Замена 15 алтернатива НИАА – Искључивање веб страница анимеа и Коди Аниме Аддонс

Шокантна је била вест за љубитеље аниме бујица када је њихов омиљени вебсајт аниме торрент НИАА одговорио поруком о грешци. До ове грешке је дошло због деактивирања домена НИАА. Међутим, није ништа ново за гашење веб локација попут Иифи торента или Ниаа (међутим, ИТС је активан). Људи који воле стриминг филмова, веб локације попут Ниаа, Ектра торрентс или лиметоррентс деблокирају и приступају им, чак и путем сајтова проки или Миррор.


Кориштење таквих веб страница или додатака може бити ризично јер је ваш идентитет рањив за хакере и власти. Стога на свој уређај инсталирајте додатак ВПН Коди. То ће заштитити ваш прави идентитет и омогућити вам да уживате у стримингу без икаквог страха.

Најпопуларнија и најпопуларнија аниме торрент веб локација изгубила је контролу над свим именима домена која укључују ниаа.се, ниаа.еу и ниаа.орг. Разлог за гашење веб странице још увек није познат. Али упркос томе што се питамо „како“ и „зашто“ је веб локација погодила, нека говори о најбољим НИАА алтернативе.

Најбоље НИАА алтернативе

 1. Ужасан Субс – Аниме Фансуб
 2. Аниме Схаринг – Аниме
 3. Аниме битес – Аниме Фансуб
 4. Пирате Баи – Генерал
 5. Додатни торент – Опште
 6. АниДЕКС – Опште
 7. Сукебеи НИАА – клон
 8. СаллиСубс – Доље
 9. АниСеарцх – Истекао
 10. БакаБТ – Истекао

НИАА клијент

Ниаа клијент био је торрент клијент који је опскрбљивао источноазијску публику. Обезбедио је велики број аниме бујица и на крају је постао популаран. Али због правних проблема и недоумица, његови програмери били су приморани да га затворе и тако је остао прашан.

ниаа алтернативе

Међутим, убрзо након гашења, један од његових домена поново је почео да се продаје за неколико недеља и почео је да објављује да су одлучили да раде у подземљу и због чега су посетиоци сајта морали да преузму свој Бинарни клијент. Погледајте снимак испод:

ниаа цлиент

Ово је очигледно била превара будући да су програмери потврдили да су га затворили, док је преварант покушавао уновчити новац преко партнерских кликова. Овакви покушаји преваре постали су норма преко интернета.

Ево Реддит теме корисника који пријављује превару:

Коментар из дискусије Хпезлин коментар из дискусије "Могу ли наставити да користим ОГЛЕДАЛО НИАА?".

Такви лажни сајтови нуде само партнерске везе или .еке датотеке, што је очигледно нешто од чега бисте желели да се клоните. Поред тога, они нису безбедни због шпијунског софтвера и других безбедносних претњи.

10 алтернативе за веб локацију НИАА Аниме

Ако желите да испробате друге алтернативе веб локацији НИАА, можда ћете требати да размислите о следећим веб локацијама:

1) Ужасна помоћ

хорриблесубс.инфо

Можда најприкладнија алтернатива веб локацији НИАА до које би бујица могла да се смисли је Хоррибле Субс. Био је жесток конкурент НИАА милионима дневних посетилаца и Алека рангу од 2,797. То је веб локација прилагођена корисницима са које можете преузети најновије аниме садржаје.

2) Дељење анимеа

анимесхаринг

Као што име говори, Аниме Схаринг је веб локација за размену медија која има сличан изглед као ПиратеБаи. Садржи много аниме садржаја за гледање. Веб локација такође има могућност да одмах преузме и учита аниме серије. Има Алека оцену 3,445.

3) Аниме бајтови

анимебитес

Друга алтернатива веб страници НИАА су Аниме бајтови са присуством велике количине аниме садржаја, али не одговарају НИАА. Ова веб локација захтева регистрацију пре него што прегледате садржај. Слаба страна ове веб странице може да укључује спречавање нових корисника када је регистрација пуна.

4) Гусарски залив

гусарски залив

С обзиром на највеће торрент центре, постоји само једно име које вам се одмах појављује на глави, тј. ПиратеБаи. Иако се веб локација суочава са различитим гашењима, она и даље успева да постане популарна бујица. Такође садржи огромну количину аниме садржаја који је доступан за преузимање.

5) Додатни торент

изнуђивач

Коначно, ЕктраТоррент је следећи на реду за ПиратеБаи који нуди широк избор анимираних серија, филмова и емисија доступних за преузимање. Претраживач је добро осмишљен за лакшу навигацију.

6) АниСеарцх

анисеарцх

АниСеарцх је замена за чувени торент Ниаа који је угашен 2017. године, а фокусиран је на обједињавање бујица анимеа. Лако му можете приступити кликом овдје: АниСеарцх

7) БакаБТ

БакаБТ

БакаБТ је такође веома добра алтернатива Ниаа.се и јако га препоручују љубитељи Аниме. То је приватни торрент трацкер који нуди висококвалитетни аниме садржај. Веб локацију БакаБТ можете посјетити одавде: БакаБТ

8) АниДек

анидек

АниДек је трацкер и индекс за Аниме торенте који се фокусирају на Аниме на енглеском језику углавном и са другим језицима. То се може приступити преко: АниДек

9) Саллисубс

саллисубс

Саллисубс прихвата ХД квалитетне аниме торренте других група, уноси их у неке модификације и пушта их. Када је Ниаа искључена, почела се хватати са различитих места и то је веома добра алтернатива Ниаа.се. Посетите Саллисубс кликом овде: Саллисубс

10) Сукебеи НИАА

сукебеи ниаа

Замена Сукебеи ниаа направљена је за одељак за одрасле на Ниаа.се. Многи корисници су више волели Ниаа због садржаја за одрасле, а Сукебеи Ниаа Реплацемент покривао је тај вакуум. Овом бујицу можете приступити кликом на линк: Сукебеи Ниаа

5 најбољих НИАА клон / замена

 1. Анирена
 2. Токио Тосхокан
 3. Ацрент Торрент
 4. Аниме Тосхо
 5. Схана Пројецт   

Ако бисте требали пронаћи тачан веб сајт за клон / замену НИАА, онда ћете доћи на право место. Листа доле наведена приказује 5 веб локација за клон / замену НИАА:

1) Анирена

Веб локација АниРена Торрент је клон познатог веб сајта за аниме торренте НИАА. Има сличне картице на водоравном плану на почетној страници који корисницима омогућавају лако кретање по веб локацији.

Тренутно на веб локацији постоји 14.360 бујица, колико је на ивици раста, док је укупно 6.354 учитавача на њеној веб локацији. АниРена такође обавештава кориснике о њиховом тренутном стању у вези са подацима који су пренети корисницима. Бити транспарентан и остати веран својим корисницима је кључ да АниРена напредује уз пристанак корисника.

замјена анирена ниаа

2) Токио Тосхокан

Токио Тосхокан је свеобухватна аниме торрент веб локација која је такође НИАА клон / замена. Од филмова до драма, музике до музичких спотова, овај веб сајт има све. Такође нуди садржај који није енглески језик за кориснике који су присутни широм света.

Медијску библиотеку можете прилагодити након што се региструјете на веб локацији. Љубитељи анимеа могу претраживати медијски садржај на основу величине датотеке која им омогућава преузимање одређеног садржаја. Компанија тврди да су додали 2 нова ДБ сервера што је повећало време учитавања веб странице.

токио тосхокан ниаа замјенски клон

3) Ацрент Торрент

Аниме Цомицс Гамес Новел Кс-Пројецт (АцгнКс) је НИАА клон / замена веб локација са напредним функцијама. Она је напреднија од било које аниме веб локације приказане на листи.

Откад је веб локација НИАА пропала, много интернет саобраћаја се преусмерило на ову веб страницу. То је разлог зашто је потребно да уплоадатори продуже свој раст.

Такође објављује да ли су на веб страницу уграђене неке нове функције или вести које се тичу аниме фанова. АцгнКс цвјета новим медијским садржајем и то је разлог због којег је веб страницу након НИАА задржала као атрактивну опцију.

ацгнк ниаа резервно огледало

4) Аниме Тосхо

Аниме Тосхо прати сличан дизајн и навигацију заједно са медијским садржајем као на веб локацији НИАА. Аниме Тосхо је потпуно бесплатан и нуди аутоматизовану услугу где угошћује ДДЛ услуге и Усенет.

Када учитавате медијски садржај на ову веб страницу обично траје неколико минута и преузима се што је брже могуће. Аниме Тосхо тврди да би приближно 300 МБ датотеке требало неколико минута и да се зрцали најмање једном хосту. Без сумње је јак конкурент на списку веб локација аниме торрент.

аниме тосхо ниаа замјенски клон

5) Схана пројекат

Схана Пројецт је релативно нова аниме веб локација са невероватном функцијом која аутоматизује преузимање анимеа.

Схана Пројецт је релативно нова аниме веб локација, али има невероватну особину која вам омогућава да аутоматизујете преузимања анимеа. Помоћу ове функције можете поставити биторент клијент да аутоматски преузима ваш омиљени медијски садржај.

Схана Пројецт је НИАА клон / замена, али с обзиром да је реч о новој веб локацији, недостаје му понуда разних медијских садржаја.

Иако веб локација не нуди картицу менија за различите жанрове, али љубитељи анимеа могу да претражују ручно.

Схана пројекат је последња замена за Ниаа

5 најбољих Коди Аниме додатака

Многи љубитељи анимеа могу се тврдити да је НИАА била најпопуларнија веб страница за аниме торрент. Међутим, они се не би сложили мање с чињеницом да постоје разне друге конкурентске платформе на којима би могао да се преузме аниме торрент.

Коди је најбоље решење за све што укључује претакање медија и спортског садржаја до преузимања торрента. То је програм отвореног кода који се покреће на различитим уређајима који репродукују и видео и аудио садржаје, у распону од торента, ливе стреам-а или статичких датотека.

Коди је ваш следећи велики избор за аниме торрент садржај. Коди је опен соурце и постоје разни додаци Коди аниме који се могу преузети на Коди. Захваљујући великом извору функција, идеалан је софтвер за све фанове широм света. Љубитељи анимеа могу да стримују или преузимају било који торент којем се диве.

Пружамо најбоље 5 додатака за аниме торренте за које је највероватније да замене НИАА аниме торрент веб локацију:

КиссАниме

Помоћу КиссАниме можете пронаћи преко 130 страница најквалитетнијих аниме ТВ емисија, филмова и бујица. То је најпожељнији аниме додатак за Коди јер нуди преко 6 000 аниме ТВ емисија и филмова.

Анимего

Анимего је још један аниме додатак за Коди који нуди широке категорије и добро развијене могућности анимеа за љубитеље анимеа. Стреаминг би могао трајати мало или нимало времена, али са својим потпуно опремљеним системом менија може приказати тону забавног садржаја.

Анимехере

Анимехере је савршена опција за све који траже висококвалитетне аниме филмове и ТВ емисије. Овај аниме додатак брише огроман број аниме садржаја са ниским квалитетом. Присуство добро развијене структуре менија олакшало би фановима анимеа да претражују најновије исправке са њиховим титловима.

Аниме-ИПТВ

Аниме-ИПТВ је колаборација неколико сличних сервиса који се комбинују заједно и чине главни додатак Аниме Коди. Нуди стотине аниме аудио и видео садржаја. Лако се креће и можда је најискуснији додатак за аниме.

Фуниматион

Ако вам је први пут да наиђете на Коди аниме додатак, онда је Фуниматион најбољи избор који ћете икада донети. Изглед аниме додатка олакшаће вам да пронађете било које аниме ствари које окружују интернет. Поврх тога, нећете имати никаквих проблема у вези са легалношћу приступа садржају. Погледајте и остале најбоље коди додатке.

Последње мисли

Иако веб страница НИАА аниме можда више нема, корисницима се пружа прилика да истраже разне друге потенцијалне изворе који би могли замијенити НИАА. Коди аниме додаци могу се чинити прикладном опцијом за аниме фанове где могу да стримују и преузимају различите аниме садржаје. Коди аниме додаци су једноставнији за инсталирање и представљају мало никаквих компликација.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map