Slik installerer du Kodi på Mac OS med Kodi Library Setup

Støtten til flere plattformer til Kodi er en av de mange grunnene til at denne programvaren er så populær blant online streamere og snorer. Denne allsidigheten er noe som er verdsatt av mange tech geeks fordi det er ganske sjelden ting å se. Mac som er en av de beste operativsystemene foretrekkes av folk på grunn av de fantastiske funksjonene.


Etter Microsoft Windows er Mac det mest brukte stasjonære operativsystemet over hele verden. Mange brukere foretrekker å bruke macOS til personlig bruk på grunn av sin fantastiske GUI og imponerende funksjonalitet. Kodi for Mac er noe som Mac-brukere gjerne vil ha.

Se for deg forening av et av de beste operativsystemene med en av de beste online programvarene for strømming; MacOS og Kodi!

Høres bra ut, ikke sant?

Det er virkelig en fantastisk opplevelse å ha Kodi til Mac OS på grunn av funksjonalitet og funksjoner. Det er et bedre alternativ for brukere som foretrekker bekvemmelighet og samtrafikk mellom sine mobile og stasjonære enheter. Grensesnittet og skjermkvaliteten til en Mac-bok blir globalt berømmet, og det er ingen andre tanker om. Internett-streamere foretrekker å se på filmer og TV-serier i HD-definisjon som er mulig med Kodi-appen for Mac.

For det andre, det at malwares og virus ikke blir ønsket velkommen i MacOS, gjør det mer fascinerende å bruke. Nettstrømming kan noen ganger være en risikofylt forsøk, og mange brukere avstår fra å engasjere seg i det på grunn av konsekvensene. Mac-brukere bekymrer seg imidlertid ikke om problemer som Mac er et av de sikreste operativsystemene du kan bruke.

En annen flott ting med Mac som skiller den fra andre operativsystemer som Windows og Android er stabiliteten. Programmer i Mac krasjer ikke som i andre operativsystemer. Fil- eller app-krasj er noe som en MacOS-bruker ikke er introdusert med, og dette er noe som gjør dette operativsystemet bedre enn andre.

Så i en sammenlignende skala kan online streaming med Mac OS være et bedre alternativ enn andre kan!

Er Kodi trygg for Mac?

Faktisk! Som nevnt tidligere er MacOS i seg selv veldig trygt, da ingen malwares eller virus kan komme inn i systemet, som er en av dets USP. Hvis brukeren dessuten bruker offisielle Kodi-tillegg, er det ingen risiko for å falle for et slags virus i motsetning til andre OS-brukere.

Sikkerhetsproblemer oppstår når brukere velger tredjeparts Kodi-tillegg som har spywares og malwares i depotene sine. Det er ikke nødvendig at hvert tredjeparts Kodi-tillegg vil ha noe mistenkelig i depotet. Ikke mange tilfeller har blitt lagt merke til som dette, men i det siste har få Kodi-tillegg vist seg å være smittsomme.

Likevel kan du glede deg over å bruke andre Kodi-tillegg for streaming av film, sport og mye mer uten å bekymre deg for sikkerheten på Mac.

Krav til Mac for å konfigurere Kodi på Mac

Følgende er kravene for å konfigurere Kodi på Mac OS:

 1. Kodi støtter både x86 og X64-prosessorer. Mac-enheter har x64 (64-bit prosessorer) som støttes av Kodi, og ingen justeringer vil være påkrevd.
 2. En GPU og OpenGL 2.0 er de minste kravene for å kjøre Kodi, Mac-enheter har bedre spesifikasjoner når det gjelder GPUer, og dette ville ikke være noe problem i det hele tatt.
 3. Minst 2 GB RAM er nødvendig for å kunne kjøre Kodi raskt på enheten din.
 4. Kodi krever ikke mye plass for installasjon, og det vil bare dekke 150 MB lagringsplass.

Slik installerer du Kodi 18 Leia på Mac

 1. Gå til nedlastingssiden til Kodi.tv og klikk på Kodi-nedlastingen for Mac OS-ikonet. Last ned installasjonsprogrammet (64 bit) på enheten din.
 2. Åpne den nedlastede filen på Mac-en fra nedlastingsmappen.
 3. Dra og slipp nå Kodi-konfigurasjonsfilen i mappen Programmer > appinstallasjonen vil starte.
 4. Når installasjonen er fullført, åpner du Kodi. (Sjansen er stor for at du kan få en feil med å si “kan ikke åpnes fordi det kommer fra en uidentifisert utvikler”, dette er fordi du ikke har aktivert tillatelsen til å installere eksterne applikasjoner).
  Høyreklikk på Kodi-appen for å aktivere bruk av ekstern applikasjon på din Mac > Velg Åpne. Det er en annen måte å åpne applikasjonen på, du kan åpne sikkerheten & Personverninnstillinger og klikk på alternativet “Tillat applikasjoner lastet ned fra:”.
 5. Det er det! Nå kan du bruke Kodi på MacOS og glede deg over å strømme alt favorittinnholdet gjennom de fantastiske tilleggene.

Følgende er noen av de beste Kodi-tilleggene for MacOS:

 1. Tubi TV
 2. Popcornflix
 3. Big Star-filmer
 4. FilmRise
 5. Crackle
 6. Wnbc

Dette er noen av de beste tilleggene du kan prøve på Kodi-appen for Mac. Noen av disse er uoffisielle Kodi-tillegg, mens andre har lisensiert Kodi-offisielle tillegg.

Slik konfigurerer du Kodi-bibliotek på Mac OS

Hvis du vil oppdatere Mac OS-biblioteket med metadataene, følger du disse trinnene:

 1. Åpen Kodi
 2. Klikk Filmer
 3. Plukke ut Skriv inn filseksjonen
 4. Klikk på Legg til videoer alternativ
 5. Klikk på Bla > Nå åpner mappen som inneholder videoene dine som skal lastes opp, og klikk OK
 6. Klikk på OK en gang til så blir mappen lastet opp.
 7. Gå tilbake til hovedmenyen og åpne Filmer-delen.
 8. Et vindu vises > Velg Filmer, så vil innholdet bli lagt til i biblioteket ditt.

Konklusjon

Nå ville du helt sikkert ha forstått at Kodi for Mac-installasjon ikke er komplisert i det hele tatt. Jeg anbefaler Mac-brukere å prøve å bruke Kodi for online streaming, da det har noen gode funksjoner. Jeg har nevnt noen av de beste Kodi-tilleggene du kan bruke til å streame alle de nyeste filmene og TV-programmene, så prøv det.

Kodi på MacOS er noe du vil elske, hvis du er en streamingvifte som ønsker streamingprogramvare og enheter av god kvalitet. Jeg har prøvd det personlig, og jeg kan forsikre deg om at det er verdt et skudd. Likevel, hvis du møter noen geobegrensninger, eller hvis du ikke klarer å installere et tillegg, kan du prøve å bruke en VPN for å omgå begrensningene. Du bør også velge et VPN mens du streamer online for å beskytte personvernet ditt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map