Slik installerer du Sanctuary på Kodi 17.6, Jarvis, Firestick i 6 grunnleggende trinn

Det ville ikke være galt å vurdere tillegg til Sanctuary parallelt med Exodus når det gjelder å gi ekstrem underholdning til Kodi-seere. I denne guiden er det gitt detaljerte trinn for hvordan du installerer Sanctuary på Kodi.


Advarsel! Du bør bruke en VPN for å forbli anonym når du bruker Sanctuary, da det vil ivareta personvernet ditt. Benytt 85% avslag på PureVPN og stream ubegrenset innhold på Sanctuary.

Hva er Sanctuary Add-on?

Quantum add-on, opprinnelig kalt Sanctuary, har alt på spillelisten og det er et komplett tillegg for Kodi-brukere. Bortsett fra å underholde seere med filmer, TV-serier og live sport, tilbyr den også en TV med live TV og barn for å målrette mot et større publikum. Denne tillegget er foreløpig overtatt av lærling, men ikke bekymre deg for at alle funksjonene og innholdet har holdt seg intakt.

Sanctuary Kodi-passord

Hvis du prøver å få tilgang til vokseninnhold i Sanctuary Kodi-tillegget, vil det kreves et passord som du kan komme direkte fra tilleggsutvikleren via twitter.

Slik installerer du Sanctuary Kodi på Krypton versjon 17.6 eller nyere

Her er prosessen for å installere Sanctuary (Quantum) tillegg på Kodi:

 1. Først må du åpne Kodi > Plukke ut innstillinger ikon (ligger øverst) > Klikk på Filbehandler > Dobbeltklikk på Legg til kilde.Slik installerer du Sanctuary på Kodi
 2. En boks vises der du trenger å klikke på ‘Ingen’ > Skriv inn URL gitt http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Klikk OK > Klikk nå på Media Source Name og skriv ‘Helligdom’ > og klikk OK.Slik installerer du Sanctuary på Kodi Krypton versjon 17
 3. Gå tilbake til Kodi hovedmeny ved å trykke ‘Backspace’ eller ‘Esc’ tast flere ganger på tastaturet > Klikk på Add-ons > Velg deretter Pakkeinstallatør ikon (ligger øverst til venstre).Sanctuary kodi-oppsett
 4. Gå til Installer fra zip-fil > Finn og klikk på Helligdom > Klikk deretter på repository.sanctuary-1.0.0.zip > Du må vente noen sekunder på at depotet skal installeres.Sanctuary kodi zip-fil
 5. Klikk nå på Installer fra depot > Helligdom > Video-tillegg > Kvantetillegg > Klikk Installere.Sanctuary quantum kodi
 6. Gå til Kodi hovedmeny > Add-ons > Video-tillegg > Kvantetillegg > Nyt!

Innstillinger for Sanctuary kodi

Slik installerer du Sanctuary på Kodi Jarvis versjon 16 eller nedenfor

 1. Åpne Kodi > System > Filbehandler > Dobbeltklikk Legg til kilde.
 2. Klikk på Ingen > Skriv inn URL http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Klikk OK > Skriv inn mediekildenavnet “Sanctuary” > Klikk OK.
 3. Kodi Hjem-skjerm > System > Add-ons > Installer fra zip-fil > Helligdom > repository.sanctuary-1.0.0.zip
 4. Klikk på Install from Repository > Helligdom > Video-tillegg > Quantum > Installere.
 5. Gå til Startskjermen > System > Add-ons > Quantum > Nyt!

Slik installerer du Sanctuary Kodi on Fire Stick

 1. Launch Kodi applikasjon på Fire Stick.
 2. Installer Kodi på Fire Stick.
 3. Gå til Utviklermuligheter > Slå på ADB-feilsøking og apper fra ukjente kilder.
 4. Herfra og ut følger du trinnene som er utarbeidet ovenfor for å installere Sanctuary Kodi på Kodi Krypton.

Sanctuary Last ned

For å installere Sanctuary Repository direkte, klikk på nedlastning herfra og følg trinnene nedenfor:

 1. Klikk på Last ned.Sanctuary Last ned
 2. Åpne Kodi > Add-ons > Pakkeinstallasjonsikon > Installer fra zip-fil > Naviger nedlastingsfilen fra systemet ditt.
 3. Installer fra depot > Helligdom > Video-tillegg > Quantum > Installere > Nyt!

Kodi Sanctuary feil / ikke fungerer / problemer

Ingen strømmer tilgjengelig

Denne feilen oppstår når du blar gjennom tillegget etter strømmer. Det er flere årsaker som kan forårsake denne feilen, som cachen kan ha vært full, tilleggsprogrammet må oppdateres eller er underoppdatering eller tillegget kan være geobegrenset.

Løsning

For å fikse denne feilen må du tømme tilleggsbufferen og redusere antall tilbydere. Hvis feilen fremdeles dukker opp, oppdaterer du tilleggsprogrammet eller installerer det på nytt ved å bruke et pålitelig tilleggslager.

Kunne ikke installere avhengighet

Kunne ikke installere avhengighetsfeil oppstår når kilden til depotet ikke er tilgjengelig, foreldet eller stengt av.

Fastsette

Sjekk alltid om depotet du skal bruke er tilgjengelig, fungerer og oppdatert. Hvis alle de ovennevnte er positive, vil tillegget installere seg og fungere helt fint.

Feil i logginformasjon

Noen ganger når du installerer Sanctuary-tillegget, dukker det opp en melding som tilfeldigvis er logginformasjonsfeil. Som et resultat kan du ikke installere Sanctuary-tillegget på systemet ditt.

Løsning 1

En måte å løse dette problemet er å tømme all cachen. Dette kan oppnås ved å installere Merlin-tillegg. Den har en spesiell funksjon som sletter all cachen din ved oppstart av Kodi.

Løsning 2

En annen løsning på dette problemet er å bruke en Kodi VPN som gir deg alle tilgang til Kodi-tillegg og -innhold. Denne informasjonen er prøvd og testet, derfor må den også fungere for deg.

Å pakke ting opp

Etter en gjennomgang av Sanctuary-tillegget er det klokere å vurdere Quantum-tillegget som et alternativ til Exodus, men med ekstreme funksjoner som til og med Exodus-tillegg ikke stemmer overens. Funksjoner som direktesendt TV og barneavdeling er sjelden å finne. I denne guiden diskuterte vi hvordan du installerer helligdom på Kodi og hvordan du kunne laste ned den direkte.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map