Јуст Спортс Коди 17.6 – Како инсталирати Јуст Спортс Аддон на Криптон, Јарвис и Фирестицк

Јуст Спортс Коди додатак је потпуно нови додатак додатка за Коди уживо доступан у УКоди1 складишту. Одличан је интерфејс и омогућава стриминг у ХД квалитету. Поред тога, има листу Спортских канала који су широко популарни, тј. БТ Спортс, БЕИН Спортс, Ски Спортс и ЕСПН. Осим тога, пружа истакнуте детаље за последње мечеве који сте пропустили.


Следите овај водич да бисте видели како да инсталирате Јуст Спортс аддон на своје уређаје и уживајте у стреамингу спортске акције уживо једним притиском. Такође, не заборавите да проверите наш ажурирани водич за коди аддонс.

Само спортско Коди репозиториј

Јуст Спортс аддон доступан је у УКоди1 складишту. УКоди1 репозиториј је такође веома хваљен због бројних градњи Коди-а које има у својој библиотеци.

Како инсталирати Јуст Спортс Коди Аддон на Криптон верзије 17.6 и старије

Ако користите Коди Криптон верзију 17.6 или неку другу верзију Криптона нижу од ове, следите ове кораке да бисте инсталирали Јуст спортски додатак:

 1. Отвори Коди > Кликните на Геар (Подешавања) Ицон > Из овог менија кликните на Филе Менаџер > Отвориће се нови прозор и двапут кликните на Додати Извор опција из леве колоне.како инсталирати само спортски додатак на коди
 2. Појавит ће се дијалошки оквир и кликните гдје пише <Ниједан> и откуцајте ово УРЛ адреса хттп://укоди1.цом/Репо/ а затим кликните на Ок > Сада наведите ову УРЛ адресу као УКОДИ1 и кликните ок > Двапут проверите УРЛ адреса и име а затим кликните на ок да бисте затворили оквир за дијалог.како инсталирати само спорт на коди криптон верзије 17.6 или старије
 3. Врате у Коди Почетни екран > Кликните на Додаци из менија на левој колони. како инсталирати само спорт на коди јарвис верзије 16 или новијој
 4. Кликните на Бок Ицон из горњег левог угла > Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке опција са листе.како инсталирати само спорт на коди фирестицк
 5. Сада се померите и изаберите УКОДИ1 из расположивих опција > Кликните на репозиториј.укоди1-0.0.5.зип > Сачекајте обавештење.само спортско спремиште
 6. Након приказивања обавештења изаберите Инсталирајте из спремишта опција > Отвори УКоди1само спортови који не раде на грешкама
 7. Иди на Видео додаци фолдер > Изаберите Јуст Спортс са листе > Кликните на Инсталирај.само светски куп у спортској фифи

Како инсталирати само спортски Коди Аддон на Јарвис верзије 16 и изнад

Слиједите ове кораке да бисте инсталирали додатак Јуст Спортс на Коди Јарвис верзије 16:

 1. Отвори Коди Јарвис Верзија 16.
 2. Кликните на Систем > Отвори Филе Манагер.
 3. Двапут кликните на Додај извор > Сада кликните „Ниједан’ и унесите ово УРЛ адреса, како јесте хттп://укоди1.цом/Репо/ > Кликните на Готово.
 4. Дајте овом УРЛ-у као УКОДИ1 > Кликните на Готово > Кликните на ок да бисте затворили оквир за дијалог.
 5. Врати се Коди Хоме > Кликните на Систем > Кликните на Додаци картицу.
 6. Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке > Кликните на УКОДИ1 > Изаберите репозиториј.укоди1-0.0.5.зип.
 7. Кликните на Инсталирајте из спремишта > Иди на УКоди1.
 8. Отвори Видео додаци.
 9. Изаберите Јуст Спортс > Кликните на Инсталирај > Сачекајте да се додатак инсталира, појавиће се обавештење.

Како инсталирати Јуст Спортс Коди Аддон на Фире Стицк

 1. Отвори Коди на ватри. Ако нисте инсталирали Коди на Фире Стицк, прво га инсталирајте.
 2. Иди на Опције за програмере > Укључите исправљање грешака АДБ и апликације из непознатих извора.

Сада следите тачно наведену процедуру за инсталацију Коди Криптон верзије 17.6. Препоручује се употреба впн-а за фирестицк помоћу Јуст Спортс Коди аддон-а. Како овај додатак бесплатно емитује ливе стреамове што може резултирати обавештењима о ауторским правима.

Јуст Спортс Коди Довнлоад

 1. Преузимање УКоди1 Зип датотеку на уређају
 2. Кликните на Додаци > Кликните на Икона кутије > Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке > Прегледајте систем и отворите преузету зип датотеку, тј. репозиториј.укоди1-0.0.5.зип > Сачекајте обавештење.
 3. Кликните на Инсталирајте из спремишта > Отвори УКоди1 > Иди на Видео додаци > Изаберите Јуст Спортс > Кликните на Инсталирај.

Само Спортс Коди Аддон рецензије

Корисници Јуст Спортс на програму коди високо су похваљени од стране корисника на различитим платформама друштвених медија. Нисмо успели да нађемо ниједан негативан коментар који је пренео ниједан корисник. Ево неколико доказа који корисници деле своје искуство:

само спортске критике

Овај момак није само похвалио додатак, већ га је упоредио и оценио изнад једног од најпопуларнијих спортских додатака Коди; Спортс Девил.

само спортски Реддит критике

Међутим, овај корисник је поделио своје искуство коришћења Јуст спортског додатка на Фире Стицк-у и чини се да му се то догађало. То је сјајна ствар коју треба знати.

Само Спорт Коди алтернативе

Коди има пуно спортских додатака, а неки од њих могу се надметати и са Јуст Спортсом. Ови узбудљиви спортски додаци могу пружити мечеве уживо, као и истакнуте спортске догађаје.

 1. СпортсДевил Спортс Аддон 
 2. Фудбал Данас Спортски Аддон
 3. Скинет Спортс Аддон
 4. цЦлоуд Спортс Аддон

Само спорт Коди не ради / Грешке / Проблеми

Није могуће повезивање са спремиштем

Ово је врло основна грешка која нема везе са спремиштем. Јавља се ако адреса извора није унета правилно или ако постоји проблем са интернетом.

Поправи

Поново проверите УРЛ извора и проверите да ли сте га исправно унели. Друго, проверите да ли сте на крају поставили косину напред (“/”), а након тога нема размака. Покушајте то и грешка се неће поновити.

Завршне речи

Јуст Спортс аддон је невероватан додатак за Коди заједницу, јер има велики потенцијал због својих перформанси и поузданости. Дозволити корисницима да не само да преносе игрице уживо, већ и гледају најважније детаље игре је одлична ствар. Такве ствари које корисницима пружају погодност су оно што они воле да имају у било којем додатку.

Јуст Спортс Коди аддон примао је неке позитивне повратне информације од корисника и нећете наћи никога који критикује овај додатак. Због тога вам препоручујемо да испробате овај додатак Коди за потребе стриминга, али истовремено вам препоручујемо да користите поуздану ВПН услугу како бисте заштитили своју уграђену слободу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map