert!

Imidlertid, hvis du tilfeldigvis bruker en VPN, vil krypteringen tillate deg å bruke din Firestick på disse nye nettverkene uten å bekymre deg for at en tomme av dataene dine skal lekke ut.!

Tilgang til innhold i utlandet

Med den enorme skytingen av cyberforbrytelser og andre bekymringer for digital personvern, foretrekker mange nettsteder å isolere seg til et bestemt område / land av sikkerhetsmessige årsaker. Siden de bare kan nås fra en IP-adresse som serveren tillater, er det umulig å komme inn på slike nettsteder med mindre du er til stede i det området.

En VPN sikrer ikke bare dataene dine, men endrer også IP-adressen din, disse applikasjonene / programvaren har en tendens til å være et topp valg for et stort antall geobegrensede brukere å omgå serverne og få tilgang til begrenset innhold fra hvor det måtte være nødvendig.

Trygghet og sikkerhet

Firestick er opprettet på en versjon av Android-operativsystemet kalt Fire OS. Selv om Android er veldig populært over hele verden, er den også notorisk usikker og utrygg.

Firestick-brukere er som et resultat åpne for angrep fra hackere sammen med ISP-er, overvåking fra myndigheter og andre slike organisasjoner. Ved å bruke en VPN kan du redde deg selv fra alle disse risikoene.

Hvorfor er IPVanish et bedre valg for deg?

Til tross for at bransjen nå er lastet med en mengde VPN-er, er IPVanish utvilsomt en av de beste VPN-ene for Firestick. Jeg har noen gode grunner til å støtte opp om dette kravet!

Denne VPN-en kommer med et offisielt tilleggsprogram som er tilgjengelig i Amazon App Store, noe som gjør det enklere å installere og kjøre. Applikasjonen er spesielt designet for Firestick-brukere og var en av de første blant noen få VPN-er som ga dedikert programvare for Amazons enhet.

Dessuten når det gjelder Kodi-brukere, IPVanish pålegger ingen begrensninger på datamengder så vel som filtypene du bruker. IPVanish på Kodi-servere ganske bra, da det også blokkerer de geobegrensede Kodi-tilleggene.

Det er kjent som en av de sikreste leverandørene i markedet når det kommer med en AES 256-bit kryptering som er praktisk talt bruddbar. Den har sikkerhetsfunksjoner som DNS-lekkasjebeskyttelse som tar vare på dine personlige data. Hvis smart og jevn streaming er det du lengter etter, så er denne VPN definitivt den for deg.

Det bringer oss til en slutt. Synes du at denne artikkelen var nyttig? Hvis du har spørsmål og forslag, gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar nedenfor.

Pros

 1. Den har over 1300 servere i over 70 land.
 2. Militær klasse AES-256 bit kryptering.
 3. Støtter 8 forskjellige operativsystemer og enheter.
 4. Integrert Kill Switch-funksjon .

Ulemper

 1. Under 14 øyne jurisdiksjon
 2. Det tilbyr kun en 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

Konklusjon

IPVanish er utvilsomt en av de beste VPN-leverandørene i bransjen og dens funksjoner beviser det. Øyeblikkelig tilkobling, avansert sikkerhet og sømløs hastighet er det som forventes fra en topp VPN-leverandør. Til tross for alt det fantastiske funksjoner, er det en ting som angår meg; det faller inn under 5-øyers jurisdiksjon.

Annet enn det, er det ikke noe som hindrer meg i å anbefale denne VPN til leserne mine. Gå videre, prøv denne VPN, og jeg håper du vil få en flott opplevelse med det.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map