Slik installerer du Quasar Kodi Addon på mindre enn 3 minutter

Oppdatering: Dette tillegget fungerte bra i skrivende stund for rundt 10 måneder siden, men det har nylig begynt å be Internal Server Error.


Det virker som om tilleggsprogrammet ikke lenger mottar støtte.  Vennligst besøk vår beste guide for kodi addons for alternativer. Les hvorfor kodi vpn er nødvendig for alle brukere.

Du kan fremdeles streame favorittidrettene dine gjennom disse alternative Kodi-tilleggene:

 1. Exodus
 2. Covenant
 3. Neptune Rising
 4. Gurzil
 5. Kino smør

Kodi NewsDMCA-varsler og copyright-spørsmål øker i antall for hver dag som går. Kodi VPN er den beste løsningen på beskytt deg mot merknader, ISP-throttling og oppheving av Kodi-addons. En VPN vil holde identiteten din privat og sikker mens du bruker uoffisielle tillegg som SportsDevil, Exodus og andre.kodi cta

Quasar er et fantastisk og populært torrenting-tillegg for Kodi-brukere. Det gjør det mulig for brukere å streame filmer som ligner på hvordan de lastes ned i torrents. Det gir søkeresultater gjennom noen av de mest populære torrent-søkemotorene. Følg guiden vår da vi har gitt en detaljert gjennomgang av hvordan du installerer Quasar Kodi addon.

Quasar Kodi Repository

Quasar Kodi repo kan installeres gjennom Kodil Repository. Selv om det er tilgjengelig på Github, kan det hende du står overfor mange problemer med å laste den ned. Kodil er de mest oppdaterte og blant de beste kodi-lagringene.
quasar kodi addon intern serverfeil

Slik installerer du Quasar Kodi Addon på Krypton versjon 17.6 eller lavere

Følg disse trinnene for å se hvordan du installerer Quasar Kodi 17.

 1. Åpen Kodi > Klikk på innstillinger ikon > Åpen Fil sjef.
 2. Dobbeltklikk Legge til Kilde > Klikk på ‘Ingen’ > Skriv inn dette URL nøyaktig http://kdil.co/repo/ > Klikk OK > Gi denne kilden navnKodil Repo’ > Klikk OK.
 3. Gå tilbake til Kodi Hoved Meny > Åpen Legge tilons > Klikk på Boks-formet ikon.
 4. Klikk Installere fra Glidelås Fil > Åpen Kodil Repo > Velg på Kodil.zip > Vent nå på varselinstallert varsling.
 5. Plukke ut Installere fra Oppbevaringssted > Åpen Kodil Oppbevaringssted > Åpen video Legge tilons > Plukke ut Quasar > Klikk på Installere > Vent på varselet.
 6. Få tilgang til tillegget, Gå til Kodi hovedmeny > Klikk på Legge tilons > video Legge tilons > Quasar > Nyt!

Slik installerer du Quasar Kodi Addon på Jarvis versjon 16 eller høyere

Følg disse trinnene for å lære hvordan du installerer Quasar Kodi 16.1 eller nyere.

 1. Launch Kodi > Åpen System > Klikk Fil sjef > Dobbeltklikk Legge til Kilde > Klikk på Ingen > Skriv inn dette URL http://kdil.co/repo/ > Klikk på Ferdig > Gi dette kildenavnet ‘Kodil Repo’ > Klikk på Ferdig > Klikk OK.
 2. Gå til Kodi Hjem Skjerm > System > Legge tilons > Installere fra Glidelås Fil.
 3. Finn og klikk på ‘Kodil Repo’ > Klikk Kodil.glidelås
 4. Installere fra Oppbevaringssted > Kodil Oppbevaringssted > video Legge tilons > Quasar > Installere > Vent til tillegget installeres.

Slik installerer du Quasar Kodi Addon på Fire Stick

 1. Installer Kodi på Fire Stick ved å bruke vår guide.
 2. Åpen Utvikler alternativer > Slå på ADB-feilsøking og Apps fra Ukjente kilder.
 3. lanseringen Kodi og følg trinnene som er utarbeidet ovenfor for å installere Quasar Kodi 2017.

