Slik konfigurerer du Kodi-profil og administrerer flere profiler i 2019

Hva er en Kodi-profil?

Kodi-profilfunksjonen lar brukerne opprette sin egen plass ved å sette opp sin personlige konto og de ønskede innstillingene, beskyttet av en nål. I tilfelle det er flere Kodi-brukere som bruker et enkelt system, kan de opprette sine egne separate profiler og administrere tilleggene og innholdsmappene i henhold til deres preferanser.


Profilfunksjon gjør at brukere kan tilpasse Kodi-profilene sine ved å sette opp ønsket skins, builds, add-ons uten å avbryte eller bli avbrutt av andre brukere.

Slik konfigurerer du en Kodi-profil?

Det beste med Kodi er dens enkelhet og brukervennlighet i motsetning til annen streamingprogramvare som er komplisert å konfigurere. Å sette opp en Kodi-profil er enkel prosess og kan gjøres på noen få minutter. Følg disse trinnene for å konfigurere Kodi-profilen din:

 1. Åpen Kodi og klikk på Innstillinger (girikon)hvordan du setter opp kodi-profil
 2. Et nytt vindu åpnes, klikk på Profilinnstillinger fra menyenhvordan du administrerer flere kodi-profiler
 3. Klikk på Profiler-fanen og klikk deretter på Legg til profilHva er fordelene med å administrere flere Kodi-profiler?
 4. Skriv inn navnet du vil ha for profilen din i navnefeltet, og klikk OKHvordan bytte profil i Kodi
 5. Et vindu som ber om mappebane vises. Bare klikk på OK uten å velge noen mappeProblemer og reparasjoner av Kodi-profil
 6. Nå kan du redigere profilen din ved å laste opp profilbildet og angi tilgangen til personvernet ditt. Angi preferanser for å skille for å begrense deling av profiler.rediger profilen din ved å laste opp profilbildet og angi ditt personvern for tilgang
 7. Det er alt! Nå kan du glede deg over å bruke profilen din og tilpasse den etter din smak.

VPN for Kodi-profil

Det er ingen tvil om at Kodi tilbyr fantastisk underholdning, men du er alltid sårbar for å falle byttedyr for angrep mot malware og myndigheter som spionerer etter deg. Mange Kodi-tillegg er ulovlig å bruke globalt på grunn av innholdet de leverer.

Kompromitterende personvern kan alltid føre til bitre konsekvenser. Du må ha en VPN installert på Kodi, for å sikre personvernet ditt mens du streamer. Det beste med å ha en av de beste VPN-ene for Kodi er at den beskytter personvernet ditt med sterke krypteringer og ikke etterlater deg naken foran autoriteten.

Selv om du bruker offisielle Kodi-tillegg gjennom profilen din, kan din venn som bruker en annen profil på Kodi, bruke et tredjeparts Kodi-tillegg. Dette kan sette din sikkerhet og personvern i fare og for å sikre at du må ha en VPN. En annen flott ting å vite er at du kan bruke forskjellige VPN-servere gjennom forskjellige Kodi-profiler.

Hva er fordelene med å administrere flere Kodi-profiler?

Det er mange fordeler med å administrere flere Kodi-profiler, som:

1. Spesifikasjon og segregering av mediebibliotek

Hver bruker liker å tilpasse sin Kodi i henhold til deres behov, og mange mennesker liker ikke det når noen andre blander seg inn i denne tilpasningen. Derfor, hvis du deler systemet med en venn, kan du fortsette å opprettholde mediebiblioteket ditt i henhold til dine preferanser og begrense tilgangen til dine personlige mapper.

2. Innholdstilgang for barn og gjestebrukere

I denne digitale tidsalder har det blitt nødvendig å utfordre barna til å få tilgang til eksplisitt innhold. Det er visse Kodi-tillegg du kan ha på biblioteket ditt, upassende for barna.

For å begrense deres tilgang til slike Kodi-tillegg, oppretter du en egen barneprofil og installerer relativt sikre tillegg og depoter. Du kan gjøre det samme for gjestebrukere for å begrense deres tilgang til mediebiblioteket og personlige mapper.

3. For testing av tillegg

Mange Kodi-fanatikere liker å jakte på nye Kodi addons av og til. Imidlertid blir Kodi-biblioteket i ferd med å prøve nye addons overfylt med mange unyttige tillegg. Da blir det en problemfri å fjerne alle disse tilleggene.

For å redde deg selv problemet, kan du opprette en profil for å teste tillegg og en til personlig bruk. Når du føler trang til å prøve ut et nytt tillegg, gjør du det gjennom testprofilen din, og hvis det passer deg, så installer det i masterprofilen din. Profilering sparer deg for mye tid og gjør ting enkelt for deg.

