VPN ini Menyediakan Streaming yang lancar untuk Netflix | VPN Netflix 5 teratas

Netflix kini merupakan nama terbesar dalam industri hiburan. Berjuta-juta pengguna bergantung pada perkhidmatan ini untuk memenuhi keperluan hiburan mereka. Ramai pengguna melakukannya dengan bantuan VPN terbaik untuk Netflix sebagai jalan penyelesaian untuk mendapatkan Netflix AS di negara mereka. Walaupun banyak penonton gagal menggunakan VPN percuma yang berfungsi dengan Netflix, kerana tidak ada.


Netflix telah menyebarkan rangkaiannya di lebih dari 190 negara di seluruh dunia dan ini telah membantunya memperoleh bahagian pasaran yang besar. Walaupun begitu, walaupun semua negara ini merupakan sebahagian daripada rangkaian Netflix, mereka tidak berkongsi pustaka kandungan yang sama.

Ini bermaksud bahawa tajuk kandungan yang tersedia dan dapat diakses di Netflix dari Amerika Syarikat mungkin tidak tersedia di wilayah lain seperti India, UAE atau Jepun. Sebabnya setiap pengedar kandungan mempunyai sekatan dan beberapa masalah lesen menghalang Netflix daripada menawarkan setiap kandungan ke setiap wilayah.

Setiap wilayah mempunyai perpustakaan Netflix sendiri, mempunyai tajuk kandungan yang hampir sama dengan perpustakaan lain kecuali yang dibatasi oleh pengedar kandungan kerana masalah pelesenan.

Dengan kata lain, anda akan mempunyai sumber asli Netflix yang dapat diakses di seluruh dunia di perpustakaan Netflix setiap wilayah tetapi beberapa rancangan terhad kepada kawasan tertentu. Pembatasan geografi ini hanya dapat dilewati melalui perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai yang menawarkan tanpa nama sepenuhnya atau sebaliknya VPN untuk Netflix tidak akan berfungsi.

Sehingga hari ini Netflix adalah perkhidmatan penstriman dalam talian yang paling banyak digunakan di seluruh dunia dan tidak diragukan lagi, itu adalah pilihan sebelumnya bagi setiap pemantau. Sebab utama di sebalik populariti Netflix ini adalah kerana ia menawarkan pelbagai kandungan untuk setiap wilayah dan kualiti penstrimannya luar biasa.

Berikut adalah senarai beberapa negara terkenal dari 190+ negara, yang mempunyai akses ke Netflix:

Inggeris (Britain)BangladeshIsraelSri Lanka
Amerika SyarikatBelgiumItaliSweden
AustraliaBrazilMalaysiaSwitzerland
JermanBulgariaMexicoTurki
AfghanistanKanadaBelandaEmiriah Arab Bersatu
IndiaDenmarkRomaniaSri Lanka
PerancisMesirArab SaudiSweden
PakistanYunaniSingapuraSwitzerland
JepunHong KongKorea Selatan (Republik Korea)Turki
ArgentinaIndonesiaSepanyolEmiriah Arab Bersatu

Inilah kelebihan yang dimiliki Netflix berbanding pesaingnya yang lain!

Apakah Ralat Menjual Netflix?

Pembatasan geografi Netflix adalah satu-satunya perkara yang dibenci oleh pemerhati pesta kerana selain daripada itu, tidak ada yang perlu dikeluhkan!

Pada mulanya, banyak pengguna cuba melewati sekatan geo untuk mengakses perpustakaan Netflix AS (yang mempunyai tajuk kandungan terbaik dan terbanyak) melalui pelayan proksi, Netflix Akses Internet Peribadi dan perkhidmatan VPN Percuma.

Pada mulanya, mereka berjaya mencuba jalan keluar ini tetapi ini merosakkan reputasi Netflix dan pendapatan serta integriti pengedar kandungan dengan serius.

Ketika penggunaan proksi dan VPN menjadi amalan yang menonjol, Netflix terpaksa mengambil tindakan serius terhadapnya. Oleh itu, Netflix hadir dengan penyekat VPN yang dapat mengesan dan menyekat proksi dan pelayan VPN daripada mengakses Netflix.

Pemblokiran VPN ternyata positif untuk Netflix kerana tidak ada lagi pelayan proksi dan VPN Percuma yang dapat digunakan untuk melewati sekatan.

Banyak perkhidmatan VPN yang popular seperti Akses Internet Peribadi yang diklaim sebagai VPN terbaik untuk Netflix, membuat pelayan mereka disenarai hitam. Ketika pengguna mencuba mengakses aliran Netflix, mereka akan melewati sekatan perpustakaan melalui pelayan senarai hitam atau bahkan dengan pelayan baru tetapi ketika mereka cuba memainkan aliran, Netflix memaparkan ralat yang kelihatan seperti ini:

netflix vpn tidak berfungsi

Kesalahan ini adalah perkara terakhir yang ingin dilihat oleh pengguna VPN!

Pemblokiran VPN menimbulkan keprihatinan bagi penyedia VPN dan memberi mereka sub-domain baru untuk menyelami. Inilah sebabnya; pembekal VPN terkemuka di industri mula menambahkan lebih banyak pelayan dan beberapa penyedia bahkan mempunyai ciri Netflix Unblock khas.

Cara Menonton Netflix Dengan VPN?

Netflix dan Chill! Ini dulu menjadi frasa penggunaan yang popular tetapi sekarang ia telah diganti menjadi, Netflix dan VPN!

VPN untuk Netflix telah menjadi alat penting untuk menonton di seluruh dunia kerana tanpanya, mereka tidak dapat mengakses yang terbaik dari Netflix. Penyedia VPN teratas sangat menumpukan pada penyediaan pelayan terbaik untuk geek mengukus dalam talian untuk memintas sekatan geografi Netflix tanpa dikesan dan mereka cukup berjaya di dalamnya.

Untuk menonton Netflix dengan VPN, ikuti langkah berikut:

Catatan: Mari kita anggap bahawa anda ingin mengakses perpustakaan Netflix AS dari luar AS dengan menggunakan VPN.

 1. Daftarkan diri anda ke perkhidmatan VPN dengan membuat akaun di laman web rasmi penyedia VPN dan membeli pelan langganan. Terdapat rancangan bulanan, tahunan dan 2 tahun yang ditawarkan oleh penyedia VPN untuk melihat mana yang sesuai dengan keperluan anda.
 2. Muat turun klien VPN dari laman web rasmi penyedia.
 3. Pasang klien VPN pada peranti anda.
 4. Buka aplikasi yang dipasang dan log masuk ke akaun VPN anda dengan memasukkan bukti kelayakan yang telah anda daftarkan di laman web penyedia.
 5. Sekarang pelanggan akan memaparkan menu ciri kepada anda, memilih fitur yang membenarkan penggunaan VPN anda. Seperti, jika anda menggunakan untuk membuka blokir perpustakaan Netflix, pilihlah dari ciri-ciri seperti streaming dalam talian, penyemakan imbas tanpa nama atau tanpa nama atau apa-apa ciri serupa. Beberapa VPN telah menetapkan ciri Netflix Unblocking, jika VPN yang anda gunakan memiliki fitur ini maka pilihlah fitur ini.
 6. Setelah anda menyambung ke pelayan AS, buka penyemak imbas dan pergi ke Netflix.com.
 7. Log masuk ke akaun Netflix anda dan anda akan melihat perpustakaan Netflix AS yang lengkap di hadapan anda.

Di sana anda mempunyai perpustakaan Netflix AS yang tidak disekat dengan VPN. Ini adalah prosedur yang sangat mudah kerana anda dapat melihat bahawa tidak diperlukan tweak perkakasan atau perisian dalam prosedur ini.