Quasar Kodi Last ned

 1. Last ned zip-filen
 2. Gå til Kodi Hoved Meny > Åpen Legge tilons > Klikk på Boks-formet ikon.
 3. Plukke ut Installere fra Glidelås Fil > Klikk Kodil Repo > Velg på Kodil.zip > Vent nå til depotet skal installeres.
 4. Klikk Installere fra Oppbevaringssted > Klikk på Kodil Oppbevaringssted > Åpen video Legge tilons > Klikk Quasar > Klikk på Installere > Vent på varslingen som er aktivert for tillegg.

Quasar Kodi fungerer ikke / feil / problemer

Quasar Kodi intern serverfeil

Quasar Kodi viser denne feilen når du prøver å få tilgang til kategoriene og seksjonene. Årsaken til denne feilen er ukjent, men vi tror at det kan være fordi tillegget trenger en oppdatering.

Fastsette

Se etter Quasar addon-oppdatering ved å høyreklikke på Quasar Kodi addon > Plukke ut Informasjon > Klikk nederst nederst Oppdater.

Quasar Burst Kodi

Quasar Burst lar Quasar Kodi søke torrenter. Det er en viktig ting, og Quasar selv laster det ned under installasjonen av tilleggsprogrammet.

Fastsette

Hvis du får feil angående Quasar Burst, installer deretter Quasar Kodi addon på nytt, og feilen vil slutte å vises.

Quasar Kodi anmeldelser

Brukere av dette tillegget er mer bekymret for de juridiske problemene snarere enn ytelsen slik det ser ut fra denne Reddit-tråden:
anmeldelse av quasar kodi

Her er en tweet av en bruker, og berømmer Quasar og hevder at den er risikofri:

Tweeten er på spansk, her er oversettelsen:

“Torrentene lastes ned til datamaskinen din, og når du har nok, begynner du å spille mens du fortsetter å laste ned. Det er uendelige tillegg for Kodi, jeg bruker Quasar, bruker kjente Torrents-kilder, jeg ser ikke risiko ”

Los Torrents se bajan a tu compu, y cuando tiene suficiente empieza a reproducir mientras sigue bajando. Hay infinitos-tillegg for Kodi, yo uso Quasar, usa fuentes de Torrents muy conocidas, ingen veo riesgo

– Sebastián (@batwke) 4. desember 2017

På den annen side har vi en bruker som ikke er fornøyd med strømmen:

Yo usaba Kodi + Quasar, pero últimamente me daba un poco de problemsas. Los que tiran de streams y tal no me molan mucho

– Feto Viejo? (@FetoViejo) 16. oktober 2017

[Oversettelse: “Jeg brukte Kodi + Quasar, men i det siste ga det meg litt problemer. De som drar bekker og slikt, liker meg ikke så veldig ”]

Kodi Quasar-leverandører

Vi kan ikke finne noen nåværende leverandører for Quasar Kodi depot. Virker som om tilbyderne har stoppet støtten.

Quasar Kodi offisielle side

Klikk her for å besøke det offisielle nettstedet til Quasar Kodi 17.

Quasar Kodi VPN

Peer to peer-deling regnes ikke som ulovlig før og med mindre det enten er godkjent av berørte myndigheter eller det ikke brukes til piratkopiering av innhold.

Deling av innhold uten tillatelse hvis eieren anses som ulovlig og det er det disse tredjeparts P2P-torrenting-tilleggene gjør.

Det er visse retningslinjer for opphavsrett til DMCA som, hvis de krenkes, kan utgjøre en stor trussel for brukerne. Derfor er det alltid en høyere risiko for å bli fanget. Derfor vil vi anbefale brukerne å bruke Quasar Kodi VPN før du mottar DMCA-varsler.

Opppakningen

Quasar er et flott Kodi-tillegg, men nylig har det begynt å sprute mange feil. Quasar Kodi addon har noen av de beste torrent skrapere, og det er derfor det er svært populært over hele verden. Vi har imidlertid gitt en detaljert veiledning for hvordan du installerer Quasar Kodi addon. Brukerne er alltid i faresonen når de bruker slike tredjeparts torrenterende tillegg.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map