Hvordan bytte profil i Kodi

 1. Åpne Kodi
 2. Klikk på Innstillinger (tannhjulikon)
 3. Klikk på Profilinnstillinger > Klikk på Profiler-fanen
 4. Hold musepekeren over profilen du vil bruke > Høyreklikk på det og klikk Last inn profilalternativ fra rullegardinlisten.

Kodi vil starte på nytt og ønsket profil lastes inn.

Problemer og reparasjoner av Kodi-profil

Bad Kodi profiler

Mange brukere har rapportert at Kodi-profilene deres ikke fungerer som de skal på PC-en, men at de fungerer fint på andre enheter. Selv etter en ny Kodi-installasjon, fortsatte dette problemet med dem. Her er en forhåndsvisning av en tråd lagt ut av en Kodi-bruker relatert til dette problemet:

Bad Kodi-profilen hjemsøker meg. fra Addons4Kodi

Fastsette

Årsaken bak dette problemet ser ut til å være av et Google-sertifikat, som må oppdateres. Hvis du har et lignende problem, kan du prøve å bytte nettverk eller oppdatere vinduene.

Behold hudinnstillingene i den nye profilen

Det viktigste for enhver enhet eller plattformbruker er å gjenopprette ønsket innstillinger og data. Når det gjelder Kodi, er brukere veldig glad i å tilpasse Kodi med Kodi-skinn. Imidlertid møter mange brukere problemet med å beholde hudinnstillinger når de lager en ny profil eller oppdaterer systemet og spørsmålene som følgende start dukker opp:

Behold hudinnstillinger på ny profil fra kodi

Fastsette

Den beste løsningen for dette problemet er å ta sikkerhetskopi av guisettings.xml i profilen din. Når du gjenoppretter den senere i profilen din, blir huden og innstillingene gjenopprettet sammen.

Hvordan kopiere eller overføre Kodi-profil fra en enhet til en annen

Hver app har en sikkerhetskopifunksjon som lar brukere sikkerhetskopiere viktig informasjon og data for overføring til andre enheter. Tilsvarende har Kodi sitt eget sikkerhetskopitillegg som ligger i det offisielle Kodi-addon-repositoriet.

Den kan brukes til å kopiere eller overføre Kodi-profil fra en enhet til en annen uten problemer. Bare følg disse trinnene for å opprette din profil-sikkerhetskopi:

 1. Åpne Kodi
 2. Klikk på Tilleggsfanen fra venstre meny
 3. Klikk på boksikonet i øverste venstre hjørne
 4. Klikk på Install from Repository-alternativet
 5. Gå til Kodi Add-on Repository > Klikk på Programtillegg
 6. Bla i listen og klikk på Sikkerhetskopiering
 7. Installer tillegget og åpne det etter installasjonen av programmet Tilleggsmeny
 8. Etter å ha åpnet tillegget, klikker du på innstillinger og velger banen der du vil lagre sikkerhetskopifilen
 9. Deretter klikker du på Filvalg-fanen og aktiverer de tingene du vil sikkerhetskopiere, og klikker deretter OK
 10. Tillegget lukkes, og startskjermen vises. Åpne tillegget igjen og klikk på Sikkerhetskopi
 11. Sikkerhetskopieringsprosessen vil starte
 12. Når du installerer Kodi på en annen enhet og ønsker å gjenopprette denne sikkerhetskopien av deg på den enheten, installerer du sikkerhetskopiet-tillegget
 13. Åpne tillegget og klikk på Gjenopprett, alle lagrede innstillinger blir gjenopprettet

Kan en veiviser tørke andre Kodi-profiler?

En bruker postet nylig om et problem han møtte etter å ha installert en veiviser på Kodi, og det fjernet profilen hans. Se:

Kan en veiviser tørke andre Kodi-profiler? fra Addons4Kodi

Problemet med veivisere er at det erstatter de eksisterende brukerdatamappene med sine egne. Derfor resulterer det i profil- og datatap. Flytt filen “profile.xml” fra brukerdatamappen for å forhindre dette problemet. Når du installerer veiviseren, blir brukerdata-mappen derfor erstattet, men profilen din blir ikke fjernet.

Konklusjon

Kodi-profilfunksjonen er fantastisk, og den gir brukerne en håndfull attributter og frihet som de vil ha på Kodi. Mange brukere er fortsatt ikke klar over denne funksjonen, og hvor mye nyttig den er for dem. Kodi-profiler er virkelig en hendig funksjon, og hvis den brukes riktig, kan den forbedre Kodi-brukerens opplevelse.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map