Berikut adalah contoh lain untuk anda berkenaan dengan perkhidmatan VPN yang menyahsekat Netflix melalui pelanjutan penyemak imbas krom dan bukannya pelanggan desktopnya.

PureVPN adalah salah satu penyedia VPN yang paling popular dan sangat disukai oleh geeks streaming dalam talian kerana perkhidmatannya yang hebat. Walau bagaimanapun, perkara yang paling menarik mengenai PureVPN ialah ia hanya boleh melewati sekatan Netflix melalui pelanjutan penyemak imbasnya.

Ikuti langkah-langkah ini untuk memasang dan memintas sekatan Netflix jika anda pengguna PureVPN:

 1. Daftar / Langgan mana-mana rancangan langganan PureVPN.
 2. Muat turun pelanjutan penyemak imbas PureVPN (Chrome atau Firefox).
 3. Setelah anda menambahkannya ke penyemak imbas anda, log masuk akaun PureVPN anda dan cukup klik sambung. Anda akan disambungkan ke pelayan AS yang optimum.
 4. Sekarang buka laman web Netflix dan log masuk ke akaun Netflix anda.
 5. Cari filem atau rancangan TV yang anda mahu tonton tetapi tidak dapat diakses di wilayah anda.

Ringkas!

Netflix Blok VPN

Netflix mempunyai cara pintar menangkap semua penceroboh sekatan melalui penyekat VPNnya. Apabila pengguna menyambung ke pelayan VPN, alamat IP pelindung disamarkan, yang memungkinkan untuk melewati sekatan geo.

Namun, beberapa VPN dapat mengubah alamat IP Anda tetapi bukan alamat DNS Anda, yang memungkinkan penyekat VPN Netflix untuk mengesan bahawa anda menggunakan proksi atau VPN untuk membuka blokir. Penyekat VPN Netflix memeriksa dan membandingkan alamat IP dan DNS anda, dan jika tidak sepadan, ini menyekat akses anda ke aliran.

Masalah ini dihadapi kebanyakan oleh proksi, VPN percuma dan pengguna VPN biasa-biasa saja kerana penyedia ini mungkin mengaku menawarkan tanpa nama sepenuhnya tetapi pada hakikatnya, mereka mempunyai bug yang menyebabkan kebocoran DNS dan banyak masalah lain. Menggunakan perkhidmatan sedemikian selalu berisiko kerana perkhidmatan VPN seperti itu membuat anda rentan terhadap serangan hack dan perisian hasad.

VPN terbaik untuk Netflix akan memastikan bahawa tidak ada kebocoran IP atau kebocoran DNS sehingga anda dapat menikmati streaming tanpa masalah. Itulah sebabnya saya selalu mengesyorkan orang menggunakan penyedia VPN yang terkenal dan dipercayai daripada perkhidmatan VPN seperti itu, yang boleh membahayakan keselamatan dan privasi anda.

Cara Mengabaikan Larangan VPN Netflix?

Mengabaikan larangan VPN Netflix bukanlah tugas yang mudah lagi kerana Netflix menyekat akses VPN serta-merta dan bukan hanya itu, ia juga menyenaraikan pelayan tertentu itu dalam senarai bloknya. Banyak penyedia VPN masih berjuang untuk meningkatkan perkhidmatan mereka sementara penyedia VPN terkemuka di industri telah membuat landasan yang kuat untuk diri mereka sendiri dengan meningkatkan perkhidmatan mereka untuk disebut sebagai VPN terbaik untuk Netflix.

Sekiranya anda menghadapi masalah dengan memintas larangan VPN Netflix, maka anda benar-benar perlu menukar penyedia VPN anda!

Pilih VPN yang benar-benar dapat melewati larangan VPN Netflix dan mempunyai pelbagai pelayan untuk dipilih kerana apabila pelayan terhad, kemungkinan dilarang lebih tinggi.

Untuk meredakan kebimbangan anda, kami telah membariskan lima penyedia VPN yang boleh anda gunakan tanpa perlu risau. Kami juga telah memberikan keputusan ujian kelajuan mereka untuk membuktikan kredibiliti mereka.

VPN Terbaik Untuk Netflix yang Berfungsi pada tahun 2018

Saya telah membariskan 5 penyedia VPN setelah menguji keupayaan larangan VPN Netflix mereka dan kelajuan streaming pelayan mereka.

Surfshark – # 1 VPN Untuk Netflix

Surfshark adalah penyedia VPN yang luar biasa yang mempunyai ciri-ciri hebat dan perkhidmatan yang patut dipuji. Ia berjalan lancar tanpa sebarang gangguan dan menghubungkan dengan serta-merta ke pelayan yang anda mahukan, dari mana-mana kawasan. Kepantasannya adalah faktor utama yang saya sarankan kepada sesiapa sahaja.

Walaupun anda menggunakan Netflix di Kodi, anda boleh menggunakan VPN ini untuk Kodi.

netflix cta

Kelebihan

Kesambungan pantas

Penyekat iklan dan pelacak bersepadu

500+ Pelayan di 50 negara

Sambungan penyemak imbas Chrome dan Firefox

Pelayan pantas memastikan pengalaman penstriman yang hebat

Tiada kebocoran DNS atau IP

Dasar Tanpa Log yang Ketat

Keburukan

x Tiada Suis Bunuh

Perpustakaan Netflix AS Tidak Disekat

Saya menyambung ke Surfshark US Server dan cuba mengakses Perpustakaan Netflix AS, rancangan yang saya cari adalah “Penny Dreadful”, yang hanya terhad di wilayah AS dan tidak dapat disiarkan di luar AS.

melayari hiu dengan netflix

VPN disambungkan ke pelayan sekelip mata dan saya disambungkan ke pelayan Surfshark US Los Angeles (seperti yang anda lihat pada gambar di atas). Saya dapat mengakses rancangan ini tanpa kerumitan dan kualiti penstrimannya sempurna. Saya tidak menghadapi masalah buffering atau crash, dan Netflix tidak mengesan penggunaan VPN.

Saya menikmati keseluruhan episod dalam kualiti HD dan ya, saya menggunakan sambungan internet 20mbps. Saya menjalankan ujian kelajuan semasa menayangkan rancangan di Netflix dengan SurfShark dan saya terkejut melihat hasilnya:

melayari kelajuan streaming hiu dengan netflix

ExpressVPN – VPN Netflix Terbaik # 2

ExpressVPN Netflix selalu dianggap sebagai penyedia VPN terbaik tetapi agak mahal di antara semua penyedia lain. Ciri-ciri ExpressVPN luar biasa dan prestasinya sangat hebat. Berikut adalah beberapa fakta yang melayakkannya sebagai VPN Netflix yang optimum:

Kelebihan

Ia mempunyai lebih daripada 2000 pelayan di sekitar 94 negara

Dasar Tanpa Log yang Ketat

Kesambungan pantas

3 sambungan serentak

Tiada had lebar jalur

Ciri suis bunuh disertakan

Keburukan

Pelan berharga tinggi

ExpressVPN mengaku sebagai perkhidmatan VPN terkemuka dan saya tidak pernah menemui masalah seperti itu, semasa menggunakan ExpressVPN, yang saya fikirkan sebaliknya. Walau bagaimanapun, semasa cuba mengakses Perpustakaan Netflix AS dengan ExpressVPN, sesuatu yang tidak dijangka berlaku:

Pelayan chicago ExpressVPN untuk netflix

Pelayan ExpressVPN Chicago

Ya, anda meneka dengan betul!

Pelayan ExpressVPN newyork untuk netflix

Pelayan ExpressVPN NewYork

Saya cuba mengakses Netflix dengan dua pelayan ExpressVPN yang berbeza; New York dan Chicago. Kedua-duanya melewati sekatan geo dan saya dapat mencari rancangan ‘Undang-undang dan ketertiban’ (pertunjukan larangan geo). Namun, mereka berdua gagal menayangkan rancangan tersebut kerana gagal memintas larangan VPN Netflix.

Ini adalah sesuatu yang tidak pernah saya jangkakan akan berlaku tetapi ketika saya cuba mengakses aliran melalui pelayan ExpressVPN Washington DC, ia berjaya!

Aliran berjalan lancar dan saya tidak menghadapi masalah dengan kelajuan atau sekatan melalui pelayan ini. Saya menonton episod lengkap dan saya sama sekali tidak menghadapi masalah atau gangguan.

ExpressVPN Netflix dibebaskan dengan pelayan Washington DC

Pelayan ExpressVPN Washington DC

Semasa menayangkan rancangan tersebut, saya menguji kelajuan pelayan ExpressVPN (Washington DC) dan hasilnya cukup mengagumkan.

Kelajuan streaming Expressvpn

Ujian kelajuan ini menunjukkan bahawa pelayan ExpressVPN cukup pantas seperti yang anda dapat lihat sendiri. Satu perkara yang saya sedar setelah mencuba ExpressVPN dengan Netflix ialah jika anda menggunakan VPN Netflix yang bagus dan anda menghadapi larangan VPN, anda tidak boleh berputus asa dan terus membelenggu pelayan.

PureVPN – # 3 VPN yang Berfungsi Dengan Netflix

PureVPN adalah antara penyedia VPN teratas dan sangat popular kerana ciri-ciri dan kualiti yang luar biasa. PureVPN telah menjadi pilihan utama pemerhati dan penstriman dalam talian kerana pelbagai prestasi pelayan dan pelayan mereka.

Kelebihan

Lebih daripada 2000 pelayan di 180 wilayah

Bunuh ciri suis

Sehingga 5 log masuk serentak dibenarkan

Ciri Split Tunneling

Sokongan sembang 24 Jam

Tiada polisi Log

Keburukan

x Kesambungan perlahan

x Ping yang dihadapi

Untuk menguji sama ada PureVPN berfungsi dengan Netflix atau Tidak, saya menguji perkhidmatan PureVPN dan cuba mengakses rancangan Criminal Minds dari perpustakaan Netflix AS kerana rancangan ini tidak tersedia di perpustakaan Netflix yang lain.

Satu perkara yang perlu diketengahkan di sini adalah bahawa PureVPN tidak mengendahkan larangan VPN Netflix dan sekatan geo tetapi tidak melalui klien desktopnya. Anda perlu memasang pelanjutan penyemak imbas PureVPN untuk mengakses Netflix.

Oleh itu, saya memasang pelanjutan penyemak imbas krom PureVPN dan disambungkan ke Pelayan AS. Perlu masa 20 hingga 30 saat untuk menyambung, yang tidak secepat yang dibandingkan dengan SurfShark VPN. Bagaimanapun, setelah menyambung ke pelayan, saya mencuba mengakses Netflix dan saya berjaya dalam Go pertama!

Saya mencari rancangan itu, menjumpainya dan kemudian mula menayangkannya. Streaming tidak terganggu dan sejujurnya, saya tidak menghadapi masalah buffering. Malah kualiti alirannya hebat kerana kualiti gambar tidak pixelating, menjadikannya jelas bahawa PureVPN mempunyai pelayan yang cepat.

Netflix PureVPN tidak disekat

Saya mengambil ujian kelajuan sambil meneruskan streaming dan hasilnya adalah seperti berikut:

kelajuan streaming pureVPN untuk netflix

Seperti yang anda lihat, kelajuan memuat turun pelayan sangat baik dengan syarat saya menggunakan sambungan 20mbps. Namun, saya terkejut melihat jumlah ping yang tinggi dikesan oleh alat ujian dan saya terkejut pada masa yang sama kerana saya tidak menghadapi masalah penimbunan.

NordVPN – # 4 VPN yang Berfungsi Dengan Netflix

NordVPN adalah seorang yang zalim dalam industri VPN dan salah satu dari sedikit penyedia VPN yang tidak pernah mengecewakan penggunanya kerana mereka terus meningkatkan perkhidmatan mereka dari semasa ke semasa.

Kelebihan

Penyulitan mewah

Hingga 6 sambungan serentak

Kesambungan segera

5000+ Pelayan di 62 negara

Sambungan penyemak imbas

Tiada Dasar Log

Keburukan

x Pelan langganan sedikit mahal

x Kelajuan pelayan yang perlahan untuk penstriman

Prestasi NetVlix NordVPN selalu dipuji oleh pengguna dari seluruh dunia dan tidak syak lagi bahawa ia adalah salah satu penyedia VPN yang paling dipercayai. Walau bagaimanapun, saya harus memastikan bahawa ia berfungsi dengan Netflix sebelum mengesyorkannya kepada pengguna. Itulah sebabnya saya menguji NordVPN dengan Netflix untuk mengakses perpustakaan Netflix AS.

Bingo! Ianya berfungsi.

NordVPN berjaya lulus ujian anonim dengan mengakses perpustakaan Netflix AS dan tidak dikesan oleh penyekat VPN Netflix. Jadi, perkara seterusnya adalah menayangkan rancangan geo terhad, jadi saya memilih untuk menayangkan filem Ex-Machina yang menakjubkan. Ia adalah filem terhad geo dan tidak terdapat di perpustakaan Netflix yang lain.

Nordvpn dengan Netflix

Aliran bermula dengan baik tetapi saya menghadapi sedikit kelewatan dalam pelayan kerana ia terus menyala dan mematikan. Ringkasnya saya tidak menikmati streaming Netflix dengan NordVPN kerana kelewatan aliran. Walau bagaimanapun, kelajuan terus berubah dan streaming terganggu tiga kali.

netflix nordvpn

Ujian kelajuan semasa streaming Netflix dengan pelayan NordVPN menunjukkan bahawa kelajuan yang ditawarkan oleh pelayan sangat rendah.

kelajuan streaming nord vpn

Kelajuan pelayan ini adalah alasan bahawa streaming dengan NordVPN tidak menjadi pengalaman hebat. Walaupun begitu, ini tidak berlaku untuk setiap pelayan, beberapa pelayan akan menjadi lambat sementara yang lain dapat memberikan kelajuan yang hebat. Pelayan yang saya cuba malam tidak dapat menawarkan lebar jalur yang baik tetapi pasti akan ada pelayan yang dapat menawarkan kelajuan yang lebih baik.

CyberGhost – # 5 VPN Untuk Netflix AS

CyberGhost adalah penyedia VPN lain yang telah meningkatkan perkhidmatannya dari hari ke hari dan menjadikannya tempat di antara penyedia VPN terbaik. Berikut adalah beberapa perincian mengapa saya mengesyorkan CyberGhost kepada pengguna Netflix VPN.

Kelebihan

Lebih daripada 3000 pelayan di 61 negara

Ciri Unflocking Netflix khusus

Lebih daripada 500 pelayan di AS sahaja

Ciri Kill Switch

Jaminan wang dikembalikan 45 hari

Hingga 7 sambungan serentak

Tiada polisi Log

Keburukan

Isu sokongan secara langsung

Pelayan Perlahan

Perkara terbaik yang akan anda perhatikan mengenai CyberGhost ialah ia mempunyai ciri pemblokiran Netflix khusus pada pelanggannya. Namun, ketika saya mencuba mengakses perpustakaan Netflix AS melalui ciri sambungan tersuai dengan menyambung ke pelayan Dallas, penyekat VPN Netflix mengesannya.

netflix siberghost

Oleh itu, saya berfikir untuk mencuba ciri Netflix khusus yang terdapat di bahagian Buka Sekatan Laman Web dan berjaya disambungkan. Saya dapat memintas sekatan geografi perpustakaan dan mencuba streaming rancangan “Fosters” (yang hanya terdapat di Perpustakaan Netflix AS) dan penstriman dimulakan tanpa masalah.

netflix cyberghost mendorong penyahsekat

Walau bagaimanapun, kelajuan sambungan CyberGhost agak membimbangkan kerana memerlukan masa sekitar 3 hingga 4 minit untuk menyambung ke perkhidmatan. CyberGhost harus mengisi jurang ini secepat mungkin.

Bagi kelajuan aliran, tidak apa-apa kerana saya menghadapi masalah penyanggaan dua kali. Saya menguji kelajuan pelayan semasa streaming dan ini membenarkan mengapa alirannya begitu perlahan.

kelajuan penstriman cyberghost

Selain dari kelajuannya, prestasinya bagus kerana saya tidak menghadapi masalah larangan VPN selepas itu dan satu perkara yang paling saya sukai adalah antara muka pelanggannya yang sangat mudah.

Secara keseluruhan, ia layak untuk menjadi salah satu daripada lima penyedia VPN Netflix teratas dan jika meningkatkan prestasinya, ia dapat melangkah lebih jauh.

VPN percuma yang berfungsi dengan Netflix

Seperti yang telah saya bincangkan sebelumnya bahawa proksi dan VPN Percuma tidak setaraf dengan melarang larangan VPN Netflix, itulah sebabnya mencuba sebarang perkhidmatan percuma hanyalah membuang masa. Anda akan menemui sejumlah artikel dalam talian, membincangkan VPN percuma untuk mengakses Netflix tetapi tidak semua penyedia VPN yang mereka sebutkan sebenarnya percuma. Mereka mengesyorkan pengguna untuk mencuba tempoh percubaan daripada membelinya dan mereka menyatakannya sebagai VPN percuma.

Saya tidak bertujuan untuk menyesatkan pembaca saya dan itulah sebabnya saya mengatakan bahawa jika anda benar-benar ingin mencuba VPN percuma untuk Netflix maka anda boleh mencuba tempoh percubaan penyedia V PN yang disebutkan di atas atau anda boleh mencuba ketiga-tiga penyedia VPN ini yang juga menawarkan tempoh percubaan:

 1. Perisai HotSpot
 2. Terowong Beruang
 3. Keenow

Ini bukan penyedia VPN Netflix yang boleh dipercayai tetapi boleh digunakan dengan Netflix hingga tahap tertentu. Namun, saya tidak menjamin sama ada penyedia VPN ini dapat memintas sekatan geografi Netflix dan penyekat VPN Netflix atau tidak.

VPN terburuk untuk Netflix – VPN dan DNS Pintar yang tidak berfungsi dengan Netflix lagi

Sekiranya saya menamakan penyedia VPN terburuk yang sama sekali tidak berfungsi dengan Netflix, maka ia harus menjadi Akses Internet Peribadi (PIA) kerana penyekat VPN Netflix telah menyenarai hitam semua pelayannya yang dapat digunakan untuk mengakses Netflix. Penyedia VPN ini tidak lagi dapat digunakan untuk mengakses Netflix, dengan itu mengeluarkan PIA dari persamaan Netflix. PIA menyediakan pelayan Silicon Valley kepada pengguna untuk mengakses Netflix dan semuanya kini disekat oleh Netflix.

Bagi DNS Pintar, ini adalah sesuatu yang tidak boleh dipercayai oleh saya kerana perkhidmatan ini kadang-kadang boleh melewati sekatan tetapi tidak setiap masa. Walaupun terdapat tuntutan yang dibuat oleh SmartDNS untuk memberikan akses ke US Netflix, perkhidmatannya tidak begitu konsisten.

Anda mungkin dapat mengakses perpustakaan Netflix AS selama beberapa hari jika anda cukup bernasib baik tetapi keberuntungan ini terus habis dari semasa ke semasa. Inilah sebabnya mengapa SmartDNS bukan perkhidmatan yang disyorkan dari pihak saya.

Cara menukar wilayah Netflix anda atau beralih ke pustaka kegemaran anda

Tidak ada ciri seperti itu yang tersedia dalam sistem Netflix yang membolehkan anda menukar pustaka mengikut pilihan anda. Untuk melakukannya, anda memerlukan VPN, yang mempunyai pelayan dari wilayah tertentu yang ingin anda akses ke perpustakaan dan harus cukup baik untuk melewati sekatan Netflix.

Ringkasnya, anda boleh mengubah wilayah Netflix anda melalui VPN!

Saya telah menggambarkan semua butirannya, merujuknya dan anda akan menemui prosedur penyambungan ke perpustakaan kawasan yang anda inginkan.

Netflix VPN Reddit

Komen dari komen perbincangan cheeseburgerwaffles dari perbincangan "Bagaimana Mendapatkan Segalanya Di Netflix?…. Bukan Hanya Perpustakaan AS".

Anak lelaki ini telah berkongsi pengalamannya bahawa dia mencuba mengakses Netflix dengan PVN tetapi penyekat VPN Netflix mengesannya. Kami tidak tahu VPN mana yang telah dia gunakan untuk melewati sekatan Netflix, kerana dia belum menyebut apa-apa mengenainya. Namun, jika dilihat dari kenyataan bahawa VPN-nya terdeteksi, itu mestilah VPN percuma atau penyedia VPN yang biasa-biasa saja.

Komen dari perbincangan .

Pengguna ini cuba mengakses Netflix melalui PureVPN tetapi dia tidak bernasib baik. Baiklah, seperti yang telah saya bincangkan sebelumnya, PureVPN adalah pilihan yang sangat baik untuk melewati sekatan geo Netflix tetapi anda boleh melakukannya dengan bantuan pelanjutan penyemak imbasnya sahaja.

Kesimpulannya

Netflix adalah gergasi hiburan pada masa kini tetapi banyak orang tidak mengetahui hakikat bahawa Netflix bukanlah sesuatu yang bermula beberapa tahun yang lalu. Sudah ada selama 21 tahun terakhir ketika dimulai pada tahun 1997, ketika tidak ada tanda atau idea hiburan digital.

Ia bermula sebagai perkhidmatan penyewaan filem dalam talian pada masa itu dan sekarang ini adalah raja industri hiburan digital yang berkuasa. Netflix benar-benar telah membentuk semula industri hiburan dengan standard yang tinggi.

Bukan hanya itu, Netflix juga telah mengambil langkah berani dalam menjaga integriti seperti menyekat akses VPN dan proksi serta memisahkan wilayah perpustakaan kandungan dengan bijak. Di satu pihak, ini adalah sesuatu yang tidak menggalakkan bagi pengguna tetapi kualiti kandungan Netflix juga mendorong pengguna untuk tetap mematuhinya.

Pengguna menjadi sangat terobsesi dengan Netflix sehingga mereka berusaha mencari semua jalan penyelesaian yang mungkin untuk melewati sekatan Netflix, hanya untuk mengakses yang terbaik dari Netflix. Dorongan pengguna ini telah memberikan dorongan hebat kepada industri VPN dan telah mewujudkan persaingan dalam industri VPN itu sendiri.

Hanya sebilangan penyedia VPN yang dapat mencapai standar memintas larangan VPN Netflix dan memberikan akses kepada kandungan terhad geo kepada pengguna. Netflix menyekat akses VPN bukan kerana mempunyai sesuatu yang menentang pengguna tetapi kerana tekanan, ia dihadapi oleh pengedar kandungan